Tow3r Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jutro przychodzą ostatnie komponenty CPU MoBo i LCD Kompa .. :-P Mam głośniki Creative T6100 i chciałbym jakoś dobrą karte muzyczną myślałem o tym ale sadzę że jest to przesada w cenie http://sklep.benchmark.pl/pelny_22127.html Moglibyście tak pomóc w wyborze czegoś dobrego Dziękuje Mariusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 do głosnikow za 200zl chcesz kupic karte za 650? czy to nie jest troche przerost formy nad treścią? kup sobie AUDIGY SB0090, będziesz równie zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Kup sobie na Allegro nową Audigy SE za 70zł. Ewentualnie używany SB Live! za około 40-50zł. Obie karty będą aż nadto dobre to tych głośniczków. Tylko po zakupie nie zapomnij o ustawieniu resamplingu z 44.1 khz na 48khz. Inaczej ta karta nie rozwinie skrzydeł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 w tej chwili mam SB 24 bit sampling 96kHz i 24 bity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jeżeli do muzyki używasz programowego resamplera, np. wtyczki do do foobara czy winampa, to nic nie zyskasz na takiej zamianie. Twój SB Live! 24 ma takie samo wyjście analogowe jak ten X-Fi. Różnice są tylko po stronie cyfrowej, X-Fi nie potrzebuje programowego resamplera i ponadto wspomaga sprzetowo dźwięk w grach. Technicznie lepsze karty zaczynają się od 300-400zł za wariant stereo. IMHO to, że są lepsze nie znaczy że w obiektywnych testach odsłuchowych zauważyłbyś jakąkolwiek różnicę. Lepiej oszczędzaj pieniądze na normalne głośniki, bo to co jest sprzedawane w sklepach komputerowych zawsze Ci sprowadzi jakość dźwieku do poziomu przenośnego radiomagnetofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Mam takie Pytanie czy ta karta wejdzie mi do nowej plyty głównej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 A czemu ma nie wejść ? Normalnie wejdzie i będzie działać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Dziękować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...