fazutan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 mam i niezle sie kreci...mam go teraz na 2088(okolo2500+) temper wacha sie okolo 42 ale czasem wchodzi do 52...moze wiecej ale nie chce go nadwyrezac(ac firmy tweak)///ps pociselem go do 2150 byc moze pojdzie jeszcze...wiecej nie probowalem...ale mam pytanko..bo ostatnio cos mi zaczelo dziwnie buczec sprawdzalem fany i napedy ale to nie one moze macie pojecie co to moze byc...plyta ga-7vax...dajcie znac dzieki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazutan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ps fsb mam na 174 a agp 69 pci 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Tak smieshnie "buczec" moze zasilacz.... uwazaj na napiecia i zapach w pokoju :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazutan Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 dzieki byc moze to zasilacz bo wlasciwie gdzies z tej okolicy wydobywa sie ten dszwiek...mam w zasadzie 300w nale moze to rzezywiscie za malo tymbardziej ze podwyzszone napiecia mam na wszystkim i 2 twardziele i5 cooler-ow(2 w obudowie jeden na procku jeden na chipie i jeden na grafice) moze rzeczywiscie...chyba bedzie trza kupic 350...dzieki :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Wlasnie, sluchaj RaVa ;). I monitoruj napiecia - u mnie poszly na 14V :twisted:. P.S. Jakbys mial 50 okresow na sekunde to tez bys tak buczal :lol:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...