Kaeres Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Bielsko-Biała Shell: V-power 95 / 4.24 B-) PB 95 / 3.99 ON / 3.95 I tak ma być :D Mamy o min. 2zł za drogie paliwo i tak ma być ? W życiu do tych cen nie przywyknę. To samo z energią elektryczną. Robią machloje na rynku, a później jeb ! podwyżka 30% dla konsumenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Jak ceny ropy szły w góre, to ceny paliw bardzo szybko rosły, a jak ropa idzie w dół, to ceny paliw spadaja duzo wolniej jak rosły. Po prostu producenci paliw robią nas w balona i maja wieksze zyski dla siebie, a ludzie i tak sie cieszą, że cena spadła o pare groszy. Tak to u nas jest niestety. :-? Druga sprawa, to te wszystkie opłaty zawarte w cenie paliwa, które tez są czystym złodziejstwem. Dlaczego w takim USA litr benzyny moze kosztowac przeliczajac na złotówki w przybliżeniu 2 zł, a u nas ponad 4?? I to już jak cena w lato dochodziła w USA do tych 2 zł, to już ludzie zaczynali sie tam buntować i narzekać dlaczego paliwo jest takie drogie. Edytowane 7 Listopada 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 dla mnie lepsze 4zl niż 4.7zl bo systemu i tak nie pokonam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 dla mnie lepsze 4zl niż 4.7zl bo systemu i tak nie pokonam :wink: No wiadomo, że lepiej jest dostać 1 w mordę niż 2 ale jednak wolałbym wcale nie dostawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 W USA po 2.xx zł to jest bodajże E85 swoją drogą widziałem ostatnio w Czechach E87 o około 40 gr tańszą od E95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Intermarche i Statoil w bialogardzie za 3,89 zł ON, orlen 3,99zł. (jakies 2 dni temu) najs ! A bedac przy temacie paliwa, wiem ze w zime autko wiecej spala, ale ile wiecej ? Moja cordoba w trasie szla 5l/100, mieszane trasa + sporo miasta tak do 6l/100. Ostatnio zalalem 20 l i przejechalem 310km jedyne, gdzie ze 370km powinno byc spokojnie. Co o tym myslicie ? Jeszcze zimy nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 95 - 4.05 już od dłuższego czasu u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 neste w krakowie przy opolskiej pb95 -3,85 on - 3,83 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Przy opolskie są chyba dwie neste :) Obie mają tak niskie ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Przy opolskie są chyba dwie neste :) Obie mają tak niskie ceny? oj nie wiem, podaje ceny tej obok Express by holiday inn, w sumie to innej neste tam nie widzialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 LukOil, Pabianice. ON 3.94 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 PB95 3.80 neste glebocka pare dni temu.. 3.92 PB98... ropa juz nie pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 LukOil Wrocław Armii Krajowej - Pb95 - 3.72, Pb98 - 3.84, ON - 3.74. EDIT: Dzisiaj ta sama stacja Pb95 - 3.62, Pb98 - 3.78 (chyba), ON - 3.64. Jak tak dzień w dzień będzie taniało o 10 gr to z jednej strony fajnie, ale z drugiej mogli od razu o te 20-30 gr. obniżyć cenę, wczoraj zalałem pół baku za 3.72, a jutro może być za 3.52. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Katowice, Neste przy Belgu. O ile dobrze pameitam to we srode rano ON byl po 3.73pln a po pracy jak przejezdzalem to 3.66pln. Makabra. Niewtajemniczonym przypominam ze na niektorych stacjach Neste placac karta dostajemy dodatkowe 5gr/l rabatu. Przy takich spadkach to moze nie istotne ale.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Przegiecie, oby pozniej nie zaczelo roznac do cen powyzej 5 zł bo pociac sie bedzie mozna, a w bialogardzie/koszalinie ceny dalen na poziomie 3,89-4 zł za ON zalezy gdzie sie tankuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 logiczne ze na wakacje ceny pojda w gore... dziwne ze wlasnie w zime... kiedy zapotrzebowanie jest wieksze ceny spadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 na orelnie tankowałem za 95 jakoś 3.93 , poniżej 4... dobre paliwo w takiej cenie, niesamowite ze az tak potaniało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 A ja dzisiaj zatankowałem na Lukoilu PB 95 za 3.68zł/l :D Już dawno tak niskiej ceny nie widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) moze wreszcie cena benzyny bedzie na poziomie ceny coli ;) i watpie zeby takiej coli za 99 groszy z biedronki ;D Edytowane 15 Listopada 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 na orelnie tankowałem za 95 jakoś 3.93 , poniżej 4... dobre paliwo w takiej cenie, niesamowite ze az tak potaniałoNa Radzymińskiej w Warszawie widziałem kilka dni temu PB98 po 3.91 (ceny PB95 i nazwy stacji nie wyłapałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 moze wreszcie cena benzyny bedzie na poziomie ceny coli ;) i watpie zeby takiej coli za 99 groszy z biedronki ;Dwatpie ;) cola to 4zl za 2l nie ma szans zeby paliwo kosztowalo 2zl/l :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 coca cola kosztuje raczej 5zl za 2L, a nie 4 ;) zreszta neo_x chodzilo pewnie o butelke 1L ktora kosztuje jakies 3,50zl w kraku ceny sa duzo wyzsze niz w rzeszowie. na bliskiej pb95 i on po 3,89, a ten bioeter czy jak to sie tam zwie 3,69. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 coca cola kosztuje raczej 5zl za 2L, a nie 4 ;) zreszta neo_x chodzilo pewnie o butelke 1L ktora kosztuje jakies 3,50zl w kraku ceny sa duzo wyzsze niz w rzeszowie. na bliskiej pb95 i on po 3,89, a ten bioeter czy jak to sie tam zwie 3,69. u mnie w supermarketach jest po 4zl :] pepsi za 3,5zl 2l... u mnie ropa jest po 3,65zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Ostatnio zauważyłem że Pepsi podrożała!! :o 0,5l kosztuje 2,80 (poprzednio 2,50) a 1l kosztuje 3,90 (poprzednio 3,60) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Ostatnio zauważyłem że Pepsi podrożała!! :o 0,5l kosztuje 2,80 (poprzednio 2,50) a 1l kosztuje 3,90 (poprzednio 3,60) :/ludzie gdzie wy kupujecie pepsi :| nawet w zabce jest za 3,89zl za 2l... koniec OT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Krk, sieć Lewiatan :P Konkretnie Market Punkty przy Balickiej i Na Błonie ;) Koniec OT :D Edytowane 16 Listopada 2008 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Ty tez chodze do tego lewiatana :P a tak seri to b. czesto idzie spotkac za 3.99 2 litry a w carrefoure na dole w galerii krk coca-cola 1l 3.10 :) EDIT: 3.84 u mnie na shelli za Pb 95 Edytowane 16 Listopada 2008 przez Dandek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Jakiś wzost cen... W Krk przy Armii Krajowej, w Orlenie ON za 3,99zł a na Statoilu 3,95... Oj nieładnie! :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 u mnie wkoncu cena ropy spadla pozniej 4 ;d taka jakas psychologiczna bariera pekla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 To nie ladnie, bardzo nie ladnie. A w innych miastach jak ? Piszcie Panowie, piszcie :sad: Na pomorzu w sumei nic sie nie zmienilo. Intermarche i Statoil dalej 3,89. Orlen lekko ponizej 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...