PeJ0t Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma info o latarkach ? :angry: moździerzach też... Edytowane 22 Listopada 2011 przez PeJ0t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Update 772mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Czemu wszyscy płaczą o latarki i moździerze. Więcej razy zginąłem od noża niż przez te rzeczy, ale gram tylko podbój duże mapy, może to przez to. Ogólnie gra jest dobrze zbalansowana moim zdaniem. To że pilot lecący nisko na ziemią wprost pod AA giną szybko to normalne, ale tacy szybko wpiszą swoje żale na forum EA i tylko czekać na niedorzeczne "nerfy". W BF2 był trzeba być w miarę dobrym pilotem żeby dłużej polatać, w BF3 wystarczy pomyśleć i zginiemy z dwa razy na rundę, że niby "stingery" za mocne. Przecież to zanim złapie "loka" to zdąży się uciec . Flary są bardzo skuteczne, a "unloki" dają duży bonus na niewykrywalność. Oby Dice nie szedł za stadem krzykaczy tylko wydawał przemyślane "pacze" do rozgrywki. Edytowane 22 Listopada 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 no i pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Update 772mb. U mnie tylko 484.5MB :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Może dlatego, że w pracy dawno nie odpalałem gry i jeszcze zaległe łaty ściąga. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 patch zainstalowany, zobaczymy czy naprawili bledy co mnie do szewskiej pasji doprowadzaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 484,5 Mb no jestem ciekaw ... a teraz z innej beczki kto chetny do drugiwgo skladu PPC na GIGABYTE CUP ?? zglaszac sie !! przypominam, ze rozgrywki odbeda sie w czwartek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Buauahaha dobry patch. Mam potworny micro stuttering. Z i bez HT W heli brak HUDa, celownika. To samo w infantry bez hardcore. Patrzac na forum BFa, turnieju chyba nie bedzie ;D Edytowane 22 Listopada 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Mieli poprawic Spawny , zeby sie nei spawnowac pod nogami wroga :) przed 10 minutami trzech sie spawnowalo dokladnie przedemna Dodac nalezy ze AVir rozpoznawal w nowym pliku BF3.exe malware , widac E.A cos dodala zeby usprawnic szpiegowanie userow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Buauahaha dobry patch. Mam potworny micro stuttering. Z i bez HT W heli brak HUDa, celownika. To samo w infantry bez hardcore. Patrzac na forum BFa, turnieju chyba nie bedzie ;D Na 2ch jajach chyba nigdy nie będzie idealnie chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Do tej pory bylo super... na I3 2+2HT... Obecnie nie da sie grac. Edytowane 22 Listopada 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 ja jestem ciekaw jak po tym patchu będzie się grało na takim 2600k [z ht] i na 2500k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 No. Szczerze jestem zadowolony z patcha. wzrost wydajności o jakieś 50%. Miałem 25-30fps na mapce Metro, teraz 45 to minimum :D Wracam do gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 No to jest ten wzrost wydajności czy nie? Aurora001 pisze,że nie da się grać na i3. Chodzi o dwa rdzenie czy o dwa rdzenie i HT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Dwa rdzenie nawet z ht nie zapewnią komfortowej gry, jednak wymagane są 4 pełne jaja. Może poprawili optymalizację na quady i dlatego 2 rdzenie teraz tak kuleją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) @ Ath Poprawili 4 rdzenie i nagle 2 rdzenie mozna wywalic do kosza ktore do patcha sprawialy sie wysmienicie? :lol: C'mon Zreszta testy pokazaly ze w BFie proc ma znaczenie tylko przy kompletnym low endzie gdzie ktos uzywa Athlonow II czy E2160/E4300/E8400. Do tej pory gralem w BF3 na core i3 z roznie zalaczonym HT ze wzgledu na WoW'a. Raz nie chcialo mi sie przestawiac HT na ON, raz zapominalem wylaczyc. I nie mialem zadnych problemow Obecnie nie da sie grac z HT wlaczonym (2 jajka + 2 HT) jak i bez HT (2 jajka) Microstuttering jak nie wiem. Edytowane 22 Listopada 2011 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Niezły patch, po nim mam tylko dźwięk bez obrazu. Ściągam od nowa grę 11 gb ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Dla mnie najwazniejsze sa crashe poniewaz... nadal sa ;) strasznie sie ta gierka sypie czasem musze po 5-6 razy probowac wbic sie na server ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 ja gram na dwóch jajeczkach i daje radę... nie bawiłem się w HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Bo nie masz. ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 no właśnie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Po patchu zaliczyłem już 4 wysypania. Gra poprostu wychodzi do pulpitu kiedy przed patchem nie miałem żadnego tego typu zdarzenia. Jeszcze poczekam na jakieś nowe stery. Spowny przy wrogach są nadal. Zresztą dzisiaj trafiłem na kolesi którzy czekali tylko na takich. Wczoraj troche z wami pograłem. Prawie cały serwer [PPC] musze częściej was wyszukiwać bo gra się przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markof Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Ja mam pytanie troche z innej beczki, gra zaktualizowala tylko rosyjska wersje jezykowa, natrafil ktos moze na pliki eng/pol po patchu, badz jest sklonny mi takowe uploadnac? /Fixed, BF3 Rus to Eng patch 1.1.rar pliki jezykowe angielskie, o ile ktos chce. Edytowane 22 Listopada 2011 przez markof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Najlepsze jest to ze AVIRA krzyczy ze bf3.exe to trojan. To samo przy instalacji. Czyzby ich soft coraz wiecej szpiegowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) też mam 2jajka (ph x2 4.0ghz + hd5870) i jest lepiej. na średnich da się grać... ale po kilku mapach jest coraz wolniej i szlaq trafia :/ jednym słowem bez 4jaj mimo 50fps gra się cinżko... @Drunk_ZoZol podziwiam jak możesz grać na tym sprzęcie - musisz mieć stalowe nerwy :) - no chyba że leżysz w krzokak z nożem :D Edytowane 22 Listopada 2011 przez pr1est Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Wedlug mnie jest gorzej niz bylo ... moze AN-94 sie poprawilo ale po za tym to tragedia, giera wywala sie czesciej niz przed patchowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FritiNS Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam Panowie , mozna troszke z wami popykac na servie PPC? Jezeli tak prosze o pmke z pw tu lub na origin moj nick : emigrantns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Po patchowaniu Origin.exe wymaga stalego dostepu do neta :/ wczesniej po uruchomieniu gry blokowalem go na FireWallu cwaniaki zczytuja dane z dyskow i baza im rosnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 @Drunk_ZoZol podziwiam jak możesz grać na tym sprzęcie - musisz mieć stalowe nerwy :) - no chyba że leżysz w krzokak z nożem :D pograj z nami na serwerze to się przekonasz czy Zozol leży w krzakach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...