Skocz do zawartości
Gość master872006

Ktora Najcichsza ?

Rekomendowane odpowiedzi

i czy ten zestaw bedzie bardzo cichy ?

GeForce 7600GS ZALMAN

c2d e2140

Topower TOP-400P5 U12

dziekuje

grafe wymien na pasywnego gigabyte 8600GT egielda

zasilka bedzie ok (sam taka posiadam)

chlodzenie na cpu radze wymienic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bedzie dobre??

http://zenfist.pl/pID/509.htm

Nie polecam dla pasjonatow ciszy !! Mam takie jedno bydle w domu i ryczy okropnie w moim mniemaniu oczywiscie ;) Mozna uciszyc to Speedfanem troszke ale wteczas strasznie spada wydajnosc niestety. Ogolnie slaby cooler proponuje zdecydowanie cos innego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwólcie że się podłączę ;) ten Pentek będzie na pewno lepszy od Fryzjera 7? Mam boxa E2140@2Ghz(więcej nie potrzebuje, a jak zaczne potrzebować to i tak juz przyjdzie pora na zmiane sprzetu) i najgorętszą częścią w moim PC jest dysk, który często osiąga ponad 40st. C. a na procku rzadko kiedy widać ponad 35;) Temperatura w pełni mnie zadowala, ale denerwuje mnie hałas BOXa przy 1050RPM więc szukam czegoś cichszego :) Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwólcie że się podłączę ;) ten Pentek będzie na pewno lepszy od Fryzjera 7? Mam boxa E2140@2Ghz(więcej nie potrzebuje, a jak zaczne potrzebować to i tak juz przyjdzie pora na zmiane sprzetu) i najgorętszą częścią w moim PC jest dysk, który często osiąga ponad 40st. C. a na procku rzadko kiedy widać ponad 35;) Temperatura w pełni mnie zadowala, ale denerwuje mnie hałas BOXa przy 1050RPM więc szukam czegoś cichszego :) Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!

Troche nie ten dzial.

Zainstaluj to co mam w sigu czyli Zalman 9700 ewentualnie 9500. Jak ustawisz obroty na minimum to nic nie bedziesz slyszal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi