dr@bollo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Możemy się zebrać, ale. Zauważyłem, że jest dużo chętnych na prywatny serwer PurePC. Ale z tego co zauważyłem - całkiem sporo osób nie gra. Tak naprawdę jest nas 6 osób, które grają nonstop. Zaproszenia do gry wysyłam - praktycznie nikt, poza tą piątką, nie chce grać. Jeżeli ktoś jeszcze chce grać w dużej grupie z ludzi z purepc - Dodajcie mnie jako znajomego na stronie battlelog, sam pluton nie wystarczy, choć łatwiej mi wtedy zidentyfikować kogoś. Mój nick w grze: Drunk_ZoZol_PL A apropo pracowników DICE - Wiem że nie spotkam, ale tak szczerze to czyste chamstwo pokazywać światu, że pracownicy mają takie rzeczy. I właśnie mi się coś kojarzyło z valve, a to o TF2 chodziło :D jakby co to wyslalem prosbe o dolaczenie do plutonu drabollo_PL ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja na razie zmagam się ze stabilnością sys. (ddr3). Wczoraj wszedłem po godz. 0:00, podłączyłem się do grupki grających z ppc, wchodze na ts, i po chwili zwiecha. Fakt, pamięci miały ostre timingi, ale dzień wcześniej potestowałem dobrych parę godzin i grałem w bf3 z 2h i nic się nie działo. W każdym bądź razie pamięci poluzowałem i grałem do 3 na ranem i nic się nie działo (ustawione wg. SPD). Tak czy siak dziś mam dostać 2x4gb Goodram play, więc znów będzie zabawa z ustawieniami. Dziś mnie nie będzie na 100%, a jutro to dopiero wieczorem będę w domu. Chętnie będę z Wami grał, bo chcę się nauczyć gry zespołowej (współpraca np. w śmigłowcu czy czołgu), poznać mapy itp. Zauważyłem, że u mnie 1wsze wł. bf3 kończy się błędem gry. btw, przypominam: jak ktoś chciałby ramy z podpisu to będą na sprzedaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Jest jakiś skrót do wezwania medica, albo support-mena? @artuditu Podany przez ciebie przykład to raz. Ja wczoraj na starcie mapy byłem świadkiem prawdziwej walki o sprzęt. Biegnący na szpicy i praktycznie będący już jedną nogą w pojeździe zawsze dostawał od kogoś kulkę, a zabójca na luzie zajmował jego miejsce. Kiedy na próbowałem go jakoś zjechać to dostałem kicka... sic! Zdecydowanie jestem za ujemnymi punktami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Musisz na nich nakierować celownik i wcisnąć Q,, czami zadziała czasami nie, ale i tak rzadko kiedy dostaniesz paczkę lub koleś w ogóle nie usłysz twojego zawołania bo po prostu jest za ciche i zniknie w natłoku dźwięków pola walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Coop na poziomie wysokim to czasami naprawdę wyzwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 @VICTORious To samo mam Pierwsze wlaczenie to gwarantowany blad, Niezaleznie od przegladarki Uraczyli nas originami i battlelogami, ale zeby usiasc i poszukac bugow to juz im zabraklo weny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 @VICTORious To samo mam Pierwsze wlaczenie to gwarantowany blad, Niezaleznie od przegladarki Uraczyli nas originami i battlelogami, ale zeby usiasc i poszukac bugow to juz im zabraklo weny. Teraz nagle wyszedł do win, i koniec gry - tyle pkt. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 W bf2 też miałem problemy CTD itp. Tylko że po ponownym wejściu na serwer nie traciło się punktów, ale zaliczało jeden zgon.Widocznie w bf3 o czymś zapomnieli <_< .A wczoraj miałem taka fajna rundę na Tehran 18:1 prawie koniec rundy, a tu CTD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Ponawiam pytanie co do serwera: jakie będą tryby gry? Co do braku graczy czy grających - ja mam prace 12h, potem w domu trzeba coś zrobić, z żoną posiedzieć, dziecko w drodze... czasem siądę i "popykam" co nie oznacza, że nie jestem chętny na serwer (zresztą już kilka dni temu się dopisałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Niektorzy to maja Skilla i kilo szczescia . Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Heh, dzięki. Przynajmniej nie muszę bawić się we wklejanie do painta itd.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 latałeś czymś? jeździłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Czołg. W sumie początek rundy, potem zginąłem i od razu wygraliśmy. Nawet się pobawić nie dali. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam Przeszedłem grę kampanie i chciałem przyciąć w multi, lecz pojawił się problem. Do momentu wyboru serwera jest wszystko ok. Lecz następnie wyświetla tylko czarny ekran i na tym koniec;/. Miał ktoś tak, wiecie jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Sprzęt? Instalowałes nowe stery od grafiki? Cokolwiek?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Teraz nagle wyszedł do win, i koniec gry - tyle pkt. :/ a odswiezyles strone serwera zeby sprawdzic jego status? ja mam takie "CTD" jedynie jak serwer zgona zaliczy. z reguly gram ze znajomymi, siedzimy na vencie, wiec od razu wiemy co sie stalo, jak wszyscy maja rownoczesnie "ctd" ;) serwer tez w przegladarce odswiezam, zeby na wlasne oczy sie przekonac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 i ja dołączam się do grona ludzi z "problemami" battlelog przestał nagle działać na firefoxie....ok odpaliłem IE - działa dziś na IE już też nie działa - strona muli się w nieskończoność i się nie ładuje 1 włączenie gry = wywalenie gry. Zagram za 2 - 3 razem...mam tak systematycznie od kilku dni. Nic w systemie nie zmieniane od premiery - a z początku zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Szybkie pytanie - gdzie polecacie kupic BF3 ? jakis klucz czy lepiej pudelkowa wersje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Game got disconnected: your connection to the server timed out. Co to takiego :blink: Co to tylko 5 minut można grać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Moim zdaniem wiele zarzutów wobec gry tutaj bierze sie raz z niestabilności sprzętu a dwa z problemów z łączem może. Skoro są tacy w tym i ja gdzie naprawdę nie mam żadnych problemów z wywalaniem, łączniem, logowaniem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Czysty soft i Problem TK z głowy. Czasami się zastanawiam co oni tam robią, żeby pominąć taką sprawę jak ujemne pkt za TK ;? ... Zauważyłem, że u mnie 1wsze wł. bf3 kończy się błędem gry. ... Miałem podobnie, zawsze pierwsze podłączenie do serwera = błąd bf3.exe. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale od czasu zmiany sterowników z 11.10p3 na finalne 11.10 i ostatniego patcha serwerowego gra już się nie wykrzacza przy pierszym starcie. Witam Przeszedłem grę kampanie i chciałem przyciąć w multi, lecz pojawił się problem. Do momentu wyboru serwera jest wszystko ok. Lecz następnie wyświetla tylko czarny ekran i na tym koniec;/. Miał ktoś tak, wiecie jak temu zaradzić? Dźwięk słychać, czy jest cisza i czarny ekran? Możecie mnie dodać do plutonu, login: v1No Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Gracze BF2 pewnie pamiętają stronkę BF2S.com ze statami (moja ulubiona), więc pojawiła się również wersja pod BF3 rafabro, BF3S.com Rozwinięcie przyszłych awansów rozbawiło mnie strasznie, co to ma być? Stu pułkowników? Jaja jakieś porobili z tą grą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Sprzęt Hd5850 z zainstalowanymi najnowszymi sterownikami z strony procek phenom II x4 955 4gb ramu System to W7 zainstalowany 2 tygodnie temu. Sprzęt jest stabilny ale moje łącze to tylko 1Mb. To może być problemem? Tak jak jest czarny ekran to słychać normalny dźwięk gry. Edytowane 5 Listopada 2011 przez baciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 No tak 145 "ranków"... :) Będzie dobrze. Panowie, pewnie dziś ustawka wieczorem, ja jak zwykle odstaje, ale robię sukcesywne postępy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 baciu Sprzet jest stabilny podczas grania w szachy czy przetestowany czyms konkretnym ?? Wnioskowac mozna ze cos jest jednak nie stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Łącze nie ma nic do tego. Daj trochę czasu grze, jeżeli dźwięk jest to obraz powinien się pojawić po jakimś czasie. Na forum EA ktoś opisywał podobny problem, ale nie mogę go znaleźć. Możesz sprawdzić starsze sterowniki, tylko usuń porządnie aktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Czekałem ostatnio dość długo i obraz się nie pojawił. Sprzęt ostatnio nie był sprawdzany specjalnymi programami lecz mogę grać 3-4h bez przerwy w Bf3 i nie widać żadnych oznak niestabilności. Zaraz spróbuje zainstalować starsze sterowniki. Tylko muszę dopchnąć się do stacjonarnego kompa. Edytowane 5 Listopada 2011 przez baciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WMcM7OpC2dI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Tylko Chuck Norris... i pracownik DICE może mieć 12x zoom w M4A1. Swoją drogą po co 12x zoom w takiej broni Edytowane 5 Listopada 2011 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Jak można zamieścić broń, która jest dostepna tylko dla dewelopera? Chcą sie pochwalić czy co ? Admini na serwerach powinni takich banować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...