sPiDeK Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Ja też zamówiłem od cdkey24. Przed zamówieniem dzwoniłem się zapytać jak wygląda dostępność (bo każdy normalny wie że dzisiaj żaden automat czy ręcznie tego nie wyśle). Klucze powinny być dostępne jutro. Taką dostałem informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 dla mnie moga byc i za kilka dni, byle cos ea nie odwalilo i zeby nie pobanowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Na gram.pl niby mają status "Dostępność: towar dostępny, duża ilość (ponad 10 szt.)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Według tego: Gry są już pakowane do nas i dziś/jutro je wyślą ;) ? Edytowane 24 Października 2011 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Na to wychodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Mam nadzieję że jak jutro wrócę z pracy to będzie na mnie czekać paczka w mieszkaniu ;) to bym sobie przeszedł przynajmniej tego singla :) na tym VPNie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Sterowniki pod Battlefield 3 vol.2 | .:G4G.PL:. Gracze dla graczy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Wszyscy mają mambę, mam i ja. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VRRNTuA-8nA Battlefield 3 - The Final Showdown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Dostałem meila z gram.pl że wysłali. Jutro może będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Mozna juz grac w singla, sciagacie Hide IP Platinum ustawiacie Koreanski VPN. W originie wchodzicie w opcje i ustawiacie "Offline", gra sie normalnie odpala. :D Edytowane 24 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 battlelog jest juz online, ja juz pykam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Potwierdzam. http://i52.tinypic.com/mtpcnq.jpg ps. Nie ma zadnego serwera B2K. :( Edytowane 24 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) cdkey24 posłał już.... login i hasło do fileserve ? Gdzie klucz? EDIT: właśnie zauważyłem na aukcji: Dodano 2011-10-24 14:50 UWAGA ! ! WYSYŁKA KLUCZY W DNIU PREMIERY ! ! No to pojechali. Edytowane 24 Października 2011 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Dajcie sobie spokój z vpn-ami. Ustawcie sobie proxy w przeglądarce na: IP: 203.232.208.116 Port: 8080 I po kłopocie :) Edytowane 24 Października 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 jest jakiś sposób na zakupienie gry w origin nie poprzez paypal albo karty kredytowej ? istnieje opcja zwykłego przelewu ? a jeżeli nie to może ktoś dać namiar na pewny serwis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Oczywiście. Ja przez paypal kupiłem wszystkie swoje gry w Origin. Na szybko powiem, że domyślnie wykryło mi High ustawienia no i są spadki fps na nich... Edytowane 24 Października 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 a ja wygląda singiel na max detalach ? faktycznie jak na filmikach promujących gre czy jak beta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Za krótko grałem, próbuje teraz multi. Wkurzyłem się strasznie bo tak wolno mutli mi chodzilo. Okazało się, że przeglądarke muszę wyłączyć bo battlelog mi tak mulił, w becie tego nie miałem. Ale na początku kampanii to skrypt za skryptem... trochę sie zniesmaczyłem. Edytowane 24 Października 2011 przez ojejku 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 jest jakiś sposób na zakupienie gry w origin nie poprzez paypal albo karty kredytowej ? istnieje opcja zwykłego przelewu ? a jeżeli nie to może ktoś dać namiar na pewny serwis ? Właśnie PayPal to pewny system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Gram w multi póki co wypas! Wydajność lepsza niż w becie, ale jak mówiłem trzeba przeglądarkę z battlelog-iem wyłączyć. Mapy są świetnie wykonane póki co... EDIT: grafika w kampanii na ultra zrywa beret (oświetlenie) i chodzi płynniutko. Edytowane 24 Października 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Daj jakiegos screena niech naciesze oko :D Mam nadzieje, ze jutro dostane swoj klucz! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) ojejku Tylko Nas tu nie sciemniaj ze Ci grafika chodzi na Ultra przy dwuletniej karcie 5870 :blink: screeny z frapsa zarzuc zrobione w kilku miejscach Edytowane 24 Października 2011 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Nie ściemniam mistrzu, do kogo pijesz. Chodzi płynniutko bez MSAA w ultra@1920x1200. Wypas optymalizacja. Przeszedłem ten pierwszy etap co był wielokrotnie na filmikach, więc nie mogę z niego już screenshotów zrobić ale na bank było 50-60fps bo wiem co to jest ~60fps a ~30. Nie wiem czy się gdzieś włącza dx11, czy ultra to jest dx11, więc bierzcie na to poprawkę. Edytowane 24 Października 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 aaaa czyli na moim GF tez bedzie ladnie smigac! nie moge sie doczekac xD Nie ma co... brak MSAA widac golym okiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A0Qk8lZXh_0 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 No pograłem troche i gra rzeczywiście miażdży suty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Ja się łudzę że do singla wystarczą dwa rdzenie. Multi widaomo - beta pokazała brak mocy zwłaszcza na kaspianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 No pograłem troche i gra rzeczywiście miażdży suty. klecior jak Ci to śmiga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) 1680x1050 Med/High 50+ fps (rzadko spada ponizej 60), gralem tylko na CQ 64graczy. :wink: Duzo lepsza optymalizacja jak w becie, pewnie nowe sterowniki tez daly nieco kopa. Edytowane 24 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 no to w końcu sobie pogram na laptopie :D konto paypal założone, pieniądze przelane. Teraz czekam aż pojawią się na koncie i zakupy przez origin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...