adi_k Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 MOŻE KTOŚ MI SENSOWNIE PORADZIĆ NA TAKI PROBLEM? MAM KONFIG TAKI JAK PONIŻEJ I JAK USTAWIE W BIOSIE PAMIĘCI NA 333MHZ TO ZA KAŻDYM RAZEM MAM NIEBIESKI EKRAN ZAMIAST WINXP. NA 266 WSZYSTKO CHODZI BEZ PROBLEMU, WCZEŚNIEJ MIAŁEM GEFORCA4 TI4200 I NIE BYŁO PROBLEMU, CZYŻBY RADEK? ZASILACZ MAM 400W OD OBUDOWY SERWEROWEJ TAKŻE NA PEWNO JEST MOCNY, DODAM,ŻE WCZESNIEJ MIAŁEM PAMIĄTKI ELIXIRY I SAITEKI A TERAZ WRZUCIŁEM KINGSTONA I NIC NIE POMOGŁO. WRZUCE JESZCZE NA CHWILE GEFORCA I POSTAWIE OD NOWA SYSTEM I USTAWIE NA 333 ZOBACZYMY CO BĘDZIE.. MA KTOŚ JESZCZE JAKIŚ LEPSZY POMYSŁ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Trafiles na mizerne Kingstony, nie ty pierwszy. BTW , wylacz CapsLocka, nie wrzeszcz tak :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 A Vdimm.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...