Gość master872006 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) witam ktora z tych plyt bedzie najcichsza? MSI P35 NEO2-FR ABIT IP35-E FOXCONN P35A dziekuje Edytowane 9 Października 2007 przez master872006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Wszystkie są pasywne... tzn bezgłośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master872006 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 i czy ten zestaw bedzie bardzo cichy ? GeForce 7600GS ZALMAN c2d e2140 Topower TOP-400P5 U12 dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 i czy ten zestaw bedzie bardzo cichy ? GeForce 7600GS ZALMAN c2d e2140 Topower TOP-400P5 U12 dziekuje grafe wymien na pasywnego gigabyte 8600GT egielda zasilka bedzie ok (sam taka posiadam) chlodzenie na cpu radze wymienic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master872006 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 to bedzie dobre?? http://zenfist.pl/pID/509.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master872006 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 a czy palit sonic 8600gt nie bedzie cichy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 na pewno głośniejszy od propozycji meerona :D ten AC freezer jakis szałowy nie jest ,ale na pewno deczko wydajniejszy i cichszy od boxa.Kuknij na alledrogo za 70pln można TTbiga wyrwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 to bedzie dobre?? http://zenfist.pl/pID/509.htm Nie polecam dla pasjonatow ciszy !! Mam takie jedno bydle w domu i ryczy okropnie w moim mniemaniu oczywiscie ;) Mozna uciszyc to Speedfanem troszke ale wteczas strasznie spada wydajnosc niestety. Ogolnie slaby cooler proponuje zdecydowanie cos innego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 pentagram HP 100AlCu Lite+zmiana wentylka na jakiegoś Fandera...Noctue i jest cisza i wydajność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 pozwólcie że się podłączę ;) ten Pentek będzie na pewno lepszy od Fryzjera 7? Mam boxa E2140@2Ghz(więcej nie potrzebuje, a jak zaczne potrzebować to i tak juz przyjdzie pora na zmiane sprzetu) i najgorętszą częścią w moim PC jest dysk, który często osiąga ponad 40st. C. a na procku rzadko kiedy widać ponad 35;) Temperatura w pełni mnie zadowala, ale denerwuje mnie hałas BOXa przy 1050RPM więc szukam czegoś cichszego :) Czekam na odpowiedź i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loon Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 pozwólcie że się podłączę ;) ten Pentek będzie na pewno lepszy od Fryzjera 7? Mam boxa E2140@2Ghz(więcej nie potrzebuje, a jak zaczne potrzebować to i tak juz przyjdzie pora na zmiane sprzetu) i najgorętszą częścią w moim PC jest dysk, który często osiąga ponad 40st. C. a na procku rzadko kiedy widać ponad 35;) Temperatura w pełni mnie zadowala, ale denerwuje mnie hałas BOXa przy 1050RPM więc szukam czegoś cichszego :) Czekam na odpowiedź i pozdrawiam! Troche nie ten dzial. Zainstaluj to co mam w sigu czyli Zalman 9700 ewentualnie 9500. Jak ustawisz obroty na minimum to nic nie bedziesz slyszal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 loon, wiem że nie ten dział ale była dyskusja o tym to się podpiąłem :) Bez jaj, 150zł za chłodzenie na CPU za 200zł bez planów ekstremalnego OC? wolne żarty :) szukam czegoś w cenie do 65zł (cena fryzjera)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...