krzysiek9920 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Obecnie posiadam 2x1gb Goodram 667mhz(cl5@cl4).Jak je kupowałem to stały po 220pln za kostke... :cry: Teraz ceny pamięci są na znacznie rozsądniejszym poziomie( Patriot 2GB DDR2 800 Dual LLK CL4 za 280pln)(+ O/C bo obecne Goodramy niebardzo się kręcą) Czy warto zainwestowac w szybszy ram i jak to się odbije na wydajności w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Szybkie pamięci do Core 2 Duo - konieczność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 JA w x2 mam 800 :P :lol2: W sumie to tanie te partioty na jakim napięciu na standardzie?? DaRon jakie ty masz temperatury na cpu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 E, w sumie to teraz mam 42C. A jak się rozpędzi w Colinie to pod 55 podchodzi. Leje na tego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...