hesus Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Witam! czas na małe zmiany, postanowiłem sie z wysłużoną 17'crt rozstać i przesiąść na coś większego. w grę wchodzi coś o rozdzielczosci fullHD, najlepiej z wyjsciami dvi i hdmi. zastowanie bedzie ogolne: duzo zwyklej pracy (przeglądanie www, programowanie, photoshop itd), jednak oprócz tego spoooro gram w roznej masci pozycje, filmy rowniez lubie oglądac (mam małą biblioteczke HD i oprocz tego tuner sat.). no i prawdopodobnie niedlugo do zestawu dołączy x-kloc elite. no i teraz pytanko co by sie nadawało... przebrnąłem przez tematy o panoramach i jestem w sumie w kropce. rozmiar raczej roli nie gra (22-26 chyba wchodzi tylko w gre) z tego co przęglądałem to najczesciej polecane są: - DELL 2407WFP-HC (warto dopłacać za te magiczne literki HC??) - BenQ FP241WZ (tez jak wyżej - co dodaje literka Z?? :] ) - LG L245WPM - tego nawet na oczy nie widziałem generalnie najbardziej skłaniałbym sie do tego benka, przy drugim kompie mam fp91gp i całkiem przyjemnie się to uzytkuje. no ale nie chce wydawać 3 kafli na hura;] aha - zamawianie z anglii czy innych krajow cywilizowanych raczej nie wchodzi w gre, gdyz wolałbym miejscową gwarancje i spokoj ducha :) z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...