jonathan Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Kucyk, ale na poczatku to niezly szok no nie? Ja poprostu znowu mialem fuckup jak przy becie... ze siedzialem z rozdziabiona geba i podziwialem grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Eh ci casuale. Szukaj gdzie by tu banie strzelić wrogowi albo pomóc drużynie wykonać cel mapy, a nie podziwiaj widoki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Kucyk, ale na poczatku to niezly szok no nie? Ja poprostu znowu mialem fuckup jak przy becie... ze siedzialem z rozdziabiona geba i podziwialem grafike Na poczatku nie wiadomo na co patrzec :) Jedyna rzecza ktora mi nie podchodzi to granaty, jakos dziwnie lataja... W Bad Company 2 mozna bylo granatem przezucic pol planszy ;), a tutaj jest troche slabo pod tym wzgledem :) Edytowane 25 Października 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Panowie pytanie proste, jak ugryźć Proxifiera? Nie wiem czy to przez to ,że człek po nocce zmęczony ale ni huhuh nie mogę zmusić proxifiera i origin do współpraycy. Pal licho multi, ale w singla z chęcią bym sobie pograł. Ww lista to głównie HTTP, co niestety powoduje błąd połączenia w Origin a SOCKS5 na Koreę nie mogę namierzyć. Jakaś porada? Dzięks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Eh ci casuale. Szukaj gdzie by tu banie strzelić wrogowi albo pomóc drużynie wykonać cel mapy, a nie podziwiaj widoki. Dokładnie multi jest genialne, myślę, że nawet przez następny rok albo i dłużej nic nie dorówna bf3. Mówi to nawet stary wyga z OF, Army1 i Army2 :P To inne gry wiadomo, ale balans między arcade a sim jest genialny. Z drugiej strony nie da się w trakcie walki nie zwracać uwagi na widoki, efekty!, oświetlenie i te świetne animacje, które potęguja wrażenia z multi. Pocieszajace jest też to, że na starcie (out of the box) jest już tak dobrze, włacznie z optymalizacja. Dalej może być już tylko lepiej, patche + stery (chociaż czasami jest odwrotnie...). Edytowane 25 Października 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Panowie pytanie proste, jak ugryźć Proxifiera? Nie wiem czy to przez to ,że człek po nocce zmęczony ale ni huhuh nie mogę zmusić proxifiera i origin do współpraycy. Pal licho multi, ale w singla z chęcią bym sobie pograł. Ww lista to głównie HTTP, co niestety powoduje błąd połączenia w Origin a SOCKS5 na Koreę nie mogę namierzyć. Jakaś porada? Dzięks Pisze to pierwszy i ostatni raz Odpalasz Origin, logujesz sie, odpalasz gre, wyskakuje release date check i teraz walczysz. Uruchamiasz proxifiera, dodajesz serwer proxy (https) nie potrzebujesz SOCKS, jonathan da ci liste do serwerow koreanskich, bo ja jej teraz przy sobie nie mam - ustawiasz proxy i dajesz next w release check, jak nie przejdzie to wyskakuje ci error z release check z dwiema opcjami - abort albo retry, wpisujesz inny serwer i dajesz retry i tak walczysz az zadziala. Jak przejdzie release check to wywali blad, ze nie moze aktywowac gry na twoim koncie, olewasz to. Wylaczasz proxifiera, uruchamiasz gre raz jeszcze w origin i otwiera sie Battlelog, gra sie aktywuje i mozesz grac :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) aaaaaaaaaaaaaaa dajcie mi moj klucz :D nie moge juz czytac tych pochwal :P chce to w koncu zobaczyc :P Edytowane 25 Października 2011 przez kekq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Nie wiem jak wy ale dla mnie Casapian Boarder to najsłabsza mapa. Człowiek stale ma wrażenia, że biega sam przeciwko wszystkim. Natomiast przeprawa przez Sekwanę czy Grand Bazar palce lizać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Eh ci casuale. Szukaj gdzie by tu banie strzelić wrogowi albo pomóc drużynie wykonać cel mapy, a nie podziwiaj widoki. Oj tam oj tam Poprostu zmiazdzyly mnie niektore widoki... A o pomocy dla teamu nie musisz mi mowic... za dlugo gram w BFy ;] Poprostu ta gra to dla mnie lekki szok, spodziewalem sie fajnej grafy ale juz k$@#a przesadzili ;p Panowie pytanie proste, jak ugryźć Proxifiera? Nie wiem czy to przez to ,że człek po nocce zmęczony ale ni huhuh nie mogę zmusić proxifiera i origin do współpraycy. Pal licho multi, ale w singla z chęcią bym sobie pograł. Ww lista to głównie HTTP, co niestety powoduje błąd połączenia w Origin a SOCKS5 na Koreę nie mogę namierzyć. Jakaś porada? Dzięks Proxifiera odpal dopiero jak wyskoczy okienko ze sprawdzaniem daty wydania gry U mnie to zadzialalo I zostaw HTTP Dzienx kucyk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Przeprawa przez Sekwanę to jedna z lepszych map. Wczoraj grałem kilka razy na niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Znalazlem taka informacje. Moze komus sie przyda ;] This is how I unlocked Battlefield 3 early on the PC: 1. Search Windows for "proxy" 2. Click "configure proxy server" 3. Click "LAN settings" 4. Check "use a proxy server for LAN" 5. Input this IP: 203.232.208.116 6. Input this port: 8080 7. Run the release date check by launching Battlefield 3 on Origin 8. If the release date check fails, click "retry" 9. Once it succeeds, disable the proxy 10. Enjoy playing Battlefield 3! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 U mnie zadziałał ten powyżej opisany sposób. Ustawiłem 210.107.100.251:8080 i poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Jesteście pewni że nie będą za to banować (chyba łatwo sprawdzić kto od kiedy gra)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Jesteście pewni że nie będą za to banować (chyba łatwo sprawdzić kto od kiedy gra)? tak nie maja nic innego do roboty tylko banowac :) to nie microsoft :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Nie kombinujcie z tymi proxifierami tylko poprostu sciagnijcie sobie Platinum Hide IP 3.0.8.8. Odpalacie program, pod Choose IP Country wybieracie Korea ew. Indonesia i to wszystko. Odpalacie Origin, jak zweryfikuje gre i odpali battleloga program wywalacie i gracie ze swojego IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Ja bym tam wolal poczekac te dwa dni niz ryzykowac bana na dopiero co kupiona gre. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Ja bym tam wolal poczekac te dwa dni niz ryzykowac bana na dopiero co kupiona gre. zh1nt0 odpowiedzial na forum Battleloga ze za uzywanie VPN'ów nie ma mowy o banach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) zh1nt0 odpowiedzial na forum Battleloga ze za uzywanie VPN'ów nie ma mowy o banach. przeciez im to jest na reke, zawsze to serwery dostana mniejszego strzala o godzinie 0 Nie kombinujcie z tymi proxifierami tylko poprostu sciagnijcie sobie Platinum Hide IP 3.0.8.8. Odpalacie program, pod Choose IP Country wybieracie Korea ew. Indonesia i to wszystko. Odpalacie Origin, jak zweryfikuje gre i odpali battleloga program wywalacie i gracie ze swojego IP. mi z Hide IP wczoraj nie poszlo, wydaje mi sie, ze Hide IP ustawia proxy tylko dla przegladarek, a release check nie leci po porcie 80, ale pewien nie jestem na 100% Edytowane 25 Października 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Jak z optymalizacją ? gra ktoś na jakims archaicznym sprzęcie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Co sie martwisz... Tobie smigala... A optymalizacje poprawili... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Mi beta chodziła dobrze na metrze, chociaż im dłużej się grało tym cpu dostawał zadyszki (ścinki). Caspian B. nie grywalny ze względu na cpu. Może będzie lepiej w pełnej wersji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Jak z optymalizacją ? gra ktoś na jakims archaicznym sprzęcie? Mysle, ze teraz jak zoptymalizowali gre to spokojnie bedziesz mogl pograc na high/ultra :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Kto jakie miał ustawienia w becie będzie musiał ustawić takie same teraz. Cudów się nie spodziewajcie.Ja gram na medium bez AA, AO, Blur'a Anizox16 w 1920x1200. Nie spada poniżej 40FPS. Mój mały radzio mnie zaskakuje. grafika jesy znakomita a przy tym nie przytłacza nadmiarem oczojebnych efektów. HD7000 zmiotą to grę w pył ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Nie zamówiłem BF3 jeszcze bo mam ważniejsze wydatki a ciekawi mnie o ile się poprawila optymalizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 zh1nt0 odpowiedzial na forum Battleloga ze za uzywanie VPN'ów nie ma mowy o banach. To na juch ustalili różne daty premiery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 To na juch ustalili różne daty premiery? zeby rozlozyc obciazenie, czy tak ciezko na to wpasc :> chyba nie po to, zeby sobie pobanowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 SubMaFioZo Wszyscy mamy inne wydatki zainwestuj w BF3 nie bedziesz zalowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Otrzymal juz ktos klucz zakupiony na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 W końcu się udało singla odpalić. Szczerze mówiąc zbieram szczene z podłogi. Mój poczciwy HD4870 jeszcze potrafi pokazać pazurki. Aż nie można się multi doczekać. Jak dla mnie to parę najbliższych godzin mam z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Znalazlem taka informacje. Moze komus sie przyda ;] This is how I unlocked Battlefield 3 early on the PC: 1. Search Windows for "proxy" 2. Click "configure proxy server" 3. Click "LAN settings" 4. Check "use a proxy server for LAN" 5. Input this IP: 203.232.208.116 6. Input this port: 8080 7. Run the release date check by launching Battlefield 3 on Origin 8. If the release date check fails, click "retry" 9. Once it succeeds, disable the proxy 10. Enjoy playing Battlefield 3! Działa... Jak Wam się podoba udźwiękowienie PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...