giovani Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Witam, Gdybym miał do wyboru: Abit AN52 lub Foxconn N570SM2AA-8EKRS2H to co by było lepszym rozwiązaniem? Chodzi mi tu o płytkę do budżetowego kompa. Lub podajcie jakąś inną alternatywe do 280zł - BEZ INTERGRY i żeby miała SATA. Procek Athlon 3800/4000+ , 2GB RAM i karta graficzna.... Tutaj też jestem zielony... Palit 8600GT Sonic+ cz Radeon X1950Pro PowerColor ? Jeśeli chodzi o kartę to ma pociągnąć takie gry jak TDU, Gothic 2/3, W3, Heroes V, StarCraft, ToCA3, FIFA07/08, Spellforce i CS 1.6 (ale on i tak na GeForc'u MX 400 idzie... :D ) [na medium lub na full detalach] Głównie chodzi mi o te wyżej wymienione gry i oczywiście żeby był zapas na nadchodzące nowości... Proszę o pomoc, która płyta i która karta graficzna? Z góry dzienX :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 A płytka ma się kręcic dobrze ? Jeśli idzie o grafikę to IMO X1950PRO, bo staniały ostatnio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giovani Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Czy dobrze? Nie... Nie będę wyciskał siódmych potów. 2,5-2,8 GHz żeby zrobiła, bo tyle mi wystarczy, a chcę żeby wytrzymała jak nadłużej. Więc która lepsza? Edytowane 8 Października 2007 przez giovani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 W sumie każda, ale Foxconn bardziej sprawdzony IMO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) a nie lepiej infinity? w znaku mieli jeszcze niedawno http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...nfinityNFSLIM2G Edytowane 9 Października 2007 przez samolot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 W sumie tak, ale ja mam lepszego pomysła. Gigabyte GA-P31-S3L/DS3L + E2160/E2180 i podkręcic. Cenowo będzie podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...