The_judge Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 poratujcie mnie, co kupic dziewczynie na dzien kobiet (ale cos innego niz kwiaty), tak do 20-30 zeta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Może zaproś ją do kina. Albo jeśli lubi czytać to kup jakąś książkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 paczke dobrych prezerwatyw i tabletek antyko.. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 tubke pasty termo ;] a tak serio to za 20 to chyba jedynie kawa w marnej restauracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 oj bo to nie ma byc jakis tam wyszukany prezent. To jest dzien kobiet i w tym dniu daje sie symboliczne prezenty (zeby pokazac babom ze sie o nich pamieta) - dlatego tylko 20-30 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 dlaczego nie kwiaty? a jak juz chcesz jak najmniej wydac to zrob jej sniadanie do łózka, nie pozwoj wstac przed dwunastą... i wogóle niech nic nie robi. Niech czuje ze ma swieto... to wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 dlaczego nie kwiaty? bo mam takie zboczenie ze nie nawidze kupowac kwiatow - wole kupic cokolwiek innego i nawet niech to bedzie z 5 razy drozsze byle nie kwiaty UPDATE oczywiscie ja nie lubie kupowac kwiatow, bo ona to zapewne lubi je dostawac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 dlaczego nie kwiaty? bo ma takie zboczenie ze nie nawidze kupowac kwiatow - wole kupic cokolwiek innego i nawet nich to bedzie z 5 razy drozsze byle nie kwiaty ona ma czy ty? ja myslalem ze moja nie lubi kwiatow. mylilem sie. tylko nie kupuj roz bo to fe. a za 30 dychy kupisz taki bukiet ze szok. tylko idz do lepszej kwiaciarni - te same ceny a nawet nizsze a wykonanie o niebo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja tez nie lubie kwiatow i cyrkow z tym zwiazanych wiec w takich okazjach zawsze staralem sie kupic ladnego kaktusa , do ktorych mam slabosc lub inny something w doniczce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 pluszaki rox:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Kwiaty rox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 teraz jest tyle fajnych drobnych i smiesznych figurek i jest to w miare tanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Kup jakiegoś pluszaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 tylko nie kupuj roz bo to fe.dlaczego tak sądzisz :?: ya wymyśliłem dość ciekawy prezent, trochę nietypowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Zorganizuj jej kolacje usiebie w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 tylko nie kupuj roz bo to fe.dlaczego tak sądzisz :?: ya wymyśliłem dość ciekawy prezent, trochę nietypowy :) wg mnie wszyscy kupuja roze. czerwone dloogie i paskudne. nie lubie tych kwiatow i z tego co wiem tez wiele pieknych za nimi nie przepada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 paczke dobrych prezerwatyw i tabletek antyko.. :twisted: Chłopcze to najlepsza rzecz jaką mozesz jej podarować, zaras za wibrusiem i stringami :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Kobitki lubią kwiatki. Przełam się i kup. Jeśli ona wie, że nie lubisz kupować kwiatów tym bardziej to doceni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Kobitki lubią kwiatki. Przełam się i kup. Jeśli ona wie, że nie lubisz kupować kwiatów tym bardziej to doceniTo chyba nigdy nie dałeś dziewczynie około 73 pluszowych misiów w ciągu dwuch lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 umyj sie, uczesz, pedicure i manicure, wyczysc uszy, umyj zeby , wyrwij wlosy z nosa - bedziesz Jej prezentem no i moze sie Toba cieszyc cala noc a jak to juz Jej sprawa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 hmmm... kwiatek ale może jakiś niekonwencjonalny ? jakiś taki eee, kompozycja z kwaitkóf hehe... i jakiegoś plushaka hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Daj jej natkę pietruszki i patrz na jej reakcję :D ;) A tak serio to jak masz kase.. ;) ewnie jakiś roże... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 tylko nie kupuj roz bo to fe. a za 30 dychy kupisz taki bukiet ze szok. Najlepiej goździki :wink: :P , co poniektórym przypomną się stare ?dobre? :? (też dla niektórych) czasy. W ogóle takie święta są bez sensu i pachną minioną dekadą. Dzień kobiet, mężczyzn, dziecka, dzień górnika, hutnika, radiotechnika, lekarza, ślusarza, dziennikarza i świstaka :P . O dziewczynie trzeba pamiętać co dzień a nie tylko do święta. Napewno bardziej spodoba jej się że dajesz jej kwiaty czy drobny prezent bez głupiego kalendarzowego przymusu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 sorry ze nie na temat ale moze ktos wie... po jakim czasie od uzycia dzialaja tabletki antykoncepcyjne.... WAZNE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 rotfl&lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 odpowie mi ktos na moje pytania ..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 odpowie mi ktos na moje pytania ..? a jakie bierzesz? ;) niech Twoja Pani skonsultuje sie z lekarzem, a nie sama sobie wybiera itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 bierze jakies za 50 zl a nie ce jej 2 x straszyc kazda laska inaczej gada ale wiekszosc ze cza czekac 2 tydnie no a my to zrobilismy po 6 dniach i tera jestem troche wydygany a moze ktos z moglby zapytac swojej dziewczyny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja tam jestem za kwaitami - goździki ROXX, a jak nie to jakis extra upominek, np. misiak o wysokosci 1 m :D Ale ZONk, yba bedzie DZidzius :lol: :lol: :lol: :D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 bierze jakies za 50 zl a nie ce jej 2 x straszyc kazda laska inaczej gada ale wiekszosc ze cza czekac 2 tydnie no a my to zrobilismy po 6 dniach i tera jestem troche wydygany a moze ktos z moglby zapytac swojej dziewczyny . jest o tym duzo w necie, napisz w wyszukiwarce antykoncepcja i na pewno cos znajdziesz. A jak cos to dzisiaj sie zapytam i ci powiem. Ale wiesz ze to niemozna ot takie sobie brac jakies tabletki - porzeba konsultacji z lekarzem i sadze ze najlepiej by bylo gdyby twoja dziewczyna poszla do lekarza i on juz jej powie co i jak A tak do tematu to DK juz za mna. Ostatecznie kpilem kartke i kwitaty za 40 zeta. Nie wiem co dziewczyny widza w kwiatkach, ale bylo tyle radosci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...