jonathan Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 bielski - "działa" to wielkie słowo pod którym kryje się wiele znaczeń dla nie których to słowo oznacza np. 20 FPS Ja gram 1024x768 i ustawienia LOW/MED najmniej mam w ostrej zadymie 29 FPS co niestety ale nie sprzyja komfortowemu graniu, Pynnie zaczyna byc od 40 fps jak dla mnie, Średnio mam około 34FPS z czego na prawdę grafika nie powala i jak dla mnie jest gorsza od BC2 ... i niestety nie zgodze się że jest dobrze zoptymalizowana ale tu nie o to chodzi bo to beta. Chciałbym zobaczyć jak będzie ta gra chodzić po premierze na kompie pokroju mojego. Z czystej ciekawośći Szybko zdanie zmieniasz ok gram sobie spokojnie , i nie słuchajcie ze taki sprzęt nie pociągnie BF-a Jak ma grafika powalac jak ledwo co ciagnie na low detalach? Twoje "mondrosci" wykluczaja sie nawzajem, co lepsze sam cos piszesz a pozniej temu zaprzeczasz... Ze tak brzydko powiem "zdecyduj sie k@$wa" ja ta gra Ci chodzi... Raz OK i nie ma sie co przejmowac sprzetem, kilka stron dalej, jakas masakra i grac sie nie da bo nisko FPSy leca i grafika nie powala... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Szybko zdanie zmieniasz Czy ja wiem czy szybko? Cos o czym wiedzielismy zaraz po przeczytaniu jego bzdur dotarlo do niego dopiero po kilku dniach :lol: Edytowane 4 Października 2011 przez kucyk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Panowie orientuje się kto może czy idzie zmienić ten śmieszny Origin ID logowałem się wczoraj pierwszy raz w tym systemie origin i wpisałem błędnie nazwę, a nigdzie nie widzę opcji zmiany nicka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Chyba musisz napisać do supportu. Aha, ktoś tutaj w tym temacie pisał, że w pełnej grze będzie inny nick w grze niż Orgin ID. Więc jak Ci nie zależy teraz zmieniać, to później w grze wybierzesz sobie innego nicka. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Panowie orientuje się kto może czy idzie zmienić ten śmieszny Origin ID logowałem się wczoraj pierwszy raz w tym systemie origin i wpisałem błędnie nazwę, a nigdzie nie widzę opcji zmiany nicka Nie ma opcji zmiany id ani nicka żołnierza, bo.. nie. Taką uzyskałem informacje z supportu. ;> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Sorry jesli pytanie nie na miejscu , czy ktos z was uzywa sluchawek 3D podczas gry w BF2 /BC2 / BF3 ? mam na mysli sluchawki posiadajace cztery ,szesc lub wiecej glosnikow , potrzebuje szybko cos kupic bo przemeblowanie w pokoju pozbawilo mnie odpowiedniego odsluchu z mojego zestawu 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 tzn. starzejesz się :D heh pewno tak, albo już się nagrałem i byle co mnie już nie zadowala ... to nie czasy gdzie pożerało się każda szczelankę i jarało cieniami, ruszającymi drzewkami listkami, czy dziurami po kulach :lol: notabene dziwi fakt że po takim czasie nie w każdej grze można wybić szybę, czy lampę, to było nawet w Syphon Filter na plejaka wieki temu :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Przy pierwszym logowaniu do Origin używając EA ID można było zmienić OriginID na jaki się chciało, co też uczyniłem(domyślnie przypisywał taki sam jak EA ID). Raz ustawiony OriginID tak samo jak EA ID nie podlega zmianie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 To super wczoraj na szybko chciałem odpalić i wpisałem z pośpiechu inny niż miałem w BC2 :mur: Dzięki za info 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 To super wczoraj na szybko chciałem odpalić i wpisałem z pośpiechu inny niż miałem w BC2 :mur: Dzięki za info No to trzeba przyznać, wpisanie właściwego nicka zajeło by dużo czasu. Tak to jest jak ludzie nie czytają uważnie, ile przez to było problemów z GfWL, teraz sie zacznie z Origin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) Przecież pisałem, ze się z pośpiechu pomyliłem w czym ty widzisz problem? Wpisałem taki jak mam na steamie myślałem, ze nazwę żołnierza w samej będzie można już zmienić ale nie bo po co :mur: Edytowane 4 Października 2011 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Przecież pisałem, ze się z pośpiechu pomyliłem w czym ty widzisz problem? No właśnie w tym tkwi fasolka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Rage3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 No właśnie w tym tkwi fasolka. Aha czyli tak bardzo martwisz się innymi użytkownikami, ze ich problemy stają się twoimi własnymi :lol: EOT Co do samej gry pograłem chwile i beta BC2 wessała mnie znacznie bardziej niż beta BF3 ale to chyba kwestia tego, że mapa w becie BC2 leżała mi bardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Nie, tylko mnie irytują te powtarzające się płacze, wyikające z tego że komuś sie nie chciało poświęcić pięciu sekund tylko leci na pałe klikając "next". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 W końcu zainstalowałem i muszę powiedzieć, że po 4o minutach nie ogarniam tematu: dużo spawnkilli, lunety oslepiajace na maksa, żołnierz jakiś taki lekki (już ktoś wspominał). Ginę praktycznie po 1, 2 strzałach gdzie sam nie zdążę nawet wcisnąć przycisku. Może będzie lepiej po dłuższym ograniu, ale na razie lekkie rozczarowanie... Aha, gra właśnie się wysypała na "out of memory on graphic card" - świetnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwolas Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Mam pytanie. Można jakoś na stałe włączyć wyświetlanie ilości klatek? Czy jedynym sposobem jest trzymanie klawiszy? A tak w ogóle mi się gra w BF3 całkiem nieźle. Na tej jednej mapie widać, moim zdaniem trochę więcej shootera w stylu CoD (zwłaszcza w momencie przebijania się przez stację metra) mi osobiście to odpowiada. Ciekawy jestem większych lokacji. Jak do tej pory ciężko mi ocenić balistykę broni, mam nadzieję, że będzie równie dobra co w BC2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 @Zwolas - użyj np. fraps'a do wyświetlania ilości klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Sorry jesli pytanie nie na miejscu , czy ktos z was uzywa sluchawek 3D podczas gry w BF2 /BC2 / BF3 ? Ja gram, posiadam MEDUSY i nie słysze róznicy pomiędzy DTT2200 a tymi MEDUSAMI. Jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 No to trzeba przyznać, wpisanie właściwego nicka zajeło by dużo czasu. Tak to jest jak ludzie nie czytają uważnie, ile przez to było problemów z GfWL, teraz sie zacznie z Origin. W gfwl da się zmienić nicka przecież, chyba, że miałeś na myśli problemy z dawnym brakiem obsługi multi na polskich kontach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Można zmienić, ale za 10 $, a chodziło mi właśnie o brak obsługi polskich kont. Ludzie zakładali konta na polske, wpisywali klucz po czym nie mogli sie zalogować. Każdemu sie może zdarzyć, ale multum takich sytuacji było, a wystarczyło chwile poczytać. To samo zresztą z save-ami, ludzie nie backupowali folderu XLive, co w przypadku kont offline wiązało się z utratą save-ów, bo w przypadku online można profil pobrać z serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Kumpel mówił, że grafika na ultra nie ma nic wspólnego z filmikami, którymi karmili nas na zapowiedziach - prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Ultra nie ma w becie :mur: Poza tym wielu z was nie rozumie jaki jest cel tej bety: Kolejna łatka bety Battlefield 3 już w drodze | .:G4G.PL:. Gracze dla graczy Edytowane 5 Października 2011 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Chyba nie było HARDOCP - Introduction - Battlefield 3 Open Beta Performance and Image Quality Twierdzą, że ustawili ultra :wink: Jak wydajność pozostanie niezmieniona to nV straszna kicha :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Jety na OP Metro potwierdzone: http://www.youtube.com/watch?v=3bP8_Dmfbe0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Sorry jesli pytanie nie na miejscu , czy ktos z was uzywa sluchawek 3D podczas gry w BF2 /BC2 / BF3 ? mam na mysli sluchawki posiadajace cztery ,szesc lub wiecej glosnikow , potrzebuje szybko cos kupic bo przemeblowanie w pokoju pozbawilo mnie odpowiedniego odsluchu z mojego zestawu 7.1 Ja pykałem/pykam na Lognetmedia Aero w BF2. Gdyby nie ich ciężar,to pewnie nie leżały by w kącie;) A tak to pełen wypas,jeżeli chodzi o wrażenia. Edytowane 5 Października 2011 przez Gr3gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Jak wydajność pozostanie niezmieniona to nV straszna kicha :D pzdr W rzeczywistości to na nv bf3 sporo lepiej działa niż na radkach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Battlelog / Sign in to the Open Beta Wyglada na to ze premiera w Europie bedzie przesunieta... USA 25th October Europe 27th October UK 28th October This is due to the fact BF3 isn't a worldwide launch and instead matches the usual release dates that physical like retailers like to use in those countries. This isn't an EA decision but just the way video game distribution has happened for years. ORIGIN can't release earlier than physical retailers due to anti-competition laws. Szczerze mowiac to jestem troche .. szukam odpowiedniego slowa - ZŁY (nie chce bluzgać). Praktycznie wszedzie widnialy informacje ze premiera jest 25'go, ba nadal tak jest na glownej stronie Battlefield 3 : BF3 - EA Available 10.25.2011 (Pre Order now on Origin 10.25.2011) W kazdym razie ja sobie zmienilem narodowosc / adres w profilu EA na US, nie mam zamiaru czekac 3 dni po premierze w US - moze jakos przejdzie. A jak nie to bedzie :mur: . Edytowane 5 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Właśnie jestem po sesji snajperem. Muszę przyznać, że mobile spawn to najgorsze g..no dla przeciwnika. Wystarczy,że prześlizgnę się na tyły w jakieś krzaki i tamci mają pozamiatane. Chyba, że ktoś zajarzy, że można to zniszczyć, ale póki co mało kto chyba o tym wie. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Właśnie jestem po sesji snajperem. Muszę przyznać, że mobile spawn to najgorsze g..no dla przeciwnika. Wystarczy,że prześlizgnę się na tyły w jakieś krzaki i tamci mają pozamiatane. Chyba, że ktoś zajarzy, że można to zniszczyć, ale póki co mało kto chyba o tym wie. pzd Ogólnie "teren walki" powinien być w Rushu inny dla obu drużyn. Aktualnie jak jakiś id^$**(albo i dwóch...) zacznie kampić na tyłach to nie ma szans -spawn, dead, spawn, dead. Nawet z serwera ciężko czasami wyjść (spawn, żeby wyjść z gry/zmienić ustawienia jest najlepszym pomysłem od czasów wynalezienia koła). Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...