Ns5 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) dzisiaj takie cos znalazlem ;) No to czekamy teraz na 4km+ xD Masakra... :P Edytowane 13 Stycznia 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bUcLAM6xRCU&feature=player_embedded#! Ten lepszy :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Co raz więcej tych cheaterów, ostatnio trafiam na takich co potrafią zabijać nożem przez cała mapę zanim jeszcze runda się rozpocznie... już nie mówiąc o dostawaniu head'a będąc w pojeździe. System punish'owania(o ile jest), ab, też jest do bani. Brak teamplay'u przez brak wbudowanego systemu voip to kolejne uwstecznienie w porównaniu do bf2. btw. nie wiem czy pojazdy są w tej grze przesadzone czy ja mam takiego skilla, ale podobne wyniki mam co rundę... jpg... Z dobrym mechanikiem w czołgu jak są słabi przeciwnicy można zrobić cuda. Ostatnio nawet bez mechanika miałem k/d 33/3 choć 82 kile to dla mnie kosmos. Pewnie raporty poszły na twoim koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Wynik ładny, w powietrzu czy na ziemi te 82 kille? Próbowałem teraz zbliżyć się choć trochę do tego wyniku, ale oczywiście jak już doszedłem do 40/0 to standardowo gra scraschowała (non stop ten sam błąd błąd bf3.exe - 4ece50fa)... i znowu, nic nie zapisane... Co ciekawe, dwoma jetami niszczyliśmy wszystkie pojazdy a mój team nie przejął ani jednej flagi przez 400 ticketów ;| Edytowane 13 Stycznia 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Tak patrząc na te wszystkie filmiki z BFa to wychodzę z założenia że brakuje battlerecordera... Jak by mieli taki filmik nagrać: http://www.youtube.com/watch?v=f6B_7ZRSwWg z widokiem z noża czy heli to by nie było to samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Z dobrym mechanikiem w czołgu jak są słabi przeciwnicy można zrobić cuda. Ostatnio nawet bez mechanika miałem k/d 33/3 choć 82 kile to dla mnie kosmos. Pewnie raporty poszły na twoim koncie. Akurat robiąc ten wynik głownie sam jeździłem, na szczęście, gdy dostałem z javelina naprawiając sprzęt podniósł mnie medyk - cud. Dopiero dzisiaj przy 100/3 ktoś napisał, że mnie zareportował :D. Wynik ładny, w powietrzu czy na ziemi te 82 kille? Próbowałem teraz zbliżyć się choć trochę do tego wyniku, ale oczywiście jak już doszedłem do 40/0 to standardowo gra scraschowała (non stop ten sam błąd błąd bf3.exe - 4ece50fa)... i znowu, nic nie zapisane... Co ciekawe, dwoma jetami niszczyliśmy wszystkie pojazdy a mój team nie przejął ani jednej flagi przez 400 ticketów ;| Na ziemi. U mnie na szczęście jak już uda się wejść na serwer to tylko dc co jakiś czas mojego super internetu mnie wkurza. Najlepszą akcję miałem jak naprawiałem pojazd. Oczywiście ktoś z mojego teamu wsiadł i odjechał po drodze przejeżdżając mnie po to, aby ostatecznie wyskoczyć na fladze przejętą przez przeciwnika, żeby mogli go przejąć.... Teraz co runde trafia mi się jakiś cheater, oczywiście zawsze w przeciwnej drużynie. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Carek Ile cie kosztuje ta magiczna metoda na robienie wyniku 40 do ;-) ? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Kosztowała mnie mnóstwo straconego czasu... Na samych rankingowych w bf2 ponad 300h w pojazdach naziemnych, wszystkie pojazdy grubo ponad 1000h. A w BF3 już leci ponad 60h. btw. do tych co zganiają brak skilla na: a to komputer słaby, myszka za tania czy też pingi za duże. Obecnie gram na takiej myszce, która miała premierę w 2001r., kiedy to o DPI nikt nie słyszał, a osobiście mam ją chyba od 2003r. Oczywiście w infantry szału nią nie mogę zrobić (lubi się gubić), ale w czołgu, apc jakoś w miarę się nią ogarnia. Miałem jakieś dwie lepsiejsze myszki, ale po roku kabel padał i jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby kupić następną chińszczyznę. Co do netu mam neo ze strasznym przeplotem, a błędy CRC można liczyć w tysiącach w ciągu dnia. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez carek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 takie wyniki to tylko na damavand peak jesli sie nie myle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Czolgiem w BC2 na Atacama Desert dosc czesto robilem +/- 40/3 moj rekord bodajrze 34/1 zeby zrobic 40/0 to trzeba miec odpowiednie warunki na serverze taktyke i skilla rzecz jasna . W BF2 mam ponad 500h jak by tak placili za to granie minimum narodowe to byl mial ponad 3k funtow ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bUcLAM6xRCU&feature=player_embedded#! Ten lepszy :lol2:. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariaMagdalena Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Używa ktoś z was FXAA Injector? I jak to się ma do PunkBustera i banów? Edytowane 16 Stycznia 2012 przez MariaMagdalena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie gryzie się w żaden sposób z PB i nie dostaje się za to banów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 carek jaki masz nick na battlelogu?? Nie pisze ile mam godzin przy BF bo to az wstyd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Czarny motyw/skórka do battleloga, jeżeli kogoś interesuje (firefox i chrome): http-~~-//www.youtube.com/watch?v=f1n5TpCQRd0 Używa ktoś z was FXAA Injector? I jak to się ma do PunkBustera i banów? Używałem długo, pb nie krzyczał. Polecam na mapy z B2K, na podstawce to różnie wygląda. Aktualnie na EAUK podniecają się tym presetem Danoc1 v1.25. BTW, forumowa szukajka nie gryzie.. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 carek jaki masz nick na battlelogu?? Carek Czekamy na twoj nick ;) bedziesz wziety pod uwage 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cos go nie widze... A moj... prosze bardzo http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/szooler/stats/247269515/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Przed chwila zaliczylem zgon z reki 100% cheatera , przelecial dwa explodujace Claymory dostal odemnie pare kulek potem padlem a on dalej mial 100% zycia !!!! Terminator chyba Tura12 to jego nick ale nic specjalnego w jego statsach nie znalazlem ,moze sie ktos z was czegos doszuka Wszystkim chu..kowym Cheaterom mowimy stanocze NIE ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Jak poprawnie zainstalowac ten plik FXAA Injector danoc1 v1.25 ( performance ) z linka jaki poda vinoo ? aha i czy nie ma problemu z powrotem do standardowych ustawien jesli cos pojdzie nie tak albo mi sie nie spodoba? Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Huh a to ja... Kijowe k/d, ale mam to już gdzieś... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/SensPL/stats/268555281/pc/ Dzisiaj szukałem sobie celu snajperem i przypadkowo wystrzeliłem, a tu jakiś gościu wyłapał heda z za drzew (nie widziałem go) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Jak poprawnie zainstalowac ten plik FXAA Injector danoc1 v1.25 ( performance ) z linka jaki poda vinoo ? aha i czy nie ma problemu z powrotem do standardowych ustawien jesli cos pojdzie nie tak albo mi sie nie spodoba? Wlasnie przetestowalem tego nowego FXAA Inector'a jest ostrzej niz na starym , zdecydowanie lepiej . Sewer Wrzucasz wszystkie rozpakowane pliki do katalogu z gra : \Origin Games\Battlefield 3\tu masz wrzucic Nic nie jest poodmieniane , ten injector nie ingeruje w pliki cfg gry !! !! to tylko efekt post FX dokladany po renderze gry . W trakcie gry wciskasz klawisz Pause/Break ktory toto inicializuje off/on Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) ch.. z k/d, liczy się zabawa a nie staty. Ja mam 3.5 tylko dlatego, że od premiery gram jetami, natomiast na ziemi w infantry jestem pipka straszna. Za duże spadki fps ;/ Jak poprawnie zainstalowac ten plik FXAA Injector danoc1 v1.25 ( performance ) z linka jaki poda vinoo ? aha i czy nie ma problemu z powrotem do standardowych ustawien jesli cos pojdzie nie tak albo mi sie nie spodoba? Wszystkie wersje/presety tak samo działają, czyli wrzucasz do katalogu gry to co wypakujesz. Sprawdziłem pliki w 1.25 i 1.25performance - różnią się tym, że w pliku user.cfg (swoją drogą nie wiem po cholere go stworzył) jest wpis PostProcess.DynamicAOEnable 0 który wyłącza niby HBAO i SSAO (opcje dostępne w menu. Pozostałe wpisy można między książki wsadzić, więc polecam z miejsca wywalić pli user.cfg, bądź nie dopisywać tych komend do swojego user.cfg, bo wzrostu fps nie dadzą, natomiast mogą pogorszyć tylko grafikę. Ustawienia FXAA wpliku injFX_Settings.h, w obydwu wersjach są identyczne. Dodatkowo gość wpisał na stałe w user.cfg RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0 (standardowe ustawienie w grze, dostępne tylko z konsoli) co np w moim przypadku powoduje lekkiego input laga myszki. Tym, co nie testowali, proponuje wejść na pusty serwer i wpisywać w konsoli powyższą komendę z różnymi wartościami (od 0 do np 5). RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1 u mnie działa najlepiej. Nie wiem, na której wersji FXAA się opierał tworząc swoje ustawienia kolorków, ale w wersji v5 (jakiś czas temu wrzucałem na forum) można włączać samo Tonemap modyfikujące kolory, przy wyłączonym antyaliasingu fxaa. edit Slowmo w ultra http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XWyxp84ibIk Edytowane 16 Stycznia 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Testowałem 1.25 z "p" i bez "p". Bez "P" miałem mniej klatek. z "p" było ok. Teraz gram "all med" tylko "mesh quality" dałem na ultra. Płynnie jest tak przez 65% czasu gry, ale w 35% tragedii nie ma. FXAA Injector danoc1 v1.25, dla mnie jednak trochę przesyca kolory. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 hmm, dziwne. Z tego co piszą na necie to PostProcess.DynamicAOEnable jest od wł/wył HBAO, co można zrobić w opcjach. Pozostałe komendy zawarte w user.cfg kiedyś sprawdzałem i nie dawały żadnego przyrostu, co potwierdzało się z komentarzami na necie, ale byli i tacy co pisali że jest konkretny boost ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja to wrzucilem ale kurde znikly mi fps-y pokazywane przez msi afterburner :D no i oceniam "na oko" ze jest OK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Podziele sie z Wami, tylko sie nie smiejcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Podziele sie z Wami, tylko sie nie smiejcie :) Grasz dobrze i jedyne czego mógłbym się czepić to to, że stosunkowo rzadko granatów używasz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) tak troche z innej beczki.. nie macie wrazenia, ze zwiadowcy (snajperzy) w BF3 tylko przeszkadzaja w grze? 99,9% grajacych zwiadowca, swoja taktyke opiera na kampieniu. nie robia nic pozytecznego - w sensie nie podkladaja ladunku pod m-com, nie zdobywaja flag, nie oznaczaja celow soflam'em, nie korzystaja z mav zeby wykonac zwiad terenu. tylko polazy sie taki jeden z drugim na samym koncu mapy i przez cala gre siedzac w tym samym miejscu probuje cos ustrzelic z odleglosci kilometra.. jakby ten jeden strzal mial rozstrzygnac o losach potyczki. oczywiscie zdarzaja sie wyjatki wsrod graczy zwiadowcow - ale chyba wszyscy sie ze mna zgodza, ze zdecydowana wiekszosc zwiadowcow gra nie fair, kampersko i kompletnie bezuzytecznie przy zalozeniach wykonania celu misji. powszechna opinia: kamper = snajper moj apel do graczy ktorzy preferuja siedzenie w krzakach.. dajcie se spokoj i nie przeszkadzajce (nie irytujcie) gry innym ;] chcesz kampic caly czas snajperka? - sa od tego dedykowane gry - gdzie gra polega tylko i wylacznie na strzelaniu z snajperki i ide o zaklad, ze w takich dedykowanych grach batalistyka strzalu jest o wiele bardziej "realna" (warunki atmosferyczne itp), skomplikowana i dajaca pole do popisu mistrzom kamuflarzu w cieniu.. zapraszam do dyskusji w tym temacie, bo jestem ciekaw czy moje odczucia maja rowniez inni gracze (ci bardziej "aktywni") Edytowane 17 Stycznia 2012 przez BeatX 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgadzam się z powyższym :) Najgorzej jest gdy ten Recon, który został znajperem jest dobry ... i jednak potrafi ustrzelić z tego kilometra ... i w tedy nasza irytacja jest nawet większa od skila owego snajpera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja sam snajpie i to ostatnio sporo... Mimo to podkladam duzo ladunkow. Bardziej denerwuje mnie kampiacy support ktory tylko lezy... Nie doprosisz sie u takiego amunicji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...