kekq Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 prawdopodobnie jak w przypadku steama, nie da sie przeniesc gry na inne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wiecie może jak przenieść Bc3 na inne konto ? Chciałem sprzedać tą grę, ale dopisałem ją do mojego głównego konta gdzie mam inne gry. Czy aby w tym samym celu nie wymyslili Origin Account ? raz zarejestrowana gra pozostaje przypisana na zawsze do konta :/ pewnosci nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Też obstawiam, że się nie da. Jakoś rynek wtórny to dla wydawców gorsze zło niż piractwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Sytuacja podobna jak ze steam - nie ma opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ahhh szkoda. Nie pomyślałem nawet że mi się może nie spodobać i będzie problem ze sprzedażą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 sPiDeK A tak dokladniej co Ci sie nie spodobalo ? za trudne , zbyt skomplikowana rozgrywka czy cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Za łatwe :D bez balansu dla nobow z unlockami, w BF2 brales M16 i jak miałeś skila to kosiłeś wszystkich w BF3 to tak nie działa nie masz unlockow to "nic" nie zdziałasz o heli nie wspomnę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 No niestety, trzeba troszkę pograć, żeby odblokować to, czego najbardziej lubimy używać a później to już z górki. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Za łatwe :D bez balansu dla nobow z unlockami, w BF2 brales M16 i jak miałeś skila to kosiłeś wszystkich w BF3 to tak nie działa nie masz unlockow to "nic" nie zdziałasz o heli nie wspomnę :) O RLY? Mi starczylo dobic do M416 by jakos napierniczac... pozniej bawilem sie innymi gunami i klasami... ale ta m416 caly czas jest DA BEST ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 M416, M27 IAR i z B2K MG36 reszty moglo by nie byc ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 O RLY? Mi starczylo dobic do M416 by jakos napierniczac... pozniej bawilem sie innymi gunami i klasami... ale ta m416 caly czas jest DA BEST ;] No widzisz... -> ODBLOKOWAC <- M416 i git a w BF2 BEZ unlockow się kosiło ;) wystarczył skill :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Stary ale serio nie widze problemu... M16 zamiata na czysciocha... Noz zamiata rownie dobrze... wystarczy skill ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) od wczoraj mam problem z zalogowaniem sie do Origin.. albo wyskakuje komunikat o tym ze jest błedny login lub hasło.. albo żebym sprawdził stan połaczenia z internetem.. ocb czy ktoś też ma podobny problem.. ?? na battlelog'u loguje sie bez problemów a na Origin za chu$%@ nie mogę.. udało sie rozwiazać probleem.. ;) odpaliłem Windowsa w trybie awaryjnym z obsluga sieci.. i bez problemu sie zalogowalem do origin.. ;) Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jak dla mnie najlepsza giwera Assaulta to FAMAS dodany w DLC B2Karkand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tylko ten jego poczatkowy celownik.... zaslania poprostu wszystko ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Tylko ten jego poczatkowy celownik.... zaslania poprostu wszystko ;/ Dokladnie tak , na poczatku zanim dostaniemy Holo jest tragedia , strzelalem Famasem prawie po omacku , ratio spadlo do krytycznych wartosci. Aczkolwiek warto bylo pocierpiec . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Czy ktoś się orientuje, ile kosztują nowe mapy do BF3? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 49zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Na originie się nie opłaca, bo mają najdrożej.. najlepiej albo na allegro kod, albo w media/empiku jak chcemy boxa i zapłacimy jeszcze taniej. Cyfrowa dystrybucja rox.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terak Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 w empiku po 47zł a klucze tylko 3 zł taniej ? hmmm nie dam 47zł za 4 mapy no way :D jak zejdzie ponizej 30zł to sie zastanowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Yyyy. Ja w stacjonarnym Empiku widziałem po 54.99, a na stronie faktycznie jest obniżka do 46.99. Ale teraz tak patrząc musiałbym wydać na nowe BF3 + B2K ze dwa razy tyle, co dałem w preorderze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wiecie może czemu po ściągnięciu i instalacji zamiast gry włącza się przeglądarka ze stroną battlelog? Stronka oczywiście nie działa poprawnie na Operze, więc odpaliłem ją na IE wybieram serwer klikam dołącz i nic się nie dzieje... Klucz oczywiście oryginalny. Bad Company 2 działa ok. Z góry dzięki za pomoc, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Bo z Battleloga się uruchamia? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 WStronka oczywiście nie działa poprawnie na Operze, więc odpaliłem ją na IE wybieram serwer klikam dołącz i nic się nie dzieje... Działa w Operze bez problemu. Ten napis na górze strony o niekompatybilności można sobie wsadzić między bajki. Jakiego masz antywirusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Po kilku restartach i zalogowaniach wreszcie poszło. Mam avire. Ale dziwny ten battellog :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Przyzwyczaisz sie... Mi wywala w operze ze nie bedzie mozliwe przylaczenie sie do gry... a tu niespodzianka, ponad 100h i jakos caly czas wszystko dziala ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Czy ktoś z Was już kupił nowe mapki i pyka sobie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Chyba wiekszosc kupila juz przy preorderze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Rozumiem, że na purepc serverze też już na nich grają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Z tego co widziałem to grają. Ja jeszcze nie kupiłem, bo dobrze podstawki nie przerobiłem. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...