Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 Gry ze steam'a maja problem z dzialaniem po czyms takim... Heh? To jest właśnie piękno Steama, jedna z największych zalet, że gry działają od kopa na nowym systemie, wszystkie wpisy się dodadzą przy pierwszym odpaleniu Steama, i ew. doinstalują się jakieś paczki typu Visual C++ czy inne śmiecie. Co do Origina, to nie wiem jak z BF3, ale BC2 mi działała po skopiowaniu na innego kompa, trzeba było dać Download w Originie, ale jedynie coś zainstalowało i tyle. Ważne żeby ścieżki sie zgadzały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 No właśnie mam pytanie do Was.Musze postawić nowy system i póki jeszcze wszystko mam na swoim miejscu,chciał bym się jakoś przygotować żeby nie zaciągać od nowa z Origina gry przez cały dzień.Macie jakieś sugestie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 ahahah faktycznie mocna akcja :D sie pilot zdziwil pewnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) yeah! i tak gościu zrobił 200 fragów, za pięknych czasów jak panowała demokracja można było głosować kicki a teraz 1 troll i serwer martwy... Idealny przykład nieudolności(ignorancji?) DICE. Od dawna cziterzy wykorzystują ten exploit, ale co tam, po co cokolwiek łatać.. BC2 również nie błyszczało pod względem wsparcia, ale jak pojawił się teleport hack, to raz dwa z nim się uporali.. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=s6slAC1eDQ8 Edytowane 22 Stycznia 2012 przez vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Mnie spotkało dzisiaj coś takiego - pozwolicie, że zostawię to bez komentarza. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 bender83 Widac Ruskie sie nie piernicza , nie lubia Polakow z duzym Pingiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dlaczego mi nie wyswietla pingu w wyszukiwarce serwerow? Jaki serwer by nie byl, zawsze mam "-" w zakladce ping ;/ Jest na to jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Heh? To jest właśnie piękno Steama, jedna z największych zalet, że gry działają od kopa na nowym systemie, wszystkie wpisy się dodadzą przy pierwszym odpaleniu Steama, i ew. doinstalują się jakieś paczki typu Visual C++ czy inne śmiecie. moze niezbyt jasno sie wyrazilem. gry ze steama dzialaja tylko dlatego ze pogram jest w stanie sprawdzic ktorych plikow brakuje i trzeba pobrac a origin tutaj lezy. Kopiujac sam folder i potem klikajac ikone nie wlaczysz gry, najczesciej trzeba samemu uruchomic sprawdzanie instalacji, wiec "od kopa" jest tu co najmniej naciagane. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Czyli pozostaje pożyczenie płyty od kogoś i instalacja z płyty. Są chociaż dostępne w sieci patche do tej gry aby nie sciągać wszystkiego od nowa po instalacji gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Dlaczego mi nie wyswietla pingu w wyszukiwarce serwerow? Jaki serwer by nie byl, zawsze mam "-" w zakladce ping ;/ Jest na to jakis sposob? tutaj jest sposob ustawienia w windows firewall, ewentualnie analogiczne zmiany w innym programie np eset albo w routerze Battlefield 3 - Battlelog cannot see ping - Fix | TechiePortal tak tylko powiem ze ja nie widze pingu w battlelog od poczatku i nie udalo mi sie tego skorygowac, moze bedziesz mial wiecej szczescia. mysle ze dowiemy sie najwiecej od ciebie przemn2 jak sprawdzisz to w praktyce :wink: Edytowane 22 Stycznia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Włąśnie zostałem zbanowany na jednym z niemieckich serwerów bo zdjąłęm heli który latał nad moją flagą. Uznali to za base rape. Numer dnia jak dla mnie. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 moze admin byl w heli :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja nie raz juz urwalem bana albo kicka ;] NIe zwracam juz na to uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dziś wbiłem na polski server, mapy z karkandu, squad deathmatch na 64 osoby, bez limitu osób na mapie. Ale rzeźnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wydaje mi się że nikt o tym nie pisał tutaj. ~Symthic.com: REAL Battlefield 3 Charts: Damage, Time to Kill, Accuracy, Vehicle, Attachments + Stats and Mechanics strona zawiera wyciag z plikow BF3. Ja uwielbiam tabelki, a analiza tych danych daje przewagę na polu bitwy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) No właśnie mam pytanie do Was.Musze postawić nowy system i póki jeszcze wszystko mam na swoim miejscu,chciał bym się jakoś przygotować żeby nie zaciągać od nowa z Origina gry przez cały dzień.Macie jakieś sugestie?? Tu masz instrukcję. Zmieniałem u siebie system bo na Viscie nie mogłem nawet poprawnie uruchomic gry i wszystko poszło bez problemów. Zresztą link do tego chyba nawet był juz gdzieś w tym temacie. >> Navigate to your origin games directory. Copy the battefield 3 folder to your backup location. Install Origin on the new PC. Copy the backup back into your Origin games folder. Open Notepad and copy paste the bellow text. Edit the correct path to the Origin Games folder, eg C:\\Program Files \\Origin Games\\ (Remember to double backslash "\\" instead of "\" for the path, in both "GDFBinary" and "Install Dir" fields. Save the notepad doc as bf3.reg, select "All Files" under the drop menu "Save as type". Run the registry file and add to registry. Open Origin, it will say preparing for a while until the process completes checking the files. Play game. Here is the text which works for my setup, my orgin games folder is under C:\Games\Orgin Games. Edit appropriately for your setup. Enjoy. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA GAMES\Battlefield 3] "GDFBinary"="C:\\games\\Origin Games\\Battlefield 3\\GDFBinary_en_US.dll" "GameExplorer"="{A62587A8-42EC-4F3B-A42D-206690BAE079}" "DisplayName"="Battlefield 3™" "Locale"="en_US" "Product GUID"="{76285C16-411A-488A-BCE3-C83CB933D8CF}" "Install Dir"="C:\\games\\Origin Games\\Battlefield 3\\" Tekst do pliku wpisu do rejestru zaczyna się od "Windows Registry Editor Version 5.00" Bez tego nie zadziała, do tego fragmenty en_US musisz pozamieniać odpowiednio do wersji językowej na jakiej grasz. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez tomas13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wydaje mi się że nikt o tym nie pisał tutaj. ~Symthic.com: REAL Battlefield 3 Charts: Damage, Time to Kill, Accuracy, Vehicle, Attachments + Stats and Mechanics strona zawiera wyciag z plikow BF3. Ja uwielbiam tabelki, a analiza tych danych daje przewagę na polu bitwy B-) Było, 1, 2 + parę razy linkowane bez nazwy "symthic". Do tego masz denkirson.xanga.com/756891604/bf3/ , a także plugin better-battlelog.djbrainnrg.at/en dla przeglądarki, który zawiera statystyki broni ze strony symthic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dzięki Tomas13 ale już za późno :-| właśnie zasysam BF3 już trzecią godzinę mimo że grę instalowałem z płytki :mur: Szkoda gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Już kiedyś usłyszałem właśnie takie określenia na nowy theme song BF3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h7L-CBhJHkM Fart noises.:lol2: Edytowane 24 Stycznia 2012 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 1 men army :D heh miał dużo szczęścia że nikt nie patrzył na plecy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'szczepoxx' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe Wyskoczyło to nagle ... Próbowałem aktualizować z pomocą instrukcji na stronie PB ... ale nie poskutkowało. Czy jak bym usunął katalog PB z folderu BF3 to czy, PB próbował by się zaktualizować ? czy scrashowało by to grę ... (Gra ściągana z Origin - klucz z OriginStore) Rozłączenie z grą: wyrzucono Cię z gry. Takie coś też. Na zmianę z poprzednim. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) NOTICE The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.To jest na froncie battlelog. Battlelog / Sign in Battlelog / Sign in http://forums.electr...-safe-play.html Od dwóch dni trąbi się o PB kickach i banach w BF3. Zaczęło się przy update serwerów R18, zaraz potem ogłoszono, że to bubel i już 25-go(dziś) był R19. Dodatkowo hakerzy namieszali i mogą ręcznie banować graczy poprzez identyfikator z GGC. EA zaleca na razie grę na serwerach bez PB i z wyłączonym GGC-Stream. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja nie widzę, żadnych z wyłączonym PB :) Ehh... trudno, cierpliwość mnie czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatX Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 LOL :blink: sluchajcie mam takie glupie pytanie.. jak mozna usunac przypisanie klawiszy danej funkcji? bo mam teraz tak, ze za melee attack odpowiada srodkowy przycisk myszy oraz klawisz "F", ktory to "F" jednoczesnie sluzy do rzucenia granatu. no i wiadomo czym to skutkuje w krytycznych sytuacjach ;) nie moge usunac tego przypisania, tylko zmienic przyciski na jakies inne. irytujace ;] help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Wcisnąć i przytrzymać Esc, chyba, albo uzyj tego programiku http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/downloads EA i dice przeszył samych siebie. Po trzech daniach zabawy z PB założyli temat : What PB error message are you getting? :mur: Oto pierwsza dopowiedz w tymże temacie : three days to ask for messages? any update? :lol2: Edytowane 26 Stycznia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie ma się z czego śmiać ... Jedyne czego nie próbowałem to reinstalacja windowsa ... ale chyba nie o to chodzi gdy kupuje się produkt i oczekuje się, aby gra działała ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 dostalem wczoraj kicka, zrobilem akualizacje PB przez PBSetup i nie mialem najmniejszych problemow od tego momentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruten Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 cześć, mam pytanie czy mój komp: pentium g850 2.9ghz radeon hd6770 4gb ram 1333 udźwignie bf3 na multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...