Maaaniek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Mam taki problem z tymi glosnikami, jedna z satelit mi trzeszczy co pare minut ze nie da sie niczego sluchac, myslalem ze to jest jej wina, ale jak przelaczylem kabelki w soobwoferze to zaczela druga trzeszczec, wiec to wina raczej wzmacniacza tak?Ktos moze mi to potwierdzic, ja sie kompletnie nie znam, poza tym taka naprawa mzoe byc droga?dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Podepnij zestaw pod inne źródło dźwięku i wtedy zobacz czy dalej jest to samo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaniek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Podpinalem pod mp3 i to samo jest:( co gorsza nie mam pojecia ile taka naprawa moze kosztowac ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 No wiec ewidentnie problem ze wzmakiem. Serwis, gwara albo jakiś znajomy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...