Skocz do zawartości
Pageup

Pb 95, Pb 98, On, Lpg, Cng ...

Rekomendowane odpowiedzi

Tydzień temu tankowałem E95 za 3.94zł :) Niestety złotówka się troche osłabiła w stosunku do $ więc ceny lekko przystopowały, ale myślę że to chwilowe i ceny zejdą do 3.70-3.80 do końca roku.

Ponoć po nowym roku rząd szykuje nam niespodziankę - podwyżka związana z opłatą paliwowową (czy jakoś tak) i jak tu się cieszyć  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki kontroli prowadzonej na 1500 stacjach od 15 stycznia do 30 listopada 2009 przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Sprawdźcie czy dobre paliwko leją na Waszej stacji ;)

http://www.uokik.gov.pl/pl/jakosc_paliw/wy...a_stacji_paliw/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bliska to marka orlenu dobrze kojarzę ?icon_wink_smile.gif

Cytat ze strony Orlenu ;)

Tańsza i asortymentowo skromniejsza oferta Grupy ORLEN dostępna jest na stacjach oznaczonych markami BLISKA (Polska), Star (Niemcy) oraz BENZINA (Czechy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle, shell w lublinie przy wz - 4,49 jakiś tydzień temu :] neste - 4,22 dziś, na trójce przy 40kmh brak trakcji przy lekkim traktowaniu gazu,, rozumiem że lekkie błotko - ale subiektywnie po pierwszych kilku kilometrach do domu - lata. Kumpel mi polecił właśnie waszkę z neste :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie wczoraj pb95 - 4.89 zł. Kawałek dalej (prawie cała Dębica) już po ponad 5 zł. Pytałem obsługę parę razy czemu mają tak drogo- szef decyduje. Pytałem szefa - bo inne stacje tak mają. Błędne koło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rybitwy kraków (jakas stacja noname :blink: )

5,05 pb95

5,26 pb98

chyba najdrozej w calym krk mają

tymczasem na arge

4,82 za pb95

p98 nie pamietam ale cos kolo 4,95

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi