vinoo Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Z EA live chat: Czyli lepiej zamówić wersję pudełkową, nie będzie problemu ze zmianą języka. Tym bardziej, że sklepy gram.pl, ultima itd. do pre-ordera dorzucają teraz dodatkowo specact :D : "Wszyscy, którzy zamówili lub zamówią Edycję Limitowaną Batttlefield 3 w przedsprzedaży do 10 października jako bonus otrzymają Ekwipunek Specact zawierający zestaw skórek (mundurów dla żołnierzy) do wykorzystania w trybie wieloosobowym." Rekomendowany konfig PC to jednak ustawienia high a nie medium (twitter) Edytowane 24 Września 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Osobiscie mam gdzies te wszystkie spacacacty, niesmiertelniki itp. Pograsz pare dni i wogole o tym zapomnisz. Dwie rzeczy na ktorych mi zalezy to Back to Karkand (z gram.pl tego nie dostaniesz) i pakiet uzbrojenia. Rekomendowany konfig PC to jednak ustawienia high a nie medium (twitter) O najs, to moze jednak pogram na High z low AA w 1680x1050. :D Edytowane 24 Września 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tan24 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 "Wszyscy, którzy zamówili lub zamówią Edycję Limitowaną Batttlefield 3 w przedsprzedaży do 10 października jako bonus otrzymają Ekwipunek Specact zawierający zestaw skórek (mundurów dla żołnierzy) do wykorzystania w trybie wieloosobowym." ale gdzie w przedsprzedaży, tylko z originu, czy jak zamówię ze sklepu internetowego za pobraniem to też się liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 ja czekam już z pół roku powinienem otrzymać 50 i gutling guna z celownikiem snajperskim, te wszystkie dodatki to jedna wielka głupota, choć nie obraziłbym się jakbym dostał finalną wersję dwa tygodnie wcześniej aby opanować jety i heli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Osobiscie mam gdzies te wszystkie spacacacty, niesmiertelniki itp. Pograsz pare dni i wogole o tym zapomnisz. Dwie rzeczy na ktorych mi zalezy to Back to Karkand (z gram.pl tego nie dostaniesz) i pakiet uzbrojenia. O najs, to moze jednak pogram na High z low AA w 1680x1050. :D yyy jak to nie? info z gram.pl: Battlefield 3 - Edycja Limitowana zawiera dodatek "Powrót do Karkand", który jest przeznaczony do rozgrywki wieloosobowej i oferuje cztery mapy z gry Battlefield 2 (Wake Island, Strike at Karkand, Gulf of Oman oraz Sharqi Peninsula) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Osobiscie mam gdzies te wszystkie spacacacty, niesmiertelniki itp. Pograsz pare dni i wogole o tym zapomnisz. Dwie rzeczy na ktorych mi zalezy to Back to Karkand (z gram.pl tego nie dostaniesz) i pakiet uzbrojenia. Zamawiając preorder z gram.pl dostajesz Back to Karkand. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) ale gdzie w przedsprzedaży, tylko z originu, czy jak zamówię ze sklepu internetowego za pobraniem to też się liczy? Tylko pudełkowe wersje w przedsprzedaży z tych sklepów. Origin: - Karkand - PWP (po jakimś czasie będzie za free dla pozostałych) - 48h wcześniej beta - beret i pompa 870 z BF Play4Free Sklepy internetowe: - Karkand - PWP - specact - nieśmiertelniki ja czekam już z pół roku powinienem otrzymać 50 i gutling guna z celownikiem snajperskim, te wszystkie dodatki to jedna wielka głupota, choć nie obraziłbym się jakbym dostał finalną wersję dwa tygodnie wcześniej aby opanować jety i heli Pół roku wcześniej, ale 50zł taniej :P Edytowane 24 Września 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) A no tak pomylilem B2K z wczesniejszym 24h dostepem do bety. :mur: (to tego nie ma z gram.pl) Btw. jestem troche zawiedziony ze w B2K nie bedzie Road to Jalalabad, moja #1 played mapa zaraz po Karkandzie. :sad: (no chyba ze ma byc w standardowym game packu wtedy sie nie obraze :wink: ) Edytowane 24 Września 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) @Vinoo - no może, może. Jeśli tak, to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Od jakiegoś czasu zamawiam już tylko cyfrowe wersje, to nie przyglądałem się już wersji pudełkowej. edit: tak z ciekawości pytanie do ludzi obeznanych z battlefieldami: jak jest u nich z balansowanie drużyn? Moje jedyne doświadczenie z grami od DICE to najnowsza MOH'a a tam ten element ssie. Praktycznie żadnego mieszania graczy, efektem czego są bardzo często jednostronne potyczki. Druga sprawa to mapy, w niektórych trybach praktycznie wygraną/przegraną ma się w kieszeni, co nie zachęca do grania. Oby w BF3 było pod tym względem lepiej. Edytowane 24 Września 2011 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=LydhtcYq9AQ Nostalgia. :wink: Edytowane 24 Września 2011 przez kelcior 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 makak_ :) MOHA i DiCE ? zweryfikuje to :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A faktycznie, mea culpa. MoHe zrobiło Danger Close. Uff... no to się cieszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Ja tam nie jestem super zorientowany ale DiCe jeszcze nigdy nie zrobilo zadnego gniota , zreszta statystycznie Skandynawowie to najlepsi developerzy gier chyba jeszcze od czasow Amigi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A faktycznie, mea culpa. MoHe zrobiło Danger Close. Uff... no to się cieszę :) DICE robiło tryb MP do MOH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Hmm ma to sens, skoro jest wymienione. Myślałem, że to z powodu zastosowanego silnika. To tak przy okazji: czy w battlefieldach jest motyw, że za jakąś ilość kill'i całą drużyna jest wyposażana np. w kamizelki albo w lepszy rodzaj amunicji? Dobijająca sprawa, gdy gra się w drużynie słabszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Nie, nie ma takiej opcji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Macie coś ekstra: Battlefield 3 - faktycznie wymagania bety | .:G4G.PL:. Gracze dla graczy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Jak na HD 6850 tak chodzi to git, mogło być gorzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 No ciekawe ile by było na Intelu w przedziale 3.8-4.2GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 To była gra na pustym serwerze, więc lepszy procek by nie zrobił różnicy. Obciążenie nie przekraczało 75%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 No ciekawe ile by było na Intelu w przedziale 3.8-4.2GHz Lekko polowa zasobow CPU lezalaby odlogiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Wygląda na to, że w BF3 najważniejszym elementem będzie karta graficzna ;/ Mam nadzieje, że mój gtx 560 ti hawk da sobie radę. Zresztą zobaczy się jak to będzie naprawdę już za 4 dni ;] Rozumiem, że w origin będzie normalna opcja do pobrania bety 29.09? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) To była gra na pustym serwerze, więc lepszy procek by nie zrobił różnicy. Obciążenie nie przekraczało 75%. Dokładnie. Gdyby mocno ciągnął z proca to, by wszystkie rdzenie byłyby na poziomie co najmniej 90%. Widać dużo pamięci na grafie jak i sama grafa musi być wydajna. Do komfortowej gry na wyższych detalach trzeba pomyśleć już nad czymś mocniejszym niż Radeon 6850. Ciekaw jestem jakby tu się zachował pojedynczy GTX 580 i Radeon 6970 z takim i5 2500k czy też PII X4, który jednak jest wolniejszy od 2500k. Przy pełnym obciążeniu GTX 580 zapotrzebowanie na proca też mogłby wzrosnąć, ale niekoniecznie. Pozostaje czekać do bety i na jakieś rzetelne testy. Myślę, że z moim GTX 460 nie powojuje za dużo. Do MP pewnie będą średnie detale. Ale jak będzie z SP to nie wiem. Edytowane 25 Września 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 A ktoś wie jak będzie z keyami? Będzie jak w bc2 wyścig szczurów, czy może łatwy dostęp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Jeśli chodzi o karty to miło, że nowe wydania już na horyzoncie. Akurat mam wymieniać, to przynajmniej będzie na czym sprawdzać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Znalazlem ciekawa stronke - Welcome to Google Docs Tutaj samemu mozna zamiescic swoj wynik: Battlefield 3 Beta FPS comparison Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Dobry pomysł, ale dzięki trolom z forum EAUK nie dojdziesz, który wpis jest rzeczywisty a który to fake. Już położyli swoje łapska na tym arkuszu Edytowane 25 Września 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terak Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 z polski tez sie juz pojawil troll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 HD5750 No over 9000 Athlon 64 2.0-2.5Ghz No Ultra 1920x1080 SUPER GOOD hahaha tak na pewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti1 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Czy jak ktos kupil preordera przez ori to juz dzis da sie sciagac klienta bety ? nie moge sprawdzic bo w rpacy siedze ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...