wreq Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Ta chyba EA beta <_< czemu nie mogli zrobić tego jak w Steamie, a tak to mamy pierdylion programów/zakładek/instalacji żeby uruchomić jedną grę... @up - dzięki za info :) Edytowane 27 Października 2011 przez wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Pytanie do posiadaczu BF3 na plytach DVD Ile wam trwala Aktywacja Gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricko Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Pytanie do posiadaczu BF3 na plytach DVD Ile wam trwala Aktywacja Gry ?? Wielu ludzi ma teraz problemy z aktywacją. EA Forums <--- link do tematu na forum ea http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/15/7667672.page <-- i jeszcze jeden obszerniejszy Edytowane 27 Października 2011 przez Tricko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Pytanie do posiadaczu BF3 na plytach DVD Ile wam trwala Aktywacja Gry ?? Jak juz sie uda to zwroc uwage czy crossfire dziala, bo chyba cos skopali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jak juz sie uda to zwroc uwage czy crossfire dziala, bo chyba cos skopali. Grę skopali , że cf nie działa :lol: AMD Catalyst Application Profiles 11.9 CAP4 (October 26) - Guru3D.com Forums Może dojdziesz do jakiś wniosków :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jak juz sie uda to zwroc uwage czy crossfire dziala, bo chyba cos skopali. W Beta BF3 CF dzialal jak nalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Pb zaktualizowany manualnie i nadal mnie wywala po ok. 2 min grania, na co-opie jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Mam to samo... Wczoraj wszystko smiagalo jak ta lala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 cdkey24 nie ma kluczy i zwraca kasę. Ja już mam na koncie. Gra leci z gram.pl do mnie, będzie jutro :) Apropo maja duże ilości limitowanej edycji dla spóźnialskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 nie mogę aktywować gry ... mam ochotę kogoś za***** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Mam to samo... Wczoraj wszystko smiagalo jak ta lala Nop - wywalanie dziś coś często jest... Beta chyba działała lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) O czyli to nie tylko mój problem. Mało tego aktualizuje właśnie pb i transfer mam 1kb/s :) Ale ich zapchało. Takie info mi się pojawiło: W tej chwili występują pewne problemy z usługą aktywacji gier w Origin. Dział techniczny został powiadomiony o problemie i aktualnie pracuje nad jak najszybszym jego usunięciem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Edytowane 27 Października 2011 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Ze kuzwa nikt ich nie scignie prawnie , wydaje czlek 30 funtow , spedza 2 godziny i nie moze kozystac z produktu to powinno byc karalne ,powaznie jakis pozew zbiorowy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jeszcze trochę to okaże się, że nowy COD będzie mniej problematyczny w obsłudze niż BF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 cdkey24 nie ma kluczy i zwraca kasę. Ja już mam na koncie. Gra leci z gram.pl do mnie, będzie jutro :) Apropo maja duże ilości limitowanej edycji dla spóźnialskich. Jak nie mają, skąd takie info? Może nie mają aż tylu. Ja nic nie dostałem jeśli chodzi o info. Jak ja dziś gry nie dostane to będzie.....grrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 nie mogę aktywować gry ... mam ochotę kogoś za***** Nie jesteś sam. Płytki muszą poczekać na lepsze czasy, aż EA ogarnie problem z aktywacją gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Origin activation is down at the moment. We are aware of the issue and working on it. Thank you for your patience... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Na tą chwilę to ciężko cokolwiek ugrać... co wejdę to ktoś po chwili mnie kickuje, a albo sama gra wywala na pulpit z jakimś błędem. brrr... Jak sortujecie serwery po pingach to pokazuje wam konkretny ping, czy macie pusto? Pytam, bo u mnie jakaś lipa, niby sortowanie po pingu, a lista cały czas pusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Oj nie, z wysokimi się nie zgodzę. średnie tekstury już zabijają 8800. Co prawda 320mb, ale wątpię by była duża różnica przy GT512, miałem ją wcześniej, i raczej wiem co potrafi, nawet po oc ;) Serio na wysokich mu śmiga :D Gigowy 8800gt wspomagany czterordzeniowcem daje rade - tez nie moglem uwierzyć. Wiadomo ze jest to framerate na poziomie 60 klatek ale da się grać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Nie jesteś sam. Płytki muszą poczekać na lepsze czasy, aż EA ogarnie problem z aktywacją gry. Wkleić => grać bf3.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 ja wbijam na i3D.net - .pl PL4FC 64 CONQUEST jak bedzie wywalalo to odpalam Fife12 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 fajnie - zalety origin i im podobnych. Co z tego że grę mam już aktywowaną skoro nie mogę się do niej zalogować i grać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jak nie mają, skąd takie info? Może nie mają aż tylu. Ja nic nie dostałem jeśli chodzi o info. Jak ja dziś gry nie dostane to będzie.....grrrrrrr Też nie dostałem o tym żadnego info, do gościa oczywiście nie da się dodzwonić. Ciekawe czy nikt nie dostanie, czy wyśle ale do mniejszej liczby osób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Wkleić => grać bf3.exe Coś to daje, skoro nie mogę nawet gry aktywować w origin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 GTX 480 i problem z MSAA chodzi o to że jak załacze to ekran robi sie ciemny i prawie nic nie widać stery najnowsze od nvidi 285.62 mial ktos cos podobnie??jakiś fix?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Panowie, grałem chwilę, duzo problemów o których sami pisaliście wyżej, kick z gry, albo wywala z gry, różnie. Myślałem, że może ping, ale w sumie nie wiem, jak go sprawdzić, w BF_BC2 można było, tu nie. Ale teraz jak wyszedłem to Origin kuleje, bardzo długo loguje, aż wywaliłem go i od nowa zainstalowałem. Ale pojawiła mi się łatka 12GB!!! Już 9GB ściągnąłem. Oni łatają tą grę na nowo, czy to jakiś błąd, bo origin'a na nowo wgrałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Błąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Chyba aktywacja działa, właśnie udało mi się aktywować bfa. EDIT: prawie udało, instalka poszła, dograny patch, ale wisi na aktywacji, czyli standard. Edytowane 27 Października 2011 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Jak nie mają, skąd takie info? Może nie mają aż tylu. Ja nic nie dostałem jeśli chodzi o info.Jak ja dziś gry nie dostane to będzie.....grrrrrrr To napisz do niego co z kluczem to Ci odpisze i czytaj jego dzisiejsze komentarze. Już Ci mogę powiedzieć że nie będziesz miał dzisiaj klucza. Mi powiedział że dostawca nawalił i nie będzie miał a jak będzie miał to nie wiadomo kiedy. Szkoda czasu. Edytowane 27 Października 2011 przez sPiDeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Dżizas... dziś same problemy. Lagi niemiłosierne, z serwerów wywala. Miałem przed chwilą śmieszny błąd - nagle po wczytaniu nowej mapy nikt nie mógł się zespawnować. Gra po prostu sobie "zwisła". Dało radę jedynie pisać na czacie - od razy poleciały bluzgi na EA. Cóż... tak powinna chyba wyglądać beta a nie retail... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...