Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 To nas ostatnio z kolegą spotkało. :) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OZNDPx0jgAM Battlefield 3 - Pro 1337 Boat Glitch Lolwut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 To nas ostatnio z kolegą spotkało. :) nerwowy ten twój kolega 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ta, jest jedynym człowiekiem który sie wrukwia na takie rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udało mi się wylicytować za 40zł BF3 + Karkand + BC2. Miałem przerwę jakieś pół roku, teraz gra się jakoś inaczej, gorzej. Nie wiem czemu. Ile patchy było przez ten czas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Żadne patche nie uratują tej gry, chłopaki z Dice nie potrafią naprawić nic poważniejszego, tylko "balansują" bronie w patchach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Z tymi cheaterami i glitchami to az takiej tragedi chyba niema , na ponad 300h moze z 10 razy mialem mozliwosc zobaczyc tego typu bledy dziwne bo jakies 3 razy na wyspie Kharg widac ta mapa jakas bardziej zabugowana jest . Przez w/w okres czasu zglosilem jakies 20 osob ktore prawdopodobnie stosowaly jakies hacki , porownujac do CoD to tam tego typu doswiadczenie mozna zaliczyc w 10 razy krotszym czasie przy czym zlozonosc CoD'a jest kilku krotnie mniejsza wiec BF3 az taki zbugowany i pelen cheaterow chyba nie jest ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Żadne patche nie uratują tej gry, chłopaki z Dice nie potrafią naprawić nic poważniejszego, tylko "balansują" bronie w patchach. eeee tam mamy Premium B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) ... no tak , akt desperacji by wydoić co się da, póki się da. Sprzedawanie obietnic (bliżej nieznane DLC) nie wróży nic dobrego. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ta, jest jedynym człowiekiem który sie wrukwia na takie rzeczy. Hmmm nie jedyny każdy ma swoje granice,dość dużo czas spędzam na mapie Metro i jak widze tych pajaców co sobie po dachu pociągu biegają i walą do wszystkich,a dmin pipa nic z tego nie robi a kikuje za głupoty,to idzie stracić ochotę na dalszą gre,nie wiem czy oni coś robią w tym kierunku by karać takich delikwentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 ..jak widze tych pajaców co sobie po dachu pociągu biegają i walą do wszystkich Ale w czym problem z tymi dachami :blink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Podajcie jakieś fajne serwery z Dużego Podboju - oczywiście najlepiej polskie albo niemieckie, ze slotami 48. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Banana Republic. Co prawda ang. i na 64 sloty ale wieczorami stala populacja i czesto ktos z administracji gra to i szybko z oszustami sobie radza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 dość dużo czas spędzam na mapie Metro i jak widze tych pajaców co sobie po dachu pociągu biegają i walą do wszystkich Ale w czym problem z tymi dachami :blink: Na Metro spędziłem przynajmniej 70% mojej gry i też nie wiem co z tym jest nie tak. Mimo, że gram na serwerach "no explosives", więc niedozwolone są granaty, C4 czy RPG, i nawet mimo ich braku zdejmowanie ludzi z dachu pociągu nie jest jakimś...problemem. Ostatnio lubię grać w trybie Zombie, oczywiście unranked , tam wykorzystywanie przejść/wejść jest nagminne i podoba mi się to. ;) Jednak gdyby to nie był tryb zombie i przeciwnik mógłby użyć broni palnej czy granatu, to nici z tych kryjówek. Także denerwowanie się na takie rzeczy to głupota. Swoją drogą koleś w filmiku się nie popłakał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 zdejmowanie ludzi z dachu pociągu nie jest jakimś...problemem aha no to Powodzenia http://www.youtube.com/watch?v=3B5rbjRn8T8 spotkałem się z tym mase razy i nie chce mi się już tego nagrywać,robić screeny i podsyłać do tych partaczy co i tak g.... z tym robią,dla mnie wykorzystywanie Glitchy w tej grze jest głupotą,PO CO ? dla fraga bo w normalnej rywalizacji nie mogę nikogo ubić ? śmieszne,nie traktuje gry powarznie jak kolegka na filmiku,ale denerwuje mnie to że są momenty kiedy gra mi się bardzo fajnie,przychodzi taki ultra sillowaty gracz i p...... wszytskim gre,a kończy się to poprostu wyjściem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 aha no to Powodzenia http://www.youtube.c...h?v=3B5rbjRn8T8 To napisz, że na dachu metra jest jakiś glitch, taki jak tu, bo z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że nie problemem są glitche a ludzie, którzy ustawiają się w trudno dostępnych miejscach. Byłem parę razy na dachu metra i niestety szybko byłem zdejmowany. Tak jak tutaj, po prostu błąd gry niewynikający z samego "trudno dostępnego" miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tu nie chodzi że ktoś jest na dachu.Po prostu wchodzą pomiędzy przerwy miedzy wagonami, lub na sam początek wagonu.Wskakują w miejsce gdzie jest przednia szyba wagonu i zazwyczaj stoją po rogach, aby nie było ich widać,(nie wiem jak tam wskakują bo nie próbowałem).Broń wchodzi w dach, a delikwenta nie widać i lupie do zwierzyny.Jest jeszcze kilka innych glitchów na tej mapie których nie naprawili i raczej już tego nie zrobią.Co do serwerów to polecam te z UK,gram na kilku i nawet jak nie ma adminów w grze to obserwują co się dzieje na serwie.A nie polecam niemieckich serwerów,admini dzieci??,ile to ja razy dostałem kicka lub bana bez powodu..Nawet dziś mi się oberwało bo za często lałem admina. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wprawdzie na Metrze spedzilem tylko jakies 10h ale ani razu nie widzialem gosci na wagonikach czy zGlitchowanych w dziwnych miejscach moze problem lezy w serverach na ktorych gracie ?? Moze siakies piraty >??? widzialem jakiegos patcha Multuplayerowego do BF3 firmowanego przez warezowa grupe swiadczy to chyba o istnieniu pirackich serwerow ...? , podobnie bylo z BF2 i serverze bodajrze w Belgradzie gdzie multum ludzi walilo cheatami grajac na piraconym BF2 . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wprawdzie na Metrze spedzilem tylko jakies 10h ale ani razu nie widzialem gosci na wagonikach czy zGlitchowanych w dziwnych miejscach Już dawno nie grałem w BF3, ale na metrze trochę pograłem i były błędy na mapie. Siedzi człowiek na niższym poziomie i łapie strzała przez ścianę. Był gdzieś błąd, że goście walili przez sufit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 kupował ktos z was dodatek ,,Walka w zwarciu" w wersji pudełkowej?Jesli tak to gdzie bo niby dzis premiera 28 czerwiec a nigdzie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Na świetny serwer ostatnio z kolega trafiliśmy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 a ja na zaj........ gracza :unsure: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 http://youtu.be/AmBcK_ZQP-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Siedze sobie w pracy zagladam do threada o BF3 a tu wieje pustka :/ . Czyzby wiekszosc z was przestala grac .? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Niestety, może AK coś wniesie. Ja narazie pogrywam w darmowego Blacklight Retribution, bo Gotham City Impostors zmarł śmiercią naturalną na PC z powodu braku graczy i fatalnego matchmakingu oraz braku wsparcia przez twórców. Parę ciekawostek: Phyrefli's Video Digest #37 - You've Lost That Battlefield Feeling Battlefield 3 community manager interview Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTS Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Battlefield 4 potwierdzony! http://www.gram.pl/news_8ATfHOu8_Battlefield_4_potwierdzony.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Battlefield 4 potwierdzony! http://www.gram.pl/news_8ATfHOu8_Battlefield_4_potwierdzony.html Przecież to jest żenujące, nawet jeszcze chyba nie wypuścili wszystkich DLC'ków a już się biorą za następnego BF'a? Niestety ale ta seria się dla mnie skończyła na dwójce , teraz to już tylko pogoń za kasą i wyciskanie z tytułu ile tylko wlezie. (sam nie wiem czego się dziwię, przecież to EA) Nie ukrywam że na początku napaliłem na 3'kę ale fascynacja szybko minęła. Tapnięte z Desire Edytowane 14 Lipca 2012 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Pany nie spamować o Bf4, macie od tego nowy temat. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Przecież to jest żenujące, nawet jeszcze chyba nie wypuścili wszystkich DLC'ków a już się biorą za następnego BF'a? Nikt nie twierdzi, ze wyjdze za rok. Rownie dobrze, w przyszlym roku moga puscic BC3, pozniej znowu jakiegos Medal of Honor i dopiero BF4. BF3 poki co wciaz bawi, na przemian z irytacja, czyli dokladnie tak samo jak na poczatku a nowe dodatki zle nie sa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 (edytowane) Od niedawna zauwazylem ze na serverach ktorych grywam zmieniono ustawienia grafiki czyzby jakies nowe mozliwosci w ustawieniach serverow ?? uporzedzajac pytanie mam na stale ustawienia medium/high nic nie zmienialem od 2 miesiecy a grajac na mapach z CQ szczegolnie na Ziba Tower mozna zauwazyc pare ulepszen w grafice np bardziej polyskliwa podloga czy spotakaliscie sie z czym podobnym wczesniej ? Edytowane 28 Lipca 2012 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Bo ten dodatek tak zrobili. Lepsza grafika tam jest, i o wiele więcej destrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...