erio Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Denerwują mnie gostki , co się chwalą ze nie wiem jak mają podkręconego sprzęta, w podpisach 2200Mhz na 1.45V (nie chcąc urazić nikogo kto rzeczywiście ma ładnie wykręconego kompa) a jak przychodzi co do czego to : - komp normalnie nie jest podkręcony - pożyje nie 5 tylko 15 lat (za 5 lat to bedzie jak celina 300 dzisiaj) LUDZIE WPISUJCIE NA JAKICH USTAWIENIACH NA CO DZIEŃ PRACUJECIE A NIE NA JAKICH 3D MARKA przy kumplach przy 70* robicie - netu nie ma - bios pada - nie mam klucza do 3dmarka np. ;) - babcia właśnie umiera i robie jej masaż serca itd., itp Nie podajcie wyniku O/C jak wam proc wstaje ... bo mój wstawał na ponad 2300Mhz (12,5xkiepskie pamieci) tylko na ilu na codzien chodzi Moc audio tez można w P.M.P.O. podawać i dla 30 watowego głośnika P.M.P.O. można liczyć w tysiącach ;) LOL ... z tego co widze moje 2 Ghz są wiecej warte niż niektóre 2400Mhz ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ...jestem za 8) jak cos to zrobimy Topica : Kto da wiecej w ciagu jednej minuty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 RedNacz gdzie ten wynik ??? Stchórzyłeś ??? :? Moze kolejny przekret :?: Cholera - to jakas epidemia 8O :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A moj może być?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A moj może być??Cos mi sie wydaje, ze nie OC'niesz tego proca na 2500MHz (wg twojego podpisu). Na 2500+ to sxpoko pojdzie, ale 2500MHz to raczej marzenie przy normalnych warunkach... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hehehe, ja mam to co wpodpisie caly czas. Przedtem mialem 12.5x166 teraz mam 11.5x180 co daje 2070 MHz. Troche mialem wysokie temp - po kilku godzinach 47* a w stresie do 50 dochodzilo. Polozylem wiec na bloku wentyl i do 40 nawet nie dochodzi... ach to CPC. Tak wiec mam teraz 11.5x180 - temp do 40* i tak caly czas pracuje. Aha VCORE 1.70 a plyta zawyza na 1.72 Max co z niego bylo to 188x12.5 = 2350 MHz i wiecej na razie mi sie nie udalo. Przy takich ustawieniach wstal dzisiaj na 1.9 VCORE ale jakies 2 tygodnie temu na 2.025 przechodzil 3DMARKA i spalilem zasilke. Takie mam wyniki. PS. Moj post jakies 3 posty temu to byl zart ofcourse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 RedNacz gdzie ten wynik ??? Stchórzyłeś ??? :? Moze kolejny przekret :?: Cholera - to jakas epidemia 8O :!: Masz rację Dimek. I zgadzam się z powyższymi postami. W podpisie należy umieszczać ustawienia, na których pracujemy na codzień. Dlatego ja nie mam wpisane 2425MHz a "jedynie" 186x12. Do maxymalnych wyników są specjalne topiki, ale ogólnie umieszczanie wyników otrzymanych na parę minut & "zima cooling" w podpisie jest niepoważne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Masz rację Dimek. I zgadzam się z powyższymi postami. W podpisie należy umieszczać ustawienia, na których pracujemy na codzień. Swieta prawda... To tez niezly wynik jak na codzienna jazde. Ja w poniedzialek bronie prace magisterska i dopiero wtedy zaloze znowu swoje WC i sie zacznie OC :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja pracuje na tych ustawieniach co w podpisie na codzień. Co do wyniku to mam taki CCR - 9859 http://www.dzikie.net/ccr/wyniki.php Jestem na 16 miejscu ale będzie lepiej muszę wejść do 10 :twisted: Amd Athlon Xp 1700+ @ 3100+ (11.5X214) (JIUHB302) 2.05V to już chyba maks. na tej płycie. WC,EPOX 8K3A+ WC , GF4TI 4600 (350,700) WC ,512 DDR KINGSTON 333 (2.7) SB AUDIGY,CDRW LITEON 48X12X48 ,DVD 16X48 LG. Seagate V Barracuda 80GB temp. idle 45C stress 51C 3DMark 2001 Se - 14000 3DMark 2003 - 2200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 na poczatek proponuje zrobic obraz dysku ghostem, formata i nie wgrywanie zadnych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l w tym sterow zwlaszcza SB AUDIGY i lanu. ja jak wgralem stery dzwiekowki to fpsy w q3 spadly mi z 350 na 270... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja pracuje na tych ustawieniach co w podpisie na codzień. Co do wyniku to mam taki CCR - 9859 http://www.dzikie.net/ccr/wyniki.php Jestem na 16 miejscu ale będzie lepiej muszę wejść do 10 :twisted: Amd Athlon Xp 1700+ @ 3100+ (11.5X214) (JIUHB302) 2.05V to już chyba maks. na tej płycie. WC,EPOX 8K3A+ WC , GF4TI 4600 (350,700) WC ,512 DDR KINGSTON 333 (2.7) SB AUDIGY,CDRW LITEON 48X12X48 ,DVD 16X48 LG. Seagate V Barracuda 80GB temp. idle 45C stress 51C 3DMark 2001 Se - 14000 3DMark 2003 - 2200 Lepiej dodaj sobei w profilu podpis do sygnaturki a nie wklejaj do kazdeog posta... LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No to w poniedzialek powalcze z takim Athlonem na KT133A :) Zobaczymy ile wyciagne :) RedNacz, znowu sie nie popisales :) :lol: Qpa dales ciala, oszustwem sobie tylko wrogow narobiles :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja mam na codzien tak jak w podpisie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 RedNacz zawsze durzo krzyczał i zamieszania robił a teraz wyszedł na takiego na jakich sam sie darł na oszusta albo tchurza no albo mu babcia umierta i masarz serca robi behebheb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Co za bezczelny oszust. System Clock 210.34 MHz System Bus 400.68 MHz DDR Powinno być: System Clock 210.34 i System Bus 420.68 MHz ! OMG Qla idź się lepiej teraz pochlastaj ze wstydu, a ja się dziwię, że taki hard "Overclocker" mechl!n nawet nie zauważył podstępu. Tymczasem idę wypić piwo z Gulisesem o ile postawi A wiesz co to asynchronik ?? Proc żeczywiście ma steping A0 napięcie 2V. Maks śmiga na 210x13 natomiast nie mam odpowiedniego chłodzenia (mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> radiator i wentyl ) i dlatego na 210x13 chodzi jakieś 1,5 minuty, temp93 *C . Później sie wyłącza. Jak zkręce chłodzenie odpowiednie to spróbuje podnieść jeszcze troche. Narazie to tyle. HAHAHHABAUBHUHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak się uśmiałem, że prawie się zesrałe. Człowieku!!!!! 90 C!!!!!!!!!!!!! To masz grzanke a nie procesor. Idź się utop. A asynchronik to chyba jakaś choroba wieku dziecięcego. Ile niby asynchronicznie jest tam procent co? chłopie gó*** sie znasz a bierzesz udział w tym forum jak nie wierzysz sam przyjedź i sprawdź :P nie pyskuj bo po pysku... Stary musiałbyś najpierw przyjechać do tychów. :) a to troche jednak od warszawy jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Co za bezczelny oszust. System Clock 210.34 MHz System Bus 400.68 MHz DDR Powinno być: System Clock 210.34 i System Bus 420.68 MHz ! OMG Qla idź się lepiej teraz pochlastaj ze wstydu, a ja się dziwię, że taki hard "Overclocker" mechl!n nawet nie zauważył podstępu. Tymczasem idę wypić piwo z Gulisesem o ile postawi A wiesz co to asynchronik ?? Proc żeczywiście ma steping A0 napięcie 2V. Maks śmiga na 210x13 natomiast nie mam odpowiedniego chłodzenia (mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> radiator i wentyl ) i dlatego na 210x13 chodzi jakieś 1,5 minuty, temp93 *C . Później sie wyłącza. Jak zkręce chłodzenie odpowiednie to spróbuje podnieść jeszcze troche. Narazie to tyle. HAHAHHABAUBHUHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak się uśmiałem, że prawie się zesrałe. Człowieku!!!!! 90 C!!!!!!!!!!!!! To masz grzanke a nie procesor. Idź się utop. A asynchronik to chyba jakaś choroba wieku dziecięcego. Ile niby asynchronicznie jest tam procent co? chłopie gó*** sie znasz a bierzesz udział w tym forum jak nie wierzysz sam przyjedź i sprawdź :P nie pyskuj bo po pysku... Stary musiałbyś najpierw przyjechać do tychów. :) a to troche jednak od warszawy jest. Ludzie piszcie co chcecie ja byłem u Qli i widziałem na ile śmigał. Jednym słowem RÓBTA CO CHCETALOL ... tak czytam te twoje wypowiedzi i widze ze juz sie sam zamieszales mocno :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 To był niezły plan ale sie przed wami nic nie ukryje. już sie w tym sam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać pogubiłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 TO PO CO DO <span style="color:red;">[ciach!]</span>Y ZAKŁADAŁEŚ NOWY TEMAT?!?!?!?!?! TAKICH TO POWINNI BANOWAĆ OD RAZU!!!!! :mad: JAJA TO SE MOŻESZ ROBIĆ Z KUMPLI!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ... czyli jednak bedzie to pifo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ana dodatek na z Niemiec , dzis przywizione razem z czesciami do bryki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ana dodatek na z Niemiec , dzis przywizione razem z czesciami do bryki :twisted: a na dodatek na z Niemiec , dzis przyweizione razem z czesciami do bryki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 To był niezły plan ale sie przed wami nic nie ukryje. już sie w tym sam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać pogubiłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: N/C :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 RedNacz zawsze durzo krzyczał i zamieszania robił a teraz wyszedł na takiego na jakich sam sie darł na oszusta albo tchurza no albo mu babcia umierta i masarz serca robi behebheb Heh, a może mu się po prostu komp od tego podkręcania spalił??? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 albo jedno i druige ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Co sądzicie o moim wyniku? Niestety nie mam 0.13, tylko Palomino seria AROIA: Max co osiągnołem na max vcore=1.96V to: Natomiast teraz pracuje na vcore=1.85V / ale asus trche zawyża, więc jest prawie 1.9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To był niezły plan ale sie przed wami nic nie ukryje. już sie w tym sam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać pogubiłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stary... jak zabaczyles ze juz ci nikt nie wierzy to teraz wycofujesz sie ze swojego klamstwa niby ze to zart byl, tak??? wiec ja ci powiem ze powinni cie wy*ebac z tego fotum..... MALO !!! powinienes dostac po mordzie !!!!!! a na dodatek powinni zbannowac twoj IP zebys sie juz nigdy nie mogl na tym forum zarejestrowac. A i tak ja zawsze jak cie gdzies na forum zobacze to bede myslal "AAAaaa... to QLA..... tej frajer qtory myslal ze nas wkreci... ". wiec jednym slowem masz czlowieku (przynajmniej u mnie) prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To był niezły plan ale sie przed wami nic nie ukryje. już sie w tym sam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać pogubiłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stary... jak zabaczyles ze juz ci nikt nie wierzy to teraz wycofujesz sie ze swojego klamstwa niby ze to zart byl, tak??? wiec ja ci powiem ze powinni cie wy*ebac z tego fotum..... MALO !!! powinienes dostac po mordzie !!!!!! a na dodatek powinni zbannowac twoj IP zebys sie juz nigdy nie mogl na tym forum zarejestrowac. A i tak ja zawsze jak cie gdzies na forum zobacze to bede myslal "AAAaaa... to QLA..... tej frajer qtory myslal ze nas wkreci... ". wiec jednym slowem masz czlowieku (przynajmniej u mnie) prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e... jak u wszystkich - oszustow na rzeź :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 eeee tam od razu byscie banowali :P chcial sie pobawic i pare osob mu uwierzylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 eeee tam od razu byscie banowali :P chcial sie pobawic i pare osob mu uwierzylo :P Nie wiem czy sie da modem zbanować. Boże wszystko ludzie biorą na serio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A widzisz w tym coś śmiesznego ??? Nikt ci już nie uwierzy w jakikolwiek wynik w podkręcaniu, 3DMarku itd. itp. A po drugie ZMIEŃ NATYCHMIAST debilny podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...