thermalfake Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Odkąd mam diesla z CR to leję tylko na Statoil - akurat u mnie w mieście wychodzi jeżeli nie najtaniej to przynajmniej nie zawyżają cen jak Orlen.po odstawce z pb przeważnie napełniam zwykły ON z BP (plus doraźnie środek czyszczący wtryskiwacze) ale masz rację obserwując i porównując do Statoila to SupraDiesel jest lepszy i tańszy od Ultimate'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Dzis w intermarche w bialogardzie tankowalem za 4.01, na Statoil tez za 4.01. Na orlenie jest za 4.09 (mowa o ON). 95 jest za 4.14. 98 za 4.44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Dzisiaj na NESTE PB95 za 3,88zł 0_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Starogard Gdański, ON 4,03 zł, Pb95 4,27 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Białogard Intermarche On - 3.95, 95 - okolo 4.09, 98 - okolo 4,40 Na orlenie Verva ON 4.19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 U mnie to na shellu 95 jest za 4.07 a ON ponizej 4 ale nie wiem dokladnie ile. Czechowice-dziedzice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 o lol.. auchan modlinska ON 3.70 :o nigdy tam takiej kolejki nie widzialem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 widze ze ceny ostro leca w dol :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 I oby tak dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 o lol.. auchan modlinska ON 3.70 :o nigdy tam takiej kolejki nie widzialem :o O masakra, no niezle niezle ! Oby tak dalej, u nas na pomorzu sa w sumie najwyzsze ceny za paliwo ale tanieje z tygodnia na tydzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Konin 4,24zl pb95 poznan 3,85zl pb95 niezla roznica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 3,83zł pb95 poznań, stacja ŁukOil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Shell Czechowice-Dziedzice Pb95 3.99 :) nawet ladna cenka :) a Diesel chyba cos kolo 3.83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 gdansk auchan ON 3.87 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 chyba trzeba jakies karnistry skolowac i juz zapasy na wakacje robic... bo kto wie ile czasu takie ceny sie utrzymaja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Fajnie macie, u mnie na mazurach (Szczytno) pebe 95 kosztuje 4.30 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 chyba trzeba jakies karnistry skolowac i juz zapasy na wakacje robic... bo kto wie ile czasu takie ceny sie utrzymaja....nie wiem tylko jak z jakoscia tego paliwa :D hmm chyba mam gdzies beczke na podworku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Fajnie macie, u mnie na mazurach (Szczytno) pebe 95 kosztuje 4.30 :P nie wiem tylko jak z jakoscia tego paliwa :D wstawie do piwnicy na zime kanister z benzyna i zamarznie ;DDDD Edytowane 2 Listopada 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Neste Głębocka PB i ON po 3.99 (-5gr zniżki można jeszcze dostać:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 no lol.. jechalem dzisiaj obok jakiejs stacji neste i ropa byla po 3.80.... 95 za 3.90.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Ucze sie w świętokrzyskim, mieszkam w lubelski, odległość 20 KM a ceny... świętokrzyskie 4,09 PB95 (Bliska) lubelskie 4,29 PB95 (zwykły Orlen) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Poznan CH M1 ul. Szwajcarska stacja paliw NESTE pb95 3,85zl (-5gr przy platnosci karta kredytowa tj 3,80zl) :) :) :) Edytowane 3 Listopada 2008 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 w auchanie w rzeszowie (a wlasciwie kolo rzeszowa) pb 95 w niedziela byla cena 3,69zl/L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 az chce sie jezdzic autkiem lol mam nadzieje ze te ceny sie conajmniej utrzymaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 orlen jagiellonska :o PB95 i ON po 3.99.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 A ja mam nadzieje że jeszcze spadną:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Pabianice LukOil ON 3.96 xD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Kraków - ON po 3,93 na wielu stacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Bielsko-Biała Shell: V-power 95 / 4.24 B-) PB 95 / 3.99 ON / 3.95 I tak ma być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) A ja muszę polecić Ultimate Diesla na BP :) Zatankowałem toto do mojej Astry 1,7TD Isuzu i diametralnie zmniejszyły się wibracje od silnika, nawet po całej nocy po odpaleniu wyraźnie mniej się telepie. Do tego stał się cichszy. Czy dynamiczniejszy... chyba nie, ale zmniejszenie wibracji całego wnętrza naprawdę mi wystarczy :) Tankowałem jakiś tydzień temu i wtedy kosztowała ta ropka 4,19 w Krk. Edytowane 6 Listopada 2008 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...