ojejku Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Czy ktoś kupował na allegro i może polecić sprzedawcę? Czy wszyscy przez Origin kupowali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Ja nie mogę wybrać języka. Miałeś wybór jest przed rozpoczęciem preloada? Kurde nie jestem pewien czy przed preloaded czy przy instalacji wybieralem jezyk, ale byl napewno. @kelcior kupiłeś klucz na allegro? (podaj link na PW) Ja kupowalem w marcu przez EA Store. Edytowane 21 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Ja zamowilem z allegro. Battlefield 3 | PRE-ORDER | ORIGIN | BF3 PC | 24/7 (1884721345) - Aukcje internetowe Allegro Rozmawialem ze sprzedawca na gg... chcialem sie dowiedziec czy to rzeczywiscie jest limited edition key, czyli z back to karkand. Dostalem odpowiedz ze na pewno to jest LE. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje :D Link podany na poprzedniej stronie niby tez ma na obrazku BF3 Limited Edition, lecz po ktorkiej rozmowie na gg okazalo sie ze chodzi o wersje STANDARD! Edytowane 21 Października 2011 przez kekq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 A ja zamówiłem pudełkową :) w warszawskiej Ultimie. Mam nadzieję, że do piątku odbiorę... Może ktoś kupował u nich jakąś grę po premierze? Nie ma opóźnień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 ja chyba kupie po premierze uzywajac kodu ze znizka 45zl, przed premiera nie dziala, tylko ze nie bede mial back to karkland... czy moze lepiej zamowic na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Kurde nie jestem pewien czy przed preloaded czy przy instalacji wybieralem jezyk, ale byl napewno. Nie mogę zainstalować bo pojawia się release date check. Przed preloadem nie miałem wyboru języka :( Kupione na Origin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 ja chyba kupie po premierze uzywajac kodu ze znizka 45zl, przed premiera nie dziala, tylko ze nie bede mial back to karkland... czy moze lepiej zamowic na allegro? Ten pack wg. blogu EA ma kosztowac £11.99 czyli ok. 45zl... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Ten pack wg. blogu EA ma kosztowac £11.99 czyli ok. 45zl... dzieki, dobrze wiedziec zatem pozostaje pytanie: kupic na allegro wersje z Karkland (LE) czy zamowic preorder (do kiedy mozna)? za ta gre zaplacic te 135zl to naprawde nie jest duzo i mysle ze mozna wydac ta kase z czystym sumieniem, ale jak mozna zaoszczedzic to chcetnie bym to zrobil, pytanie tylko czy wersje z allegro beda banowac? jak to sie mowi, "chciwy 2x traci"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) (...)wersje z allegro beda banowac? jak to sie mowi, "chciwy 2x traci"... Od niektórych sprzedawców zapewne tak. Dużo zależy od szczęścia. Dodatkowym minusem jest to, że z pre-orderem masz gratis BtK, a potem po ew. banie będziesz musiał dokupić osobno. Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2011 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Złamałem się i kupiłem w Origin. Myślałem, że będę miał preload a mam nieaktywny "Pobierz"? Trzeba poczekać jakiś czas od zakupu czy już preload się skończył? EDIT: Już nieaktualne. Edytowane 22 Października 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 dostałem dwie wiadomości od origin: 1 kilka dni temu : Szanowny kliencie, Dziękujemy za złożenie przedpremierowego zamówienia na grę Battlefield 3. Chcielibyśmy przypomnieć, że od jutra, czyli od 21 października udostępniamy możliwość wstępnego pobrania gry. Do godziny 8:59 rano 22 października otrzymasz wiadomość, która będzie zawierać informacje o zamówieniu oraz instrukcje odnośnie rozpoczęcia pobierania. Z poważaniem, Zespół Origin druga dzisiaj: Szanowny Kliencie, Niedawno wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z informacjami dotyczącymi wstępnego pobrania gry Battlefield 3. Data premiery podana w tamtej wiadomości dotyczyła Stanów Zjednoczonych. W Twoim kraju data premiery to 27 października 2011 r. Z poważaniem, Zespół Origin nie wytrzymałem i odpowiedziałem "je.. was pies", to co 2 dni temu nie wiedzieli że mieszkam w Polsce?? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Jak w końcu wygląda sprawa z językami na Origin, można instalować grę w jakim tylko się chce języku, czy klucze są przypisane do regionów i z góry ustalony jest język? Jak jest u was (klucze z origin i z allegro)? Na portalach sprzedająhttp://www.youtube.com/wacych klucze widziałem, że dają dodatkowo jakiś programik "language changer". Edit http-~~-//www.youtube.com/watch?v=eedRhcpOsuU http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pW9z4OUyDAEa tak wygląda wyszukiwarka serwerów na konsolach. Widać ustawienia serwera, w tym: - Bullet damage modifier in % - Player health in % :blink: Ciekawe jaki jest skok podczas przestawiania tych procentów. Edytowane 22 Października 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Jak w końcu wygląda sprawa z językami na Origin, można instalować grę w jakim tylko się chce języku, czy klucze są przypisane do regionów i z góry ustalony jest język? Ja przed preloadem clienta wybieralem jezyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 hahahah "Above and beyond the call" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 mi jeden gosc co sprzedaje B3 LE napisal ze jezyk wybiera sie w originie przy pobieraniu wiec jak to wreszcie jest? kupujemy b3 a dopiero przy pierwszej instalacji/pierwszym pobraniu decydujemy sie na jezyk? interesuje mnie wersja angielska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 mi jeden gosc co sprzedaje B3 LE napisal ze jezyk wybiera sie w originie przy pobieraniu wiec jak to wreszcie jest? kupujemy b3 a dopiero przy pierwszej instalacji/pierwszym pobraniu decydujemy sie na jezyk? interesuje mnie wersja angielska Przeciez napisalem ci 2 posty wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Giera na dyskaczu. Czekamy do premiery. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Jak w końcu wygląda sprawa z językami na Origin, można instalować grę w jakim tylko się chce języku, czy klucze są przypisane do regionów i z góry ustalony jest język? Jak jest u was (klucze z origin i z allegro)? Na orginie, przy zakupie wybierasz jaką wersję językową kupujesz. Później już przy ściąganiu nie ma wyboru, albo ja nic nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 więc wygląda na to, że jednak wybiera się jeden język na stałe w Origin i przy kolejnych instalacjach opcji wyboru nie będzie? Sprawdźcie tak z ciekawości pliki, czy ściągnęło wam także inne paczki językowe i w rejestrze ustawiło wybrany przez was język, czy tylko tą, którą wybraliście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) \Battlefield 3\Data\Win32\Loc Tylko jeden jezyk, wybralem English i w srodku siedzi en.sb i en.toc Czy bedzie mozna ponownie wybrac nie wiem, nie mam zamiaru sciagac jeszcze raz zeby sprawdzic. :wink: Edytowane 22 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 U mnie w tym folderze są 2 języki: en.sb - 1.12GB i pl.sb - 690MB. No i odpowiednio dwa pliki toc. Nie przypominam sobie żebym wybierał język przy zakupie, czy instalacji. Folder Battlefield 3 ma 12GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) U mnie w tym folderze są 2 języki: en.sb - 1.12GB i pl.sb - 690MB. No i odpowiednio dwa pliki toc. Nie przypominam sobie żebym wybierał język przy zakupie, czy instalacji. Folder Battlefield 3 ma 12GB. Battlefield 3\Data\Win32\Loc u mnie to wygląda tak: - en.sb 1.12 GB - en.toc 206 KB Cały folder ma 11.4 GB. Podobnie, nie miałem wyboru języka ani przy zakupie gry, ani przy preloadzie. Rejestr: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3 Locale - en_US Origin od zawsze używałem w języku EN. Mi to bardzo pasuje że nie ma śladu po PL :) Edytowane 22 Października 2011 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Ja mam normalnie polski i angielski Calosc wazy 12gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Nie wiem o co chodzi z tym origin, pogubiłem się już, każdy ma inaczej ;d kelcior dawno zamawiał i to jeszcze w ea store, może dlatego dali mu wybór języka, natomiast wy pewnie kupowaliście już w origin. Przynajmniej śmieci na dysku nie ma. W BC2 wszystkie lokalizacje jak instalowałem grę zajmowały ponad 3gb bodajże. Ponoć skorzystanie z vpn nie łamie TOS EA i mając już fizycznie grę na dysku można odpalić singla już 24 właśnie dzięki vpn, bo łączyć się z serwerami z Korei czy skądś tam żeby pograć w multi raczej mija się z celem ;] Banują konta, jeżeli przez vpn kupuje się gry i wykorzystuje w innym regionie, a tak jak wyczytałem wiele ludzi korzysta z tego połączenia, żeby szybciej zagrać w kupioną już grę i żadnych negatywów skutków nie było. Tutaj opis jakby ktoś był zainteresowany Edytowane 22 Października 2011 przez Vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Dzieki Vinoo przyda sie. B-) Ten VPN rzeczywiscie dziala, przy odpaleniu gry pokazuje mi teraz Data premiery Twojej gry to: 25 październik 2011, 09:00. Edytowane 22 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Masa ludzi uda się 24,25 na wycieczkę do Korei żeby zagrać w BFa ;D można próbować inne kraje, ale szybciej i tak już się nie da ;] Tutaj kompletna lista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 O to ciekawe co piecie z tymi językami. Sprawdziłem i u siebie mam i en i pl. A w rejestrze w local mam wbite pl. Dziwne, bo zamawiałem wersję angielską :blink: Coś ten Origin do końca chyba dobrze nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 zna ktos tego sprzedawce: BATTLEFIELD 3 EDYCJA LIMITOWANA + DLC + AUTOMAT ! (1890137042) - Aukcje internetowe Allegro ? bo bym zamowil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Skoro masz pliki EN to zmień sobie poprostu wpis w rejestrze, i tak jesteś w dobrej sytuacji bo ja np. mam tylko angielski w razie gdybym chciał zmienić będę musiał pewnie ściągać z torrentów. (chociaż nie planuje) O to ciekawe co piecie z tymi językami. Sprawdziłem i u siebie mam i en i pl. A w rejestrze w local mam wbite pl. Dziwne, bo zamawiałem wersję angielską :blink: Coś ten Origin do końca chyba dobrze nie działa... Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...