Buziak Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Hmm jak na 800? skoro w SP masz do wyboru: 125,200,250,333,500,1000 żeby nie było OT to wspomnę tylko ze dodatek jeśli chodzi o mapki jest bardziej dynamiczny, imo dobrze ze zagęścili "flagi" bo nie ma przestoju i takich miejsc jak np "schody w metrze" gdzie walka stoi w jednym miejscu przez większość mapy ;) choć faktycznie dostać kulkę z niewiadomego kierunku obecnie to nie problem ;) A no faktycznie :P pokickalo mi sie DPI z sondowaniem, to drugie mam na 500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Jak ja kocham origin, przeglądarkę i BF3.exe jak ta święta trójca potrafi człowieka wk.... Dwa dni działają bez problemu po kilka godzin, a potem wywalają się w tak radosny i nieprzewidywalny sposób, na tak wiele różnych sposobów, za każdym razem inaczej. Cała ta trójka jest tak niedorobiona, że szkoda nawet o tym pisać. Dziś od godziny 15 zaliczyłem crash serwera na którym grałem, błąd BF3.exe i czarny ekran i zwiechę kompa. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) to się nazywa dzień pełen przygód... Edytowane 15 Grudnia 2011 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam, mam pewien problem z wywalaniem gry do pulpitu... wiem że prawie wszystkim wywala tyle że u mnie jest to za każdym razem.. Pogram w kampanie ~1min i koniec, pulpit. Nie ma wpływu czy sprzęt z podpisu kręcony czy nie, system win7 32bit, świeży. BF3 mam z ruskim cdkeyem, wersja czysta czyli ruska, także ingerencji spolszczającej w pliki nie było... Próbowałem na sterach najnowszych i ze 4 starszych też. Naprawiałem instalacje ale nic nie pomogło.. Macie jeszcze jakieś pomysły?? Dzięki i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jaksą Q .. plaga 3 rożne serwery dziś się wywaliły, tylko ja ma dziś pecha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 bo cała seria battlefield to beta wersja i dopiero po roku patchowania mozna grac w nią bez problemów, tez uzywam myszki g500 i nie mam problemów ale nie korzystam z sterowników logitecha tylko z windowsowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Niech mnie ktos oswieci czym spowodowane jest to ze Ruscy krzycza czasami po angielsku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 A ja mam pytanko o CITV Station. Wchodzi do czołgu 3ci gościu i dzięki temu mamy gratis noktowizor i laserowe naprowadzanie rakiet tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 @Mario2k Pewnie zeby amerykanie rozumieli co jest grane ;p Przeciez do tego krzycza z akcentem imitujacym rosyjski I chyba calosc ich voiceoverow jest po angielsku, przynajmniej w angielskiej wersji jezykowej. Jakiej uzywasz? @ath Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 yngwie Zle to opisalem , moj problem w tym ze od czasu uruchomienia Karkandu ruskie gadaja tak samo jak Amerykanie bez Accent'u cos sie musialo skopac w mojej instalce albo Karkand tak ma ze sie ruskie nauczyly poprawnie gadac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mario, pewnie DICE wzielo cos z modern warfare 2 - misja "no russian" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Już wszystko wiadomo, serwery padały, głownie na mapie Gulf of Omandla 64 grczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Nie odpalałem jeszcze B2K, ale przeglądając screeny i filmiki z PC to w całym dodatku jedynie Oman wychodzi jako tako z twarzą. Okropna kolorystyka na pozostałych mapach, ciemno i szaro jak w [gluteus maximus], sharqi bez 3D spottingu to chyba raj na ziemi dla snajperów - mroczna mapa jak cholera. Nie wiem, tutaj jakiś bojkot by się przydał, tak jak z PWP było. Choć pewnie i to nic by nie dało.. Jak można tak kozackie mapy tak schrzanić, aż boję się odpalać grę, bo na low pewnie jeszcze większa tragedia jest. Poniżej dwa filmy pokazujące "piękno" bf3, gdyby tylko nie te kolory ;/ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=C7NxGzWYlgU http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5SLECeZGUZkUsunęliby chociaż ten spieprzony niebieski filtr Tutaj coś weselszego: miny z powyższego filmiku NEW Battlefield 3 EPIC 2000 Mines Zig-Zag Explosion Edytowane 15 Grudnia 2011 przez vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) No to gramy na karkand 32 zamiast 64. 32 64 Just days ago, DICE released a huge Battlefield 3 PC patch weighing in at 450MB, fixing a whole slew of issues (you can find a fill list of release notes here). However, some of the promised fixes didn’t make it into the patch. For instance, the tactical flashlights did not get fixed as previously promised, and neither did the change/nerf to the IRNV infrared sight. But fear not, those changes will be made in the upcoming patch DICE is currently working on. Here’s a list of confirmed items/changes that will be addressed in an upcoming Battlefield 3 patch, as posted on Battlelog: In-game VOIP addition Tactical light nerf Chat window changes (size, positioning) New squad changes (ability to make squads) These are just some of the issues that are being worked on, and, according to DICE, they are well aware of the huge demand for Battlerecorder in Battlefield 3. źrodło Edytowane 16 Grudnia 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Po filmikach widać, że scena się rozwija i to dużo lepiej niż w BC2. Pozostaje więc mieć nadzieję, że wywrze to coś na DICE i dopracują szybko to co trzeba. Póki co filtry (bądź też ustawienia serwera) nie działają w 100%, chodzi mi głównie o Infantry. Wczoraj wszystkie znalezione mapy były z ciężkimi pojazdami i samolotami :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 da sie jakos uniknac javelina w heli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) W Heli jedynie wykorzystując ukształtowanie terenu/chowając się za budynkami, innej opcji nie ma. @KaszaWspraju Czemu cytujesz info prawie sprzed miesiąca? ;] Edytowane 16 Grudnia 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Sorki było już późno, nie zwróciłem uwagi na datę.Ucieszyła mnie wzmianka o VOIP. Edytowane 16 Grudnia 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mały problem. Kupiłem B2K przez origin, na battlelogu wyskoczyło mi, że mam dostęp do B2K, przy profilu jest znaczek B2K, lecz gdy chcę wejść na serwer gdzie grana jest mapa z B2K, wyskakuje mi komunikat, żeby zakupił DLC. Wylogowałem się z origin i nadal bez zmian. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Jak masz znczek b2k to chyba tylko kwestia czasu, poczekaj jeszcze trochę, powinno w końcu zatrybić. @Kasza np ;] Z tych 4 wymienionych, głównych, zmian to chyba tylko im chat wyszedł, ale przecież to DICE ;/ Myślałem, że z B2K jakiś patch wyjdzie, w tym nowe commo rose. Niestety.. :( Edytowane 16 Grudnia 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Chyba trzeba swoje odczekać, kasę z PP to łyknęli od razu, ale pograć to nie można. Raczej nie jest to wina przeglądarki sprawdzone na IE, FF, Chrome i to samo :( Edit: działa B2K 8) Edytowane 16 Grudnia 2011 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 CZEKU Wyloguj sie z battleloga i zaloguj po kilku minutach , kumplowi pomoglo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak się zakupi dodatek B2K to dossysa się coś przez origina czy od razu można grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) B2K masz już na dysku, Ostatni patch zawierał to dlc Zna ktoś komendę na zmianę opcji "Mesh Quality"? Chcę przy pomocy programu Autohotkey ustawić pod przyciski klawy zmianę tego ustawienia z LOW na HIGH, aby pominąć włażenie do menu. Na słabych grafikach mesh quality zjada trochę fps a przy ustawieniu HIGH/ULTRA nawet z 800m widać znaczniki nad piechotą latając jetem, oczywiście jak się wcześniej zaznaczy kogoś. Edit Wszystko jasne. Nie ma możliwości zmiany mesh quality za pomocą konsoli, szkoda :( Edytowane 16 Grudnia 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 A taki back to karkand z empiku zadziała z rosyjską wersją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Tak. DLC nie mają podziału regionalnego. Jednak mogą być problemy forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=152&t=40656 Edit Znajomy ma RU z allegro, właśnie kupił klucz z moonqq.pl i aktywowało mu B2K na koncie, więc z empikiem powinno również działać. Edytowane 17 Grudnia 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Eee to nie ryzykuje. Kiedyś się pogra, jak klucze na allegro po 19zł będą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 za rok moze beda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Wam też nalicza, grając pojazdami, pkt. do klasy żołnierza zamiast do pojazdów? Nie wiem czy wcześniej tak było, teraz dopiero zwróciłem na to uwagę. Latając jetem jedną rundę pkt lecą mi w pojazdy, natomiast następną np w assaulta, gdzie całą rundę spędzam w powietrzu w odrzutowcu (nie nabija mi wtedy pkt za unieruchomienie i zniszczenie wrogich jetów, pasek postępu odrzutowca nawet nie drgnie). Reklama BFa od Freddiego Wonga http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Zo5-XpQ5Jkk Frostbite 2.5 ;] http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6kIAcEJ3R9Y Edytowane 18 Grudnia 2011 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wiecie może jak przenieść Bc3 na inne konto ? Chciałem sprzedać tą grę, ale dopisałem ją do mojego głównego konta gdzie mam inne gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...