Kyle Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 A ja ci mowie ze gram 2 dzien (wlacznie z Caspian Border 64p) z 4GB ram'u i nie mialem zadnego problemu. W zadne swap'y sie nie bawilem, wszystko ustawiony domyslnie w Windowsie. x-P ... czyli swap masz włączony. ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 No to jest Battlefield. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iO2hrjKeMY0 http://www.youtube.c...h?v=iO2hrjKeMY0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Pytanie tylko co jeszcze w pamięci siedzi? Bo może ma odpaloną przeglądarkę, albo co innego. Fakt. A kolejne pytanie: jakie jest użycie na max detali z AAx8 i AFx16? (z tego co pisał radiergummi, wnioskuję, że to użycie ze screena to bez AA i AF, a detale na średnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Przy robieniu tego screena w w pamięci miałem: BF3 na mapie metro Origin Firefoxa gdzie jest odpalony Battlelog Steam utorrent Smartdefrag Microsoft Essentials Jing MSI Afterburner 1GB RAMDisk na Swapfile xFast USB DeamonTools Intel RST TryTool więcej grzechów już nie pamiętam :lol2: Kyle Anizo mam na x16. Nawet odejmując ten swap to i tak będzie 3,70GB a to już niebezpiecznie blisko. Poza tym co jak co ale 2x4GB 1600MHz jest tanie jak barszcz i niedługo będą je dawać jako gratis w paczce chrupek. Także dyskusja w temacie pamięci jest zbędna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ale po co komu AA i AF przy multi :blink: np. w rozdziałce 1920x1200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ale po co komu AA i AF przy multi :blink: np. w rozdziałce 1920x1200. Antyaliasing daje lepszą widoczność przeciwnika (przynajmniej jak grałem w Battlefield 2 i Crysis). Natomiast AF to dla tych którzy nie chcą plamy na dalszym planie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Pograłem trochę wczoraj i jak na razie to tylko battlelog mi nie pasuje. Beznadziejne rozwiązanie. Swoją drogą, da się ustawić aby gra odpalała się od razu w pełnym oknie, a nie ,że trzeba się przełączać? Prawdopodobnie sie nie da, przynajmniej nie znalazlem wczoraj takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Battlelog to bardzo przyjemne narzędzie. W porównaniu z badziewną wyszukiwarką serwerów w BC2 to jest ogromny krok na przód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Polecam obejrzeć ten filmik, trochę można się pośmiać z bugów w grze, koleś generalnie ma talent do recenzowania gier. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 HAHA śmiechowo :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Polecam obejrzeć ten filmik, trochę można się pośmiać z bugów w grze, koleś generalnie ma talent do recenzowania gier. Jak dla mnie w 15:22 jest epicka reakcja. Dobry filmik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Serwer: NL i3D.net - AMSTERDAM FREE 2nd SERVER (Caspian Border 64 graczy Conquest) Hasło: sexyelevator Pingi w okolicach 40. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Mam nadzieję, że pojawi się mnóstwo filmików typu BF stunt czy Mine Snookena. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 A ja dalej bez klucza ... No nie moge.... Chcialem zobaczyc jak to smiga... no to jutro pewnie zerkne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 A ja dalej bez klucza ... No nie moge.... Chcialem zobaczyc jak to smiga... no to jutro pewnie zerkne Napisz do supportu.. http://support.ea.com/chat Dostaniesz klucz jesli jestes moherem / zlozyles preorder w Originie i jeszcze nie dotarl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Preordel zlozony... Status weterana... Itd itp... Ale szczerze to dzisiaj pewnie nie zrobi mi to juz roznicy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Walcz o swoje. Zanim jutro pociągniesz klienta to będzie pojutrze przy tym tłoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Btw. pomysł aby orgin id było automatycznie nazwą naszej postaci w grze, to lekko poroniony pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Dlatego pisząc do supportu EA możesz go zmienić. Nie wiem czy było: Battlefield 3 Beta Update: Nun 18 Radeon- und Geforce-Grafikkarten im Benchmark-Test mit SLI und Crossfire - battlefield 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Dobre chociaż i to. Ale chodziło mi bardziej o fakt udostępniania naszego Id. Nie wiem jaki kłopot zrobienia innej nazwy dla postaci. Swoją drogą czemu inni nie skopiują rewelacyjnego pomysłu Blizza z battleneta z tworzeniem nazw plus trzycyfrowy kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Preordel zlozony... Status weterana... Itd itp... Ale szczerze to dzisiaj pewnie nie zrobi mi to juz roznicy ;/ ja pisalem wczoraj w srodku noc do supportu, postawilem im sprawe jasno, albo dostaje klucz w tej chwili albo mozecie skasowac moj preorder i klucz dostalem w 5 minut na czacie, mail nie dotarl do dzis :) Edytowane 28 Września 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Ja juz gre mam oplacona ;] Dzisiaj i tak pozno bede... a na czacie czekalem 1,5h i czas w ogole nie malal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Czy mozna gdzies sciagnac klienta do open bety juz dzisiaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Czy mozna gdzies sciagnac klienta do open bety juz dzisiaj ? To samo pytanie i kieruje ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Ludzie użyjcie google, moja beta leży i czeka na odblokowanie, jutro. Edytowane 28 Września 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Literówka powinno być "Battlefield 3 Open Beta" lepiej to zmień bo zacznie ci ściągać od 0. :wink: Tutaj macie linki do preloadowania: (torrent) #1 #2 Rozpakowujecie do folderu "Battlefield 3 Open Beta", tam gdzie macie domyslnie ustawione instalowanie gier przez Origin. (do ustawienia w opcjach) Edytowane 28 Września 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Po ogladaniu filmikow na yt juz sie nie moge doczekac jutra :D :D Edytowane 28 Września 2011 przez kekq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 No i to samo ja już zaczyna mi brakować świeżych filmików na yt. Myślę ze gra mi się spodoba bo bc2 lepiej mi się podobało niż bf2 i nie chodzi tu o grafikę tylko samą rozgrywkę bc2 jest non stop akcja a to mnie kręci ;) Czy to prawda ze w becie nie ma możliwości destrukcji otoczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Jasne, ze jest mozliwosc ;] ten film w miare pokazuje ze da sie rozwalic budynek, przynajmniej sciany :P C4 w tym filmiku miazdzy :D Edytowane 28 Września 2011 przez kekq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Czy to prawda ze w becie nie ma możliwości destrukcji otoczenia? Nie prawda, sam dzis mialem akcje w metrze gdzie w kanciapie kampilo paru ruskich. Polecialy 2 SMAW'y, cala sciana legla w gruzach. :lol: Edytowane 28 Września 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...