Serval Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Witam Posiadam tego rodzaju pamięć i wcześniej działała u mnie na komputerze dobrze lecz niedawno po włożeniu do USB nie startuje instalator U3, myślałem ,że to kwestia urządzenia lecz u kolegi działa wyśmienicie. Mam zainstalowany Kaspersky Internet Security 7 lecz nawet jak wyłączę ochronę to także nie wykrywa pena i jak myślicie w czym może być problem ? Dodam jeszcze ze inne urządzenia działają prawidłowo.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udało mi się zlokalizować gdzie tkwi problem... a mianowicie: 1. Problemem był KIS 7 nawet po wyłączeniu go nie dezaktywował sie całkowicie blokujac niektóre funkcje, zwłaszcza autostartu. 2. Brak autostartu napędów. ad.1 pozbyłem sie KIS i zainstalowałem NOD32 3.0.414 RC1 (testuje go lecz sprawuje sie bardzo dobrze, na pewno nie zarzuca milionami zapytań jak KIS) ad.2 Próbowałem rożnych rzeczy, zmian w gpedit.msc po TweakUi lecz nie pomagało jedyne co pomogło to AutoFix microsoftu dostępny jest TU Po tych zabiegach wszystko działa jak należy. Edytowane 10 Października 2007 przez Serval Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...