mattis Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) MAm problem otóz jak widać na tym zdjęciu: OBRAZEK POWIESZKCIE BO TAK TO NIC NIE WIDAC! JEst siatka tabeli zaznaczona czerownym kołem i chciałbym żeby jej wogóle nie było żebym mógł wyrazy pisać ciągłością a nie taki odstęp wiem że w opcjach mogę wyłaączyć widoczność siatki ale to i tak nic nie daje nie pisze ciągłością tylko msze przeskakiwać na następną komórke i tam pisać w moim przypadku druga komórka to ta z literami SASASSSSSAS i po wydrukowaniu wiem że nie bedzie widac tej siwej lini ale bedzie widać duży odestęp miedzy literami ASLKSLKSLKS a SASASSSSSAS i jak zrobić żeby wógłe odstepu nie było żeby pisac jak by to była jedna komórka??Prosze o szybką odpowiedz bo do jutra musze miec napisane wszystko a nie mogę sie zabrac poniewaz to mi przeszkadza:/ Jak ktos nie wie o co mi chodzi to odpowiem odrazu. Edytowane 8 Października 2007 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 A nie możesz po prostu scalić komórek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 eheh scal komórki tak jak piszę poprzednik :P zaznaczasz 2 komórki które chcesz scalić, klikasz LPM i wybierasz scal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Żeby stworzyc taką samą komórke jak jak na focie nie da sie scalic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 W ustawieniach tabeli jest wszystko co potrzeba zeby wyłączyc odstępy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...