Skocz do zawartości
phobosq

Buda Na Dwa Zasilacze

Rekomendowane odpowiedzi

hej

potrzebuje bude zeby w niej pomiescic dwa zasilacze - mozecie poradzic jaka mi sie przyda? patrzylem na Chiefteci Dragony i podobne big towery ale wszystkie maja miejsce tylko na jeden PSU (przynajmniej tak widzialem na zdjeciach)

i prosze bez hasel typu "kup sobie jeden porzadny i wyrzuc te dwa"....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz luke na psu, a nad nia sporo miejsca ktore wyglada jakby bylo stworzone do wmontowania drugiej zasilki, no chyba ze to tylko miejsce na wiatrak w co troche watpie bo to giantyczna buda. tylko teraz zauwazylem ze nie ma otworow mocujacych ;] Ale cos sie na to poradzi - jakas wiertareczka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym sek ze to jest miejsce na wiatrak, wiec jakby co to moglby byc nowy dom dla chlodnicy. Ale wiertarka odpada - ma byc schludnie, nie mam wiertarki, nie mam gdzie wiercic. Nie wierze ze jedyna buda ktora ma natywny support dla 2 PSU jest Antec z dwoma bydlakami :D :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z komercyjnych tylko to znalazłem:

http://www.sundialmicro.com/lian_li_pcg70_...e_1928_716.html

Dołączona grafika

Jednak dla chcącego nic trudnego:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

:blink:

Tak czy inaczej (czy to będzie komerch czy selfmejd) będziesz musiał zastosować przekaźnik włączający drugi zasilacz w czasie startu pierwszego (albo złodziejkę sygnału ps-on).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi