ZIBI_PL Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 wie ktoś może czy coś się dzieje z battlelogiem ? wczoraj grałem normalnie, teraz odpalam grę a strona battlelogu tak muli że się nie ładuje...coś robią/zmieniali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Teraz któremu dać plusa za trailer? ;D Filmik jak reszta w porządku, ale Kolory/kontrast map tutaj również schrzanili ;/ Ten ich Art Director powinien zostać wyrzucony na zbity pysk. Od grudnia liczba map na których można normalnie pograć bez klaustrofobicznych odczuć wzrośnie do 7.. Mogliby przyśpieszyć B2K ;] Porównanie Wake Island: Perspektywa podobna, mapa nie wygląda na zmniejszoną Na Origin i jego szpiegowanie jest prosty sposób. Wystarczy zablokować ruch sieciowy w Firewallu dla Origin.exe. Wybierając serwer na battlelogu Origin włączy się, ale nie będzie miał już połączenia z serwerami EA. Patche dla klientów powinny być również udostępnianie w postaci instalatora do ściągnięcia poza originem, instalacja manualna. Nie wiem od czego jest odpowiezdialny EACoreServer.exe, ale jak zablokowałem ruch sieciowy dla niego gra bez problemu się uruchamiała, statystyki były naliczane. Z razorem bym nie eksperymentował, nie wiadomo jak EA podejdzie do sprawy. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P1_1VhfdjtE Edytowane 4 Listopada 2011 przez Vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Porównanie Wake Island: Perspektywa podobna, mapa nie wygląda na zmniejszoną A co tu zmniejszać? W 1943 jest w sam raz dla 24 graczy, ja sobie tu 64 nie wyobrażam, chyba że nawalą samolotów i heli. Ciekawe też jak tu będzie rush wyglądał, o ile będzie ten tryb w tym dodatku, jako że niby ma być osobny. Swoją drogą jakiś ochydny ten screen z BF2, ta gra chyba tak źle nie wyglada? EDIT. Dobry ten filmik, szczególnie jak są napisy. Edytowane 4 Listopada 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Porównanie Sharqi Peninsula: A co tu zmniejszać? ... Poprzednia strona. Edytowane 4 Listopada 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Na Origin i jego szpiegowanie jest prosty sposób. Wystarczy zablokować ruch sieciowy w Firewallu dla Origin.exe. Przyblokowalem na wyjsciu pliki : Orgin.exe OriginLegacyCLI.exe i OriginClientService.exe jak narazie BF3 chodzi normalnie. Edytowane 4 Listopada 2011 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, mam pytanie. Komp jak w podpisie. Często podczas grania wyskakuje mi komunikat że "windows wykrył niską wydajność komputera" i zmienia wygląd (wyłącza aero w pulpicie) by odciążyć ram/proc łotewa. Dlaczego tak się dzieje? Chyba nie ma prawa pruć się o pamięć skoro mam 8GB -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Swoją drogą jakiś ochydny ten screen z BF2, ta gra chyba tak źle nie wyglada? Wygląda trochę lepiej: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Przyblokowalem na wyjsciu pliki : Orgin.exe OriginLegacyCLI.exe i OriginClientService.exe jak narazie BF3 chodzi normalnie. Ja zablowowalem Orgin calkowicie i gra tez chula.Z reszta - po co EA moje informacje, oni raczej interesuja sie grubszymi rybami a nie plotkami takimi jak ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Warto ściągać ATI catalyst z 31.10? Daję jakiś wzrost wydajności/stabilności w grze? Edytowane 5 Listopada 2011 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Ten ich Art Director powinien zostać wyrzucony na zbity pysk.To ja już wolę nie myśleć, na co powinni być wywaleni ci partacze od Origina. 0:29 - tam jedzie koparka, czy mi się wydaje? Rakiety TV w heli to jakaś porażka - tym szajsem ledwo można zniszczyć nieruchomy cel - a to się odbije, albo nie trafi, mimo, że powinno być bum na 100%. Chociaż jak "pudłujemy", to i tak już spory sukces, bo czasem taka rakietka potrafi nas zabić w momencie odpalenia. Edytowane 5 Listopada 2011 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Widzieliście dodatki do broni tylko dla pracowników DICE? Toż to żarty jakieś. Po co po 1 dali to publicznie? Po drugie- No bez przesady, unlocki dla pracowników? Toż to prawie jak cziterstwo. Pieprzona "elita" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Widzieliście dodatki do broni tylko dla pracowników DICE? Toż to żarty jakieś. Po co po 1 dali to publicznie? Po drugie- No bez przesady, unlocki dla pracowników? Toż to prawie jak cziterstwo. Pieprzona "elita" A mi to tam wisi. Na groma komu celownik 12x do AKSu74 ? Snajpy z tego nie zrobi chocby niewiem jak chcial <_< Do karabinkow to w zupelnosci styka ACOG 4x i wsio, wiecej mi nie potrzeba. Faktem jest, ze mogli to ukryc co by nie wkurzac ludzi. Wiecie moze czy mozna gdzies kupic jakies paczki dog tagow lub specact kit ? Byla na alledrogo, ale sie zmyly. Ostatnio widzialem kolesia co sprzedawal kody na unlocki z Dr Peppera, ale tez sie zmyl. Edytowane 5 Listopada 2011 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Ponoć działały tylko w ameryce. Ktoś wydał 20dolców na nie, i stracił kasę. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Na allegro są po 9.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Origin odmówił współpracy, podaje mu poprawny login i hasło, a on dalej wywala mi, że jednak są niepoprawne. Zmieniałem już hasło, w sklepie www normalnie się loguje, a Origin dalej swoje. Przeinstalowałem go, czyściłem katalogi z cache i dalej [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Coraz bardziej wkurzaja mnie malolaty w tej grze, campuja i czychaja tylko na tych co sie odradzaja.Ta gra schodzi przez to na psy i robi sie drugim COD, ktorego z tego wzgledu nie cierpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Spokojnie, minie parę/paręnaście miesięcy i się wykruszą. Tak jak w większości BF2 się znudzili. Musze przyznać że jest kilka map które mi się bardzo spodobały jak Bazar czy Przeprawa nad Sekwaną. I Teheran z mnóstwem ciężkiego sprzętu który uwielbiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Wiecie może kiedy udostępnią mappack Karkand??Gdzieś znalazłem że w grudniu ale wiecie którego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma podanej jeszcze konkretnej daty, nawet na wczorajszym trailerze masz napisane -grudzień. 0:29 - tam jedzie koparka, czy mi się wydaje? jedzie jedzie ;D Widzieliście dodatki do broni tylko dla pracowników DICE? Toż to żarty jakieś. Po co po 1 dali to publicznie? Po drugie- No bez przesady, unlocki dla pracowników? Toż to prawie jak cziterstwo. Pieprzona "elita" To nic w porównaniu z broniami w TF2 dla pracowników valve ;p Poza tym mało prawdopodobne, że spotkasz kogoś z dice na serwerze. Wiecie moze czy mozna gdzies kupic jakies paczki dog tagow lub specact kit ? Byla na alledrogo, ale sie zmyly. Ostatnio widzialem kolesia co sprzedawal kody na unlocki z Dr Peppera, ale tez sie zmyl. www.g2play.net/store/Battlefield-3-SpecAct-Kit-DLC-DogTag-DLC-Pack.html Edytowane 5 Listopada 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Wiecie może kiedy udostępnią mappack Karkand??Gdzieś znalazłem że w grudniu ale wiecie którego?? W zwiastunie, który dziś tu zapodano, pisze że grudzień tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Gramy dzisiaj? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Gramy dzisiaj? :D O której ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Coraz bardziej wkurzaja mnie malolaty w tej grze, campuja i czychaja tylko na tych co sie odradzaja.Ta gra schodzi przez to na psy i robi sie drugim COD, ktorego z tego wzgledu nie cierpie. To że campują to jeszcze luz. Wczoraj trafiłem na idiotę z którym przejmowałem flage. Ze miałem dobry mecz a on też to walczyliśmy o pierwsze miejsca koleś sie zorientował, był medykiem, chwile przed przejęciem walnął mi serie w plery, przejął sam a później mnie uleczył. A z tego co zauważyłem nie ma pkt ujemnych chyba za zabicie w drużynie. kilka set h przegranych w bfy i coś takiego to pierwszy raz miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 No właśnie, brak ujemnych punktów. Zapomniałem o tym a to dobra szkoła dla ciach!iarstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Może pluton się zbierze dziś o 19-20? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Coraz częściej mnie wywala z gry, to po tym updacie battleloga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 To że campują to jeszcze luz. Wczoraj trafiłem na idiotę z którym przejmowałem flage. Ze miałem dobry mecz a on też to walczyliśmy o pierwsze miejsca koleś sie zorientował, był medykiem, chwile przed przejęciem walnął mi serie w plery, przejął sam a później mnie uleczył. A z tego co zauważyłem nie ma pkt ujemnych chyba za zabicie w drużynie. kilka set h przegranych w bfy i coś takiego to pierwszy raz miałem. Wczoraj wbiłem na chwilę na Caspian Border i po odpaleniu zacząłem biec do czołgu. Za mną biegł jakiś inny gracz z mojej drużyny, który posłał mi strzała w plecy tylko po to żeby samemu wziąć czołg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Może pluton się zbierze dziś o 19-20? :D a gdzie gracie? jakis sewer ma purepc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Możemy się zebrać, ale. Zauważyłem, że jest dużo chętnych na prywatny serwer PurePC. Ale z tego co zauważyłem - całkiem sporo osób nie gra. Tak naprawdę jest nas 6 osób, które grają nonstop. Zaproszenia do gry wysyłam - praktycznie nikt, poza tą piątką, nie chce grać. Jeżeli ktoś jeszcze chce grać w dużej grupie z ludzi z purepc - Dodajcie mnie jako znajomego na stronie battlelog, sam pluton nie wystarczy, choć łatwiej mi wtedy zidentyfikować kogoś. Mój nick w grze: Drunk_ZoZol_PL A apropo pracowników DICE - Wiem że nie spotkam, ale tak szczerze to czyste chamstwo pokazywać światu, że pracownicy mają takie rzeczy. I właśnie mi się coś kojarzyło z valve, a to o TF2 chodziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Dodałem Cie. Spróbuje ustawić się na tą 19ą 20 jak się uda. Choć na godzinke :) Edytowane 5 Listopada 2011 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...