yngwie Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 ooo akurat snajp to najmniej lubiana przezemnie profesja:( ale co to za problem? nikt nie kaze rozbijac namiotu na wzgorzach shotgun pod pache i wycinac garsciami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 no tak nie pomyslalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 jest też kilka snajperek którymi można grac bardzo agresywnie sks type 88, szczególnie na małych wąskich mapach można bezpośrednio wspierać team, czasem tek napierniczam że wróg głowy nie wystawia, sam nie lubię tej profesji ale w końcu się skusiłem bo wszedzie gwazdki za służbę a snajper miał sporo do odblokowania, nie lubię tylko tych wolnych armat z zamkiem ryglowym, gra tym jest nudna jak "moda na sukces" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam. Mam problem w bf3. Kupiłem grę i gdy do mnie przyszła zrobiłem konto na origin i zarejestrowałem grę. Gdy wciskam na battlefielda przełącza mnie do battleloga gdzie informuje mnie iż " złe hasło lub adres e-mail". Co mam zrobić??!! Kontaktowałem się z pomocą ea ale minął dzień a oni nadal milczą. Co powinienem zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 @PogromcaSS kliknij "Forgot password?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Robiłem tak wcześniej ale żadnej zmiany. Jest jeszcze jedna rzecz, a mianowicie interfejs jest jakiś okrojony względem interfejsu mojego kolegi który też ma ta grę. Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 jestes pewien, że wpisujesz dokładnie to samo co w originie? interfejsu nie zobaczysz dopoki sie nie zalogujesz wiec nie ma co porownywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Macie problem z doczytywaniem tekstur. Jadę np: tym pustynym jeepem i 50 metrów przedmeną doczytują się kamienie lub te kwadratowe osłony, czasami przeciwników doczytuje mi dopeiro z jakichś 100 metrów. Np: na omańskiej plaży jak lecę helikopterem z transportowca na plażę to nic nie widać. Tekstury drzewa, budynki, pojazdy są doczytywane dopiro z pewnej odległości. Przeszkadza mi to bardzo w grze. Da się z tym coś zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ale mi chodzi o interfejs origin nie w battlelogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Ale mi chodzi o interfejs origin nie w battlelogu. pokaz(screen). mozesz zamazac imie jak chcesz Jestem przekonany ze robisz literowke w hasle. moze przegladarka zapamietala ci niepoprawne @Dresiarz_biczysz w polskiej wersji Gulf to jest plaza? ^^ to sie nazywa teselacja a nie doczytywanie tekstur :wink: tak powaznie to mi sie to zdaza ale gram na absolutnie minimalnych detalach bo mam radzia 4870 512. Imo moze byc to zwiazane z opoznieniami serwera i twoja pozycja na mapie Edytowane 10 Stycznia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków! tak to wygląda na origin ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków! tak powinno to wyglądać ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków! tak wygląda jak wcisnę na battlefielda Co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) moze nie masz tego okienka bo nie masz dodanych znajomych i wszedzie mialbys "0". Jezeli logujesz sie do origin to nie ma szans zebys nie zalogowal sie na Battlelog bo to jest dokladnie to samo haslo i email. jak logujesz sie na EA support to tez jest to samo. Wejdz na battlelog: Mój odnośnik i wpisz tam to samo co wpisujesz w originie. a co do EA, to czasem trzeba poczekac troche na odpowiedz. wchodzac tutaj: Mój odnośnik wybierz "origin" i "PC" i potemmasz opcje mail i telefon w godz 8-23 "+48 22 397 44 33 Nasi konsultanci czekają na pytania 7 dni w tygodniu od 11:00 do 23:00 czasu środkowoeuropejskiego." nic innego nie przychodzi mi do glowy. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Wie może ktoś jak przebindować tylde? w bf2 można było zrobić to nawet w grze... W grze nie da rady. Możesz co najwyżej spróbować tego: 1. Go to AutoHotkey Download 2. Download Installer for Autokey_Basic 3. Once downloaded, go to your desktop and right click, go to new, then select Autohotkey Script 4. Open it up as a Wordpad 5. Below the #NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases. SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability. SetWorkingDir %A_ScriptDir% ; Ensures a consistent starting directory. Put in the following: `:: (Whatever key you want to rebind it to) For example, this is mine: `::F10 ooo akurat snajp to najmniej lubiana przezemnie profesja:( Tak jak yngwie Ci napisał, inna broń w łapę i latasz po mapie, albo wykorzystujesz buga z jetami - na rushu (bodajże po stronie US) nabija pkt zamiast do odrzutowców to do klasy jaką grasz. Macie problem z doczytywaniem tekstur. Jadę np: tym pustynym jeepem i 50 metrów przedmeną doczytują się kamienie lub te kwadratowe osłony, czasami przeciwników doczytuje mi dopeiro z jakichś 100 metrów. Np: na omańskiej plaży jak lecę helikopterem z transportowca na plażę to nic nie widać. Tekstury drzewa, budynki, pojazdy są doczytywane dopiro z pewnej odległości. Przeszkadza mi to bardzo w grze. Da się z tym coś zrobić ? Mesh, Texture Quality? Takie akcje miałem, jak ustawiłem tekstury na ultra na mojej biednej grafice, vram czkał strasznie Edytowane 11 Stycznia 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=h0aCZ3R-ghU http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VH_IR0RDKsc THU Luvs Battlefield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie działa nadal. Tam powinno coś być bo mój kolega nikogo nie mam w znajomych i na bardziej to rozbudowane. Nawet w ustawieniach ma więcej opcji, a co dziwne jest to na tym samym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mesh, Texture Quality? Takie akcje miałem, jak ustawiłem tekstury na ultra na mojej biednej grafice, vram czkał strasznie Wszystko minimum, zależy mi na najwyższej płynnośći. Jest to niezależne od ustawień. Wkurza mnie że lecę jetem na operacji szturmowa burza, ostrzleiwuje piechotę by się rozbić bo nagle dźwig pojawił się 100 metrów przed mną, dla rozpędzonego jeta to jest rozbicie się na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) imo są tylko dwie opcje, albo za mało vramu jak się ustawi wysokie ustawienia (magia tekstur i detali na ekranie), albo za niskie ustawienia i detalowanie mapy odbywa się znacznie bliżej. Przyzwyczaj się, sam wielokrotnie rozbiłem się jetem o lampę, która wyrosła mi nagle z ziemi ;] BTW, jeżeli lubisz latać, to warto zostawić mesh quality na High albo Ultra. Będziesz wtedy widział z bardzo daleka zaznaczone pojazdy i piechotę. Przy ustawieniu Low w Mesh Quality zaznaczenie piechoty widać dopiero z ok. 100m. Mesh quality zwiększa dystans złożoności detali więc powinien się także zwiększyć promień w jakim widzisz kompletnie wyrenderowane przedmioty. @Harry Nie wiem czy to ty grasz, ale w tym drugim filmiku lepiej by było gdyby tablica wyników się nie pojawiła. Mało przeciwników i sami gracze z niskimi rangami, którzy pewnie dopiero uczą się co, gdzie i jak. Dolphin Dive powrócił, tylko w nieco innej formie http-~~-//www.youtube.com/watch?v=S3T0S4cWcQs Edytowane 11 Stycznia 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 @Harry Nie wiem czy to ty grasz, ale w tym drugim filmiku lepiej by było gdyby tablica wyników się nie pojawiła. Mało przeciwników i sami gracze z niskimi rangami, którzy pewnie dopiero uczą się co, gdzie i jak. Sami? Ciekawe, bo ja widze połowe o niezłych rangach. A mało, bo ludzie wychodzą. Mam sie wstydzić z tego powodu bo ktoś nie umie sie zebrać i mnie rozwalić? Trzy erpegi i jest po nas, bo trzeba wysiąść i naprawiać a wtedy nas łatwo zabić. Tu nie chodzi o niskie rangi, tylko o to że grają same randomy. Jak się ktoś nie umie dogadać, to ich problem, i przez to sie ich kosi. Nie raz sie zdarzy że mnie rozwali zgrana grupka, i wcale nie zawsze są to high-ranki. Wystarczy razem grać. Ale chyba nie bede wrzucał filmiku jak oni mnie rozwalają? Taki to oni mogą pokazać, i im zalajkuje za ładną grę. Wczoraj jeździłęm pojazdem na Wake Island SQDM, i też mieli problem z rozwaleniem mnie, mimo iż było 7 pułkowników w innych squadach. Dwa razy im sie udało, ale i tak miałem wtedy 20:2. a skończyłem z 26:7 bo sie już trzeci raz nie udało wbić do BMP. Oczywiście mecz przegrany, bo kolesie ze squadu mieli ratio 0.25-0.4. Teamwork sie liczy, nie rangi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 A te mesh quality w polskiej wersji jak sie nazywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sunday my clans server was hacked, he gloated about it and spammed ads of his hacking site, ( I would love to post details but already went through the steps asked of us) and killing 41 peoples game play. could not see him in admin panel to kick or ban him. He can insta kill, restart server, kick and ban people. ITS NASTY guys. I looked him up and here is a log of our chat(I will take the name out until mod ask me to give it) Nie napawa to optymizmem w sprawie czitrerów i hakerów w BF3. źródło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 A te mesh quality w polskiej wersji jak sie nazywa ? pewnie jakosc siatki albo cos w ten desen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Też nie pomogło. Czyli to wina gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 @KaszaWspraju - też zauważyłem jakiś większy wysyp ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dziś na serverze admin włączył każdemu god mode. Jedyną możłiwością zabicia było zajście od tyłu i ciche zabicie nożem. 64 graczy biegało w kółko i próbowało trafić na czyjeś plecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) In our continued effort to minimize cheating in Battlefield 3, we recently banned another batch of several hundred confirmed cheaters based on your reports and our player behavior data. blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2012/01/11/Battlefield-3-anticheat-measures-intensify.aspx Jest się czym chwalić.. Wygląda na to, że nikt na bieżąco nie przegląda raportów. Teraz pytanie jak często to robią, raz w miesiącu? ;| Cienko DICE daje w tej materii. Sami? Ciekawe, bo ja widze połowe o niezłych rangach. A mało, bo ludzie wychodzą. Mam sie wstydzić z tego powodu bo ktoś nie umie sie zebrać i mnie rozwalić? Trzy erpegi i jest po nas, bo trzeba wysiąść i naprawiać a wtedy nas łatwo zabić. Tu nie chodzi o niskie rangi, tylko o to że grają same randomy. Jak się ktoś nie umie dogadać, to ich problem, i przez to sie ich kosi. Nie raz sie zdarzy że mnie rozwali zgrana grupka, i wcale nie zawsze są to high-ranki. Wystarczy razem grać. Ale chyba nie bede wrzucał filmiku jak oni mnie rozwalają? Taki to oni mogą pokazać, i im zalajkuje za ładną grę. ... Ja widzę 9 graczy w przeciwnym teamie z tego max 4 o wyższych rangach (pozostali to nowicjusze), chyba że faktycznie było więcej ludu. Opis "Causing mayhem with a friend.." trochę mi nie pasuje do tego filmiku, stąd mój komentarz, że nie pokazywałbym tabscore, bo to normalka przy tej liczbie ludzi. No offens Harry, po prostu tak ja to widzę. Bardzo dobrze, że promujesz teamplay. Nie pisałem nic o kiepskiej zawartości, tylko imo trochę opis chybiony. Inna sprawa, nie obczaiłem, że to nagrywane na konsoli, gdzie max to 24 osoby i jednak nieco inny gameplay. Nie wiem jak wygląda sprawa komunikacji między randomami, ale na konsoli chyba bez problemu możesz porozumieć się głosowo z kimś będącym w twoim składzie, natomiast na PC jest to niemożliwe z randomem. Dobrze mi się wydaje? Czy trzeba mieć kogoś w znajomych na xbox live czy ps network? Edytowane 12 Stycznia 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Owszem, można sie porozumiewać ze squadem, lub z całym teamem, ale może 10-20% ludzi używa headsetów. A nie raz im coś powiesz, to olewają i robią swoje. Strasznie dużo ludzi gra samotnie niestety. No 24 osoby max, czyli 12 na team. Na początku meczu był pełny serwer. A mayhem to chaos/zamieszanie, co akurat wg mnie pasuje. A tutaj byl inny mecz, jeździłem z randomem, on prowadził, ja byłem na karabinie, i też kosiliśmy ładnie, ale dwa razy nas rozwalili. Team przeciwników raczej słaby nie był. Wrzuciłem jednak tamten mecz, żeby pokazać jak fajnie sie sprawdza cannister shell na takich mapach. Na dużych wole guided shell, szczególnie jak są pojazdy latające. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_wJAi81mGVc& Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 na konsoli nie ma wiekszego dmg w bok pojazdu? pytam, bo wyeksponowales cala burte strzelajac sie z czolgiem + 1-2 rpg, trwalo to dobre kilkadziesiat sekund prawda ze przeciwnicy kuleli z celnoscia ale na pc byloby szybko po czolgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Vinno też tak myślałem bo zgłosiłem jakiś czas temu trzech kolesi ale grali dalej w najlepsze :blink: Zachowałem sobie linki do ich statów,a o jednego nawet pytałem O TU i dzisiaj patrzę a dwóch ma wyzerowane staty a konto jednego nie istnieje :blink: Jeśli chodzi o konto które nie istnieje to myślę że dostał bana i usunęli po nim ślad,ale co z kolesiami z wyzerowanymi statami??Mi się wydaje że też powinni zniknąć na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Co raz więcej tych cheaterów, ostatnio trafiam na takich co potrafią zabijać nożem przez cała mapę zanim jeszcze runda się rozpocznie... już nie mówiąc o dostawaniu head'a będąc w pojeździe. System punish'owania(o ile jest), ab, też jest do bani. Brak teamplay'u przez brak wbudowanego systemu voip to kolejne uwstecznienie w porównaniu do bf2. btw. nie wiem czy pojazdy są w tej grze przesadzone czy ja mam takiego skilla, ale podobne wyniki mam co rundę... Edytowane 13 Stycznia 2012 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 dzisiaj takie cos znalazlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...