ath Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Faktem jest że stacjonarny sprzęt przeciwlotniczy(że se go ta fachowo nazwę bo nie pamiętam jak się nazywa :) ) Jest chyba niezniszczalny. Wsiadłem do takiego na jednej mapce i zacząłem sprawdzać co to potrafi. Byłem ostrzelany z heli, jetów, wleciał ktoś we mnie a to to stało i nic i dalej naparzałem. Oczywiście byłem posądzony o psucie zabawy bo nie mogli polatać choć z moją skutecznościa nie było wcale dobrze. Chyba że oni tak trafiali we mnie że nic sie nie działo. To jest mega OP sprzęt i na prawdę można tym masakrować heli, jety i czołgi. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Turniejem nie jestem zainteresowany ale dziś chciałbym z Wami zagrać. Można ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Dobra, pograłem trochę od rana i wbijam 45 lvl zaraz ;) Usas 12 czy jakoś tak + amunicja odlamkowa na metrze sa nie do pokonania... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Usas/saiga/dao to największe nieporozumienie w tej grze. Ludzie idą na łatwiznę, pełno fragołapów można spotkać z tymi broniami na ciasnych mapach. Powinni usunąć explosive rounds z multi, tak jak usunęli w BC2. Tak w ogóle to mieli podać informacje na temat patcha w tym tyg. Mam nadzieję, że nie polecą sobie w kulki i pochwalą się czymś dzisiaj Nowy trailer z B2K (Going Back to Karkand #5) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xjTmieRMKjo Edytowane 18 Listopada 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 @Drunk - Unimorek - technik elektryk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Zlicza Wam battlelog pkt ?? bo kurde 3 godzine siedze i mam caly czas to samo ;/ W grze nawet awansik polecial a na battlelogu bez zmian, wchodze na jakis server to ciagle to samo ;/ w m240b mialem juz holo, wchodze na server a tu lipa ;/ i znowu bede musial zaczynac od poczatku ;/ juz sie wpienilem dzisiaj ;/ Edytowane 18 Listopada 2011 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Jeżeli nie miałeś crasha gry to nie powinno być problemu ze zliczaniem. Z czasem ci zaktualizuje. Znajomy miał podobnie + pomimo że grał, na battlelogu pokazywało go offline. Niedługo wyjaśni się sprawa z PB i FXAA Injector. Panowie GGC-Stream nie mają nic przeciwko temu rozwiązaniu. Admin GGC w tym temacie ma niedługo dać znać czy bez strachu będzie można używać tej formy AA i reszty filtrów tam zawartych. Może i samo DICE w którejś tam poprawce wprowadzi możliwość wyboru FXAA w grze. W końcu sam silnik na to pozwala. Edytowane 18 Listopada 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Zlicza Wam battlelog pkt ?? bo kurde 3 godzine siedze i mam caly czas to samo ;/ W grze nawet awansik polecial a na battlelogu bez zmian, wchodze na jakis server to ciagle to samo ;/ w m240b mialem juz holo, wchodze na server a tu lipa ;/ i znowu bede musial zaczynac od poczatku ;/ juz sie wpienilem dzisiaj ;/ Oj Buziak, Buziak... "Luzuj gatki'' ;) Jak to unimorek powiedzial ;) Za godzine, dwie Ci zuaktualizuje, mialem tak samo, godzina, dwie, czasami nawet 8 godzin ;) Jak by co to mam prozac w domciu ;) Jeżeli nie miałeś crasha gry to nie powinno być problemu ze zliczaniem. Z czasem ci zaktualizuje. Znajomy miał podobnie + pomimo że grał, na battlelogu pokazywało go offline. Niedługo wyjaśni się sprawa z PB i FXAA Injector. Panowie GGC-Stream nie mają nic przeciwko temu rozwiązaniu. Admin GGC w tym temacie ma niedługo dać znać czy bez strachu będzie można używać tej formy AA i reszty filtrów tam zawartych. Może i samo DICE w którejś tam poprawce wprowadzi możliwość wyboru FXAA w grze. W końcu sam silnik na to pozwala. Mozesz to wyjasnic bardziej doglebnie? O co chodzi? Szczegolowo prosze ;) Edytowane 18 Listopada 2011 przez ChS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Oj Buziak, Buziak... "Luzuj gatki'' ;) Jak to unimorek powiedzial ;) Za godzine, dwie Ci zuaktualizuje, mialem tak samo, godzina, dwie, czasami nawet 8 godzin ;) Jak by co to mam prozac w domciu ;) Wszystko bylo by spoko ale dzisiaj mialem dzien wolny ;) wieczorem wpadaja znajomi ... a jutro przyjezdza tesciowa wiec raczej nie pogram :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 O 21 wszystkich z listy poniżej proszę dobić na serwer. Resztę proszę o pogranie z nami :D skład 1. Drunk_ZoZol unimorek markov blue m4lyy Yoshiktk ath bielski drugi skład hans15336 buziak Julo Powerslave Kaluzaaa Wpisdu blck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja będę z tych co pogram. :D Nie wpisałem sie na turniej bo praktycznie nie mam czasu w ciągu tygodnia, choć chęci są. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 O 21 wszystkich z listy poniżej proszę dobić na serwer. Resztę proszę o pogranie z nami :D skład 1. Drunk_ZoZol unimorek markov blue m4lyy Yoshiktk ath bielski drugi skład hans15336 buziak Julo Powerslave Kaluzaaa Wpisdu blck Dodac mnie Battle log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Usas/saiga/dao to największe nieporozumienie w tej grze. Ludzie idą na łatwiznę, pełno fragołapów można spotkać z tymi broniami na ciasnych mapach. Powinni usunąć explosive rounds z multi, tak jak usunęli w BC2. Tak w ogóle to mieli podać informacje na temat patcha w tym tyg. Zgadza sie , Drunk_ZoZol dzis mnie poczestowal pare razy z USAS 12 , dzwiek jak z dzialka przeciwlotniczego , ta bron powinna byc ZABRONIONA przeciwko uzytkownikom PPC ;) Co do Karkand to sie zapowiada zdecydowanie najlepsza mapa z dotychczasowych , sentyment robi swoje Edytowane 18 Listopada 2011 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvrich Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam, mam pytanie. Czy BF III pójdzie na ultra detalach na tym sprzęcie? Zestawy komputerowe na Sierpień 2011 | PurePC.pl Jeśli nie, to co trzeba zmienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja karkand kupie jak spadnie do 25zł za klucz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam, mam pytanie. Czy BF III pójdzie na ultra detalach na tym sprzęcie? Zestawy komputerowe na Sierpień 2011 | PurePC.pl Jeśli nie, to co trzeba zmienić? Zeby miec w BF3 w Singlepalyer w ustawieniach Ultra okolo 60 fps styknie chyba Radek 6970 , do Multiplayera potrzebna juz mocniejsza karta np GTX 580 , ten zestaw co podales z dwoma Radeonami 6870 bedzie szybszy od wypasionego GTX 580 wiec do BF3 w sam raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) skład 1. Drunk_ZoZol unimorek markov* blue* m4lyy* Yoshiktk ath* bielski* Proszę o kontakt na TS osoby zaznaczone gwiazdką. Trzeba się zarejestrować na battlefield.gigabyte.com i dołączyć do http://battlefield.gigabyte.com/en/cups/teams/50-purepc-pl Proszę o szybką reakcje! Inaczej nic z tego nie bedzie, liczy się prędkość założenia teamu z pełnym składem... Edytowane 18 Listopada 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Mozesz to wyjasnic bardziej doglebnie? O co chodzi? Szczegolowo prosze ;) Silnik Frostbite 2 wspiera cztery rodzaje Anti Aliasingu: FXAA, MSAA, SRAA, TSAA, każdy ma swoje wady i zalety. W BF3 bawiąc się AA do dyspozycji mamy MSAA. FXAA Injector pozwala "włączyć" w BF3 dodatkowo efekty post processingu (można upiększyć grę bawiąc się kolorkami, wyostrzyć obraz itp.) w tym także anti aliasing FXAA, który to daje równie dobre rezultaty wygładzania zjadając tym samym mniej fps/pamięci niż MSAA. Cały ten bajer można modyfikować edytując plik injFX_Settings.h i zmieniając wartości przy efektach. Problem jest taki, że nie wiadomo czy PB przypadkiem nie zbanuje za używanie tego narzędzia. Edytowałem swój poprzedni post (link poniżej) i wkleiłem parę screenów z nowej wersji FXAA Inj (FXAA Injector v4). Już nie daje tak po oczach, bardzo sympatycznie się gra z tą nowszą wersją. Łatwiej dostrzec wrogi pojazd z powietzrza. Na screenach widać różnicę w fps między MSAAx4 a FXAA z sharpen itd. Na FXAA Inj. gra wygląda o niebo lepiej i jest więcej klatek. Ponoć małe różnicę są na dobrych kartach między wł. FXAA a wył., u mnie cienka grafika więc i różnice spore. Samo AMD zaleca korzystanie z FXAA (które to jest patentem nvidi) w bf3. www.forum.purepc.pl/findpost-t246690-p3672113.html Edit: W przyszłym tygodniu nareszcie PATCH! ;D (Battleblog) "we’re removing the so called “negative mouse acceleration” - Yeaaaah ;d Teraz pytanie ile będzie zajmował, 4Gb? ;D Edytowane 26 Listopada 2011 przez vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Proszę o kontakt na TS osoby zaznaczone gwiazdką. Trzeba się zarejestrować na battlefield.gigabyte.com i dołączyć do GIGABYTE CUP - Battlefield 3 Dopiero wrocilem do domu, konto zarejestrowalem juz jakis czas temu, o czym Ci wspominalem. Niestety do sq juz dolaczyc nie moge, /Join team No changes possible, because this team is already signed up for this cup./, szkoda. Edytowane 19 Listopada 2011 przez markof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Tak, przez mój błąd nie można było dołączyć, mam nadzieję że wróci do stanu pierwotnego za jakiś czas i będę mógł podmieniać ludzi... napisalismy do supportu, bo ta strona jest tak czytelna jak... no nie jest czytelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Dopiero wrocilem do domu, konto zarejestrowalem juz jakis czas temu, o czym Ci wspominalem. Niestety do sq juz dolaczyc nie moge, /Join team No changes possible, because this team is already signed up for this cup./, szkoda. Dokladnie... [gluteus maximus].. ja takze nie moge juz dolaczyc, a zarejestrowalem sie dwa dni temu... Join team No changes possible, because this team is already signed up for this cup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Właśnie zobaczyłem że nadal są 2 grupy tylko zgłoszone. Myślę że mogę rozwiązać tą grupę, i założyć nową po prostu. Nadal nie widzę nic w regulaminie apropo zabawek podczas gry... wygląda na to że wszystkimi unlockami można się bawić... ;> Edytowane 19 Listopada 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) i jak, da zaktualizować ten skład czy nie? bo mnie również nie było a konto dawno załozone. Edytowane 19 Listopada 2011 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Zozol rozwiązanie widzę takie - rozwiąż grupę. I robimy jeszcze raz skład. Tym razem według tego jak było założone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Leave team No changes possible, because this team is already signed up for this cup. @marcell dokładnie tak trzeba zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie mogę rozwiązać grupy, póki są w niej gracze. Muszą po kolei odchodzić z grupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 No to panowie, kto jest w tym teamie, niech wychodzi, i zalozy sie nowy, poki jest weekend. Ja wracam kolo 22-23, licze na jakies granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie mogę rozwiązać grupy, póki są w niej gracze. Muszą po kolei odchodzić z grupy. No to panowie, kto jest w tym teamie, niech wychodzi, i zalozy sie nowy, poki jest weekend. Ja wracam kolo 22-23, licze na jakies granie. Spoko, ale nie da się wyjść z teamu, ponieważ wyskakuje taki komunikat. Leave team No changes possible, because this team is already signed up for this cup. ZoZol napisz do supportu GB, aby skasowali team lub umożliwili edycję bieżącego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Ludzi tej listy proszę o kontakt przez TS. Chodzi o zapisy do gigabyte. markov m4lyy ath bielski Yoshiktk Edytowane 19 Listopada 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Mam nadzieje że jak ktoś odpadnie z pierwszej listy to jestem jako pierwszy brany pod uwagę do pierwszej grupy ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...