SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) niestety kicha nic nie ma 0.0 - nadal chce kodu xD i po co wielkie odliczanie Edytowane 29 Września 2011 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Dalej nie działa :P ? @zh1nt0 Daniel Matros @MongolianGnome We send out the beta today. no ETA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 A to nie ma być po 14 dopiero ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 jaja sobie robią z ludzi i tyle... ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 jaja sobie robią z ludzi i tyle... ^^ no offence, ale jak masz zamiar grac na tym co masz w podpisie to sobie daruj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 większość ludzi wyolbrzymia i nie sądze ażeby nie dało się grać "na tym czymś" - nie będę specjalnie dla jednej gry zmieniał kompa choć mógłbym i dziś bo stać mnie no ale bez kitu... na 1240x1024 na low na bank pójdzie i jeszcze się zdziwicie jak będzie więcej a jak nie no to trudno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Według BF3blog beta ma wystartować miedzy 15 a 17 w europie. Podobno posiadacze ps3 już ściągają. Edytowane 29 Września 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 SubMaFioZo.:prawdziwy hardcore z Ciebie ;) Pewnie ruszy ale ile z tego będzie przyjemności ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Jak to ile? 10FPS! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) większość ludzi wyolbrzymia i nie sądze ażeby nie dało się grać "na tym czymś" - nie będę specjalnie dla jednej gry zmieniał kompa choć mógłbym i dziś bo stać mnie no ale bez kitu... na 1240x1024 na low na bank pójdzie i jeszcze się zdziwicie jak będzie więcej a jak nie no to trudno.. sie zdziwisz i to bardzo, gra na ustawienia low med high wlasciwie nie reaguje, oprocz AA wiadomo Jak to ile? 10FPS! ;] Chyba 10FPM ;) Edytowane 29 Września 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Ja tam jestem ciekaw mojego phenoma bo tylko na 3,2 chce leciec ;( jak da siue przyzwoicie grac to jeszcze go zostawie a jak nie to trzeba odczekac dwie wyplaty i i7 brac z plytka i zasilka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 SubMaFioZo.:prawdziwy hardcore z Ciebie ;) Pewnie ruszy ale ile z tego będzie przyjemności ?? Jeśli faktycznie będzie tak kiepsko no to mówi się trudno, chociaż chcę sprawdzić czy gra jest warta wydania kasy na nowy sprzęt bo póki co mogę sobie pograć śmiało w każdą grę która wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 niestety kicha nic nie ma 0.0 - nadal chce kodu xD i po co wielkie odliczanie Chyba mamy różne zegary bo mnie pokazuje jeszcze ok 28 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Dokładnie ma być o 14 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 mój zegar już dawno stoi w miejscu no cóż czekamy z coraz to mniejszą ochota ;/ po wypowiedziach kolegów wychodzi na to że mogę sobie jedynie pokaz slajdów obejrzeć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Nie oszukujmy sie ... w bad company2 juz ciezko szlo na tym sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Prawdziwy hardcorowiec nie boi się nawet niskiego fps :D 9 min... Edytowane 29 Września 2011 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 bad company 2 grałem bardzo długo na prawie max detalach bez problemów z duża liczbą FPS spoko sprawdze i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 To prawie jak mój dawny radeon 9550, na którym wszystko chodziło na max łącznie z crysisem. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Cuda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 żadne cuda... ludzie mowa o rozdziałce 1240x1024 a nie hd ani full hd no bez kitu... przesadzacie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Juz pare osob z PL potwierdzilo ze jest dostepna beta dla wszystkich, sprobojcie zrestartowac Origin. Wchodzcie w Store i Free Games/Darmowe Gry. Edytowane 29 Września 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 u mnie jeszcze nie dostepna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Sklep leży i kwiczy, lagi! Tak to jest jak nie pozwalają pobrać przed teraz pewnie długo nikt się nie dopcha. Baner jest ale w do pobrani jeszcze nie ma. Edytowane 29 Września 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) z p2p pobierz.. nie cały czas prosi o klucz... Edytowane 29 Września 2011 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Na origin juz jest. Wlasnie wystartowalo sciaganie. Oringin jest chyba przeciazony bo muli niemilosiernie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) A u mnie idzie w miarę nieźle, już 5% a minęło ok minuty dopiero jak ruszyło. EDIT Origin pokazuje mi prędkość pobierania 1.5MB/s Edytowane 29 Września 2011 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) he he ale cyrk no nie wierze... może winą jest moja wersja bety? zassałem z p2p... Edytowane 29 Września 2011 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 U mnie jakoś leci ponad 500 KB/s, więc tragedii nie ma. Za około 2 godziny sam będę mógł przekonać się co to to jest warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Kura, beta rusza a ja musze na uczelnie jechac! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...