costi Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zna ktos jakas w miare tania stacje w okolicach Wilanowa/Sadyby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 z tego co widzialem ostatnio to na wilanowie paliwko jest drozsze niz u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 No jest, wlasnie dlatego pytam ;) Kolo Galerii Mokotow jest Neste, chyba tam podjade, mam blisko z pracy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 prosze sie tylko nie smiac nigdy nie tankowalem na stacji samoobslugowej i nie wiem jak to sie robi tzn leje do pelna na stanowisku 2 ide do kasy i co dalej?(musze podac kwote czy jak?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Najpierw wkładasz karte albo pieniądze i dopiero potem tankujesz.Dopływ paliwa wyłącza przy wyznaczonej kwocie.Ogólnie jak nigdy nie tankowałś to nie masz się co bać bo ten automat poprowadzi cię za rękę.Wszytko łanie po kolei wybierasz co masz zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 mlun, nie chodzilo mi o taka stacje(bez zywej duszy) tylko taka z kasa ale bez czlowieka przy dystrybutorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Stajesz, lejesz, idziesz do kasy po drodze przechodzac kolo dzialu z energetyzujacymi napojami ( piwo etc.. ) :wink: BTW. 4.69 za 98 na BP... No ale raz na jakis czas trzeba :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Aha to tak jak poprzednik napisał:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 a skad kasjerka/kasjer bedzie wiedziec ile i czego zatankowalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Monitoring... Pozatym na dystrybutorze jest numeracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 a skad kasjerka/kasjer bedzie wiedziec ile i czego zatankowalem?Na komputerze jest wszystko podane... ile zalales.... za ile... do tego stopnia ze orlen kazal stworzyc program mcspal w ktorym nie ma opcji przekrecic cene paliwa czy ilosc jaka musi zaplacic klient (takze karta bo system sam wysyla info o kwocie do terminala... a Ty nic w terminalu nie wpisujesz... w przeciwienstwie do tego co jest np w supermarketach) Co lepsze... pierwsza wersja systemu zostala szybko zastapiona przez kolejna bo programisci zrobili taka opcje ze kazdy logowany uzytkownik (czy to kasjer czy o kierownik) mogl sprawdzic ile na danej stacji zarabia orlen :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 no i ilu ciekawych rzeczy sie czlowiek przy okazji dowiedzial czyli tak, leje do pelna, ide do kasy, mowie jaka kwota(czy podaje numer dysrybutora?), place i wsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mówisz numer dystrybutora, czasem nawet nie trzeba bo kasjer sam wyłapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jako ciekawostkę powiem, że w mojej mieścinie ktoś źle musiał Neste zaprogramować, bo Pb95 lało się po 3 zł :) 2 autka do pełna się zatankowało. Sytuacja z końca lutego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Dzisiaj zmiana cen paliw byla kolo godziny 16:00 95->4.39 LPG->2.28 ON->4.15 ON Verva->4.29 98->4.65 Jak widac mocno staniala ropa :) A teraz ide w kime po nocnym dyzurze ;) Dzisiaj gazik stanial 2 grosiki no i ilu ciekawych rzeczy sie czlowiek przy okazji dowiedzial czyli tak, leje do pelna, ide do kasy, mowie jaka kwota(czy podaje numer dysrybutora?), place i wsio Dokladnie... a jak masz np tylko jedna osobe przed soba i pelna kwote zatankowana i wyliczona w reku.. nie chcesz zadnych punktow czy promocji.... paragonow..... np :50 zl to mowisz kasjerowi ze dystrybutor X i ze masz rowno... 95% przyjmie bez zadnego ale... tylko po to by pozbyc sie kolejki :) Mówisz numer dystrybutora, czasem nawet nie trzeba bo kasjer sam wyłapieDokladnie... jak jest jeden czy 2 samochody na placu to wystarczy ze podejdziesz do kasy.. powiesz ze za 50 zl i dziekuje. Chyba ze jest kilka stanowisk gdzie jest 50 zl to wtedy kasjer musi lukac przez okno/monitoring do ktorego autka wsiadasz i odjezdzasz by odblokowac odpowiedni dystrybutor. Aha.. jeszcze jedno... czesto ludzie sie wkurzaja jak na stacji jest ruch.... i jakis dystrybutor jest zablokowany. Spowodowane jest to tym ze ktos np: przejechal na gaz wczesniej biorac benzyne na danym dystrybutorze. Do poki klient nie przyjdzie i nie oplaci gazu i benzyny to dystrybutor bedzie zablokowany i nie pozwoli nalac paliwa by przypadkiem ktos na czyjsc rachunek nie wlal sobie ;) Jako ciekawostkę powiem, że w mojej mieścinie ktoś źle musiał Neste zaprogramować, bo Pb95 lało się po 3 zł :) 2 autka do pełna się zatankowało. Sytuacja z końca lutego :) Blad centrali :) To wszystko idzie zdalnie... niby nawet na orlenie ktory jest obslugiwany przez ludzi... wszystkie ceny przychodza z centrum.. my je tylko zatwierdzamy, nie mogac wprowadzic zadnych zmian recznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Co sądzicie o stacjach Jet? W weekendy jest tam tańsze paliwko (ok 20-30gr na litrze). Wczoraj lałem benzynę w Jet-cie przy Połczyńskiej (W-wa) i mam niestety podejrzenie, że za tą promocję i tak "płacimy". :? Mianowicie... Skoda Fabia, którą tankowałem ma 45l zbiornik. Przed tankowaniem wskazówka pokazywała trochę poniżej 1/4 zbiornika, kontrolka jeszcze się nie świeciła. A weszło mi do pełna 40.57 litra - trochę chyba za dużo nie? :| Coś czuję, że zostałem zwałowany na te 4-5 litrów... :mur: Mój ojciec, który tankował tam kiedyś dość często jak się okazuje też miał raz taką sytuację. Może spotkał się jeszcze ktoś z takim czymś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Napisz papier do jet-a.... przyjada.. zmierza czy naprawde podczas gdy licznik pokazuje 1 litro to leci ten 1 litr..... a jezeli najemca cos kreci to straci prace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Na orlenie na wysockiego\syrokomli wczoraj mialy miejsce zmiany cen 95-> 4.35 ON-> 4.34 ONV-> 4.49 98-> 4.62 LPG-> bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) A u mnie dalej utrzymuje się 4.43 za 98 :) Albo 4.49 :unsure: Spadek z 4.43 na 4.39 za 98 :) Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pb95 Poznań 4,11zł na JET na ul. Głogowskiej 4,15zł na Neste (chyba wszystkie :) Reszty nie sprawdzałem. Ogólnie ceny ujdą choc to zasluga ultrataniego dolara... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Pb95 Poznań 4,11zł na JET na ul. Głogowskiej 4,15zł na Neste (chyba wszystkie :) Reszty nie sprawdzałem. Ogólnie ceny ujdą choc to zasluga ultrataniego dolara... U mnie na grochowie 95 kosztowała 4.49 (wczoraj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No to ładne masz ceny [; U mnie dalej 98 po 4.39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No to ładne masz ceny [; U mnie dalej 98 po 4.39 Bo to taka jakby wiejska stacja, niby Orlen, ale tylko 6 dystrybutorów... i tylko 2 auta się mieszczą... a nadodatek 98, to tylko Verva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 bo 98 na orlenie nazywa sie verva :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowaleczko Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Droga z Bielska do Zwardonia... hmm im bliżej granicy tym drożej, ale i tak różnie bo rożne stacje PB95 w przedziale 4.29 - 4.51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Orlen Józefów ON - 4,37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wczoraj tankowałem w Konstancinie na Orlenie 4,49 za Pb 95 ... Diesel tankuje Verve ale nie pamiętam ile kosztuje ... Najtaniej w tych okolicach jest w Piasecznie w AUCHAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Drogo coś u Was ta oranżada... U mnie dzisiaj PB95 4,14zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 W niedziele - 4.29 na Orlenie. Nie wiem jakim cudem ale za Wroclawkiem [; Wczoraj - 4,37 na BP na Toruniu. Szlag mnie trafil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Gorzów Wlkp. PB95 - 4,39zł. (od kilku dni, bo wcześniej 4,45) ON - 4,35zł. (wcześniej 4,39) LPG - 2, 23zł. (wcześniej 2.25) PB98 - nie patrzyłem. Generalnie ceny paliw w Gorzowie są wysokie i WSZĘDZIE są jednakowe. Dlaczego? Stoisz w kolejce, a tu telefon, pracownik odbiera: "dzień dobry, aaa to moja ulubiona stacja dzwoni (banan na gębie), u nas 4,39zł, olej 4,35, gaz 2,23, dzięki, na razie" :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...