CTD Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 mój główny komp to athlon xp 1700+(0.18) na asusie a7v333, 256mb ram, gf2 itp. czasem w losowym momencie znika klawiatura i myszka(obie na ps2), po prostu kompletnie nie reagują, pc speaker nie brzęczy przy wciśniętych naraz kilku klawiszach, kursor stoi w miejscu a komp pracuje sobie jak gdyby nigdy nic, pomaga twardy reset, ktoś się z tym spotkał wcześniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 JA Cos mi sie wydaje ze to wina plyty (mam taka sama) Jak narazie nie znalazlem rozwiazania (ale z upływem czasu zdarza się to coraz rzadziej :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Owszem, też to miałem, tyle że po wymianie 2000+ 0.18 na 1700+ 0.13. Pomagało tylko przestawienie na FSB 100... Napisałem do Asusa - odpowiedzieli, że przycznyną może być zasiłka. Taaa, jasne, po zmianie procka na mniej prądożerny... Płyty się już pozbyłem i tobie radzę to samo ;). Nie wiem czy da się z tym cokolwiek zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...