=Kamil= Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszytskich :) Stoje przed problemem kupna monitora crt, 17'' powinna mi wystarczyć. Zastanawiam się nad kupnem tego modelu. Mój wybór padł na ten monitor ponieważ z tego co pisze na tej aukcji jest nowy i ma 3 lata gwarancji. Co o nim sądzicie?? Proszę o opinie i komentarze... Z góry wielkie dzięki... :D Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszytskich :) Stoje przed problemem kupna monitora crt, 17'' powinna mi wystarczyć. Zastanawiam się nad kupnem tego modelu. Mój wybór padł na ten monitor ponieważ z tego co pisze na tej aukcji jest nowy i ma 3 lata gwarancji. Co o nim sądzicie?? Proszę o opinie i komentarze... Z góry wielkie dzięki... :D Pozdro... No cóż , fachowo mówiąc to ten monitor to kupa złomu jest ... odchylanie poziome 71 khz to low-end wśród 17-stek. Kup coś co ma minimum 96 khz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Też chce kupić monitor , dlatego nie zakładam nowego tematu, chce kupic 21 calowy, i na razie ten mi pasuje. http://allegro.pl/item253864859_eizo_flexs...li_gwar_fv.html Co o nim powiecie ? czy coś lepszego mogę kupić do 250zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Też chce kupić monitor , dlatego nie zakładam nowego tematu, chce kupic 21 calowy, i na razie ten mi pasuje. http://allegro.pl/item253864859_eizo_flexs...li_gwar_fv.html Co o nim powiecie ? czy coś lepszego mogę kupić do 250zł ? monitor na pewno dobry tylko kwestia jaki jest jego stan bo sprzedawcy zawsze mówią "idealny" ;) o ile na delle można trafić na faktyczne leżaki mające po kilka lat ale praktycznie nie używane o tyle z takim eizo bym uważał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ja kupiłem taki: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...1&grupa=107 2,5 roku temu za 570 zł. Jak dla mnie ma idealny obraz. Odświeżanie 85Hz przy 1280x960 (tam jest źle napisane). Tutaj masz aukcję - http://www.allegro.pl/item252137946_monito..._797df_17_.html Jeśli zakupiony w 2005 roku to będzie miał jeszcze gwarę, bo dają 3 lata. Jeśli nie ten, to szukaj czegoś co ma odświeżanie 85Hz przy 1280x960 dla 17". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Kamil= Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 No cóż , fachowo mówiąc to ten monitor to kupa złomu jest ... odchylanie poziome 71 khz to low-end wśród 17-stek. Kup coś co ma minimum 96 khz. Naprawde, aż taki zły ten monitor jest?? Wiedziałem, że jest z niskiej półki i nie jest rewelacyjny, ale kupa złomu. Zachęca mnie fakt, że ma 3 lata gwarancji i z tego co pisze jest nowy. Prócz tego żaden monitor na allegro nie ma tak długiego okresu gwarancji i wszystkie są używane. Ja kupiłem taki: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...1&grupa=107 2,5 roku temu za 570 zł. Jak dla mnie ma idealny obraz. Odświeżanie 85Hz przy 1280x960 (tam jest źle napisane). Tutaj masz aukcję - http://www.allegro.pl/item252137946_monito..._797df_17_.html Jeśli zakupiony w 2005 roku to będzie miał jeszcze gwarę, bo dają 3 lata. Jeśli nie ten, to szukaj czegoś co ma odświeżanie 85Hz przy 1280x960 dla 17" Tyle, że tego pierwszego już nie dostane w sklepie. A co do drugiego to, dlatego że jest to używany monitor chciałbym zobaczyć przed kupnem. Więc interesują mnie tylko oferty z Krakowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Kamil to idz na giełdę w niedzielę w Krakowie, kupisz 19" della na trinitronie P992 za 150zł w stanie idealnym najwyżej z ryskami na obudowie potransportowymi :), ja tam kupiłem juz 3 CRTki i wszystkie niezużyte/nie wypalone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ja polecam Trinitrona. Mam teraz SONY Multiscan E220, kumpel ma wersje E200 i obaj jestesmy zadowoleni. Swietny sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Kamil= Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Kamil to idz na giełdę w niedzielę w Krakowie, kupisz 19" della na trinitronie P992 za 150zł w stanie idealnym najwyżej z ryskami na obudowie potransportowymi , ja tam kupiłem juz 3 CRTki i wszystkie niezużyte/nie wypalone... Troche się boje kupować na giełdzie. Nie chciałbym trafić na jakiegoś złoma, który zaraz przestanie działać. Przed kupieniem można sprawdzić jaki działają, jaki jest obraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Troche się boje kupować na giełdzie. Nie chciałbym trafić na jakiegoś złoma, który zaraz przestanie działać. Przed kupieniem można sprawdzić jaki działają, jaki jest obraz?? tak, dajesz zaliczkę, w środku hali są komputery i 5zł testujesz ile chcesz ponadto większość daje gwarancję 3miesiące na monitor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...