ath Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Koledze też się wywala podobno przez integre -tak wyczytał na necie, ale wyłączenie nic nie dało. Po obejrzeniu trailera dostajemy 5 dogtagów - EA - Action, Fantasy, Sports, and Strategy Video Games 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Szkoda ze kody nie dzialaja w EU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Szkoda ze kody nie dzialaja w EU Jakie kody? Po ogladnieciu trailer przekierowuje Cie na strone, gdzie logujesz sie na swoje konto, wybierasz platforme, i przydziela Ci dogtagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Owszem loguje sie na konto ale przed tym wybieram platforme a ze owa platforma jest ps3 to generowany jest kod do odblokowania dogtaga ktory nie dziala poza ameryka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Ty a to jest forum PS3 czy PC :mur: 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Ty to mow se do kolegow ja twoim napewno nie jestem. Pozatym mam prawo sie wypowiadac gdzie chce tym bardziej ze temat o bf3 w dziale konsole wieje pustkami. Zas tutaj zagladaja nie tylko pctowcy wiec stonuj swe prymitywne wypowiedzi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Kolego nie unos sie bo nie ma o co.Skoro piszesz w zlym dziale to nie oczekuj pomocy - my tutaj gramy na PC a nie na Konsolach, wiec skad mamy wiedziec jak Ci pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Czytaj ze zrozumieniem. Widzisz gdzies prosbe o pomoc? Nie? Ano nie prosilem o zadna tylko informowalem iz na ps3 eu nie da sie zdobyc dogtagow ot i tyle do tego tematu zaglada wiecej konsolowcow niz Ci sie wydaje z prostego wzgledu jaki podalem wczesniej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja tam dostałem te plakietki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Na allegro jeszcze 10 kluczy bf3 pl po 20zł http://allegro.pl/battlefield-3-polska-wersja-cd-key-klucz-pc-i1914378667.html Wałkiem śmierdzi bardzo, ale za 20zł zaryzykowałem :lol2: edit: nie ma już kluczy na aukcji, tak samo ja nie mam klucza, który miał zostać wysłany automatem :lol: Edytowane 3 Listopada 2011 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Jaki bylby to serwer? Prywatny, publiczny, rankingowy? Ile slotow? Bardziej do ffa czy do grania 8v8, 4v4 itp? UPC najlepiej pinguje do Frankfurtu, tez popieram ten wybor. Mój informator mówił coś o serwerze FFA i 32 slotach :) p.s. nie każdy ma UPC... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Wie ktoś może o co chodzi z tymi ostatnimi unlockami dla poszczególnych klas? Np. dla szturmowca: Dwa ostatnie normalne (nie za coop) unlocki to AK-74M i M16A3 - czyli podstawowe bronie - o co biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Dopisałem się do serwera, ale mam pytanie, którego nikt nie poruszył. Jakie będą tryby gry? Ile będzie gier w danej chwili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Wie ktoś może o co chodzi z tymi ostatnimi unlockami dla poszczególnych klas? Np. dla szturmowca: http://img267.imageshack.us/img267/8995/assaulta.png Dwa ostatnie normalne (nie za coop) unlocki to AK-74M i M16A3 - czyli podstawowe bronie - o co biega? Sa to unlocki dla ruskow i us by mogly uzywac tych broni Edytowane 3 Listopada 2011 przez yuucOm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Po obejrzeniu trailera dostajemy 5 dogtagów - EA - Action, Fantasy, Sports, and Strategy Video Games Dogtagi średnie, ale nie zaszkodzi mieć ;] Za to film może być ciekawy Edytowane 3 Listopada 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 na allegro są kluczę do wersji rosyjskiej z mozliwoscia zmiany jezyka. ktoś to kupywał? To w ogóle jest legalne? pytam z ciekawości bo cena okazjonalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 pierwsza strona - FAQ. Nie, nie są legalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie... Polecam przeczytać -> Battlefield.pl • Zobacz wątek - WAŻNE Ostrzeżenie o nielegalnych kluczach do BF3 z Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 To nic nowego to samo bylo z BBC2 i innymi grami na Orgin czy EADM - i co roku i tak lapie sie na to setki naiwniakow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 na allegro są kluczę do wersji rosyjskiej z mozliwoscia zmiany jezyka. ktoś to kupywał? To w ogóle jest legalne? pytam z ciekawości bo cena okazjonalna Działa w 100% z językiem PL/eng, sprawdzane osobiście. ;> Kilka podobnych kluczy już miałem m. in. do bc2/fifa 12 i problemów nie było. Ważne, żeby kupować ze skanem, wtedy masz gwarancję, że nie został kupiony w necie za lewą kartę itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Orientuje sie ktos jaka jest najlepsz giwera dla : Engineer'a ? wogole jak by ktos znalazl jakis opis porownujacy uzbrojenie bylo by latwiej to wszystko ogarnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) M4A1 NIE MA LEPSZEJ. Każda broń w sumie zadaje tyle samo obrażeń 25 dmg, po za SCAR-H, G3A3, te maja coś ok 34dmg.Jak znajdę na forum BF3 to wkleję dokument z opisem broni palnej. https://docs.google....der=false&gid=0 Zwrócicie uwagę na zakładkę: Time to Kill Okazuje się np. że SCAR-H ze swoim 34 dmg i Rate of Fire 600, jest matematycznie szybszy od M4A1 z 25dmg i Rate of Fire 800. Edytowane 4 Listopada 2011 przez KaszaWspraju 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 To nic nowego to samo bylo z BBC2 i innymi grami na Orgin czy EADM - i co roku i tak lapie sie na to setki naiwniakow ;) Bez przesady, zakupiłem taki klucz do BFBC2 zaraz po premierze. Do tej pory nie mam z nim problemów. Ważne żeby poszukać dobrego sprzedawcy, który oferuje skan/zdjęcie kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Hmm A czym się różni m4a1 od m4? (po za tym ze m4 nie ma trybu strzelania ciągłego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Hmm A czym się różni m4a1 od m4? (po za tym ze m4 nie ma trybu strzelania ciągłego) Niczym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Przy okazji jakby ktoś nie widział: •• Niemcy bojkotują Origina i zwracają Battlefielda 3 do sklepów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Od pewnego czasu nastała "moda" na gry wymagające zainstalowanego dodatkowego syfu w postaci STEAM czy ORIGIN* - mi się to osobiście nie podoba. A to skanowanie mojego komputera jak leci to już niezłe przegięcie. * - jak ktoś gra w call of duty i BF3 to w sumie musi mieć oba śmiecie zainstalowane, ... jak tak dalej pójdzie to każda gra będzie miała swojego indywidualnego "śmiecia" :lol: - to chyba nie zmierza w dobrym kierunku. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Ale jaja ale mają szczerą rację nie kupuję się czegoś za zarobione pieniądze aby ktoś na nas żerował. To tak jakby płacić aby nas wykorzystywali (choć niektórzy to lubią) ale to dobrze ze ktoś znalazł i poruszył ten temat bo dzięki takim osobą/firmą padamy zadziej ofiarom nie wiedzy i wykorzystywaniem bez naszej zgody itp. Ps. ktoś powinien przyglądnąć się bliżej oprogramowaniom typu android itp. Tam to dopiero się dzieje. Edytowane 4 Listopada 2011 przez ememiks 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 hmm po przeczytaniu tego arta o orign - wywalilem to dziadostwo , dalem BF3.exe od razor i gra dziala - multi odpala sie z www. Tyle ze w pedzie i nerwach zapomnialem o tym jak teraz bedzie update sie robilo bf3 ?? ???? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) hmm po przeczytaniu tego arta o orign - wywalilem to dziadostwo , dalem BF3.exe od razor i gra dziala - multi odpala sie z www. Tyle ze w pedzie i nerwach zapomnialem o tym jak teraz bedzie update sie robilo bf3 ?? ???? Dostajesz info o patchu, podmieniasz na oryginalny plik BF3.exe i odpalasz origin? Chyba że RAZOR coś pomyśli też o patchach Update: Przed chwilą zaktualizowali battlelog. Musiałem pobrać jakiś plugin do przeglądarki. Chyba ludzie z podmienionym exe sobie pograli... Edytowane 4 Listopada 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...