Skocz do zawartości
Drunk_ZoZol

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Harry Lloyd

Jako ze poprzednio troche zagmatwalem prawdopodobnie nie zrozumiales co chcialem przekazac , jak pisalem gram ostatnio tylko w CQ i ta sama mapa dla przykladu wyglada roznie na roznych serverach , najbardziej to widac w mapie Ziba Tower gdzie na niektorych serverach brak paru detali i odblaskow na innych wszystko swieci jak psu jajaca , a to wszytko bez jakichkolwiek zmian w ustawieniu grafiki w moim BF3 .

Widac w ustawieniach serverow dla Close Quaters zapodali mozliwosc zmiany ''parametrow graficznych''

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Też mam taki problem, najprawdopodobniej przyczyna leży w braku dysku SSD lub/i ilości pamięci RAM która powinna być powyżej 4 gb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze 2 minuty to normalka przy wczytywaniu map z Karkanda ale 5 minut to cos podsystem RAM-HDD-CPU kuleje chyba

Po przeniesieniu BF3 na dysk SSD pierwsze wczytywanie mapy zajmuje jakies 25s kolejne 16-17s

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, gdzie i w jaki sposob kupowaliscie swojego bf3 plus ewentualnie premium ?

Bo widze, ze na forum battleloga jest niezly hejt na wszystkie klucze z allegro, ze niby kazda sa banowane, ze na allegro spsrzedaja sami oszusci, nawet sklepu typu inexus, keye.pl to oszusci i zlodzieje bo tez sprzedaja na allegro. Jedyna sluszna forma kupna jest zakup via origin. No niby spoko ale no placic 100zl za bf + 170 za premium mi sie srednio usmiecha jak moge za 200zl kupic caly pakiet na np keye.pl czy wlasnie inexus..

Kupowal ktos tam i mu zbanowali ?

Jakies opinie ? Komentarze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przewie pomiedzy dyscyplinami na olimpiadzie czytam sobie ludzi i ich opinie na temat kupna bfa w necie.

W cholere ludzi mowi, ze na allegro sie nie kupuje bo sa lewe - ok. zgadzam sie.

Ale duza ilosc tez placze na serwisy typu keye.pl, inexus, 3kropki itp.

Niby nielegalny kanal dystrybucyjny, zbanuja te keye bla bla bla i qq moar..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem za ~100zł BF3 Premium, pobrałem Karkand i CQ - pograłem dwa dni po czym mi usunęli "premium" - napisałem do gościa, który mi sprzedawał klucz, następnego dnia dostałem od niego całą kasę na konto .

Oczywiście wszystkie dodatki zostały... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

~2 dni albo 3 dni, już nie pamiętam bo nie gram codziennie .

Pytałem o możliwość kolejnego zakupu ale otrzymałem informację, że na razie mają wstrzymaną sprzedaż kodów do BF3. Ogólnie złego słowa na gościa nie mogę powiedzieć, obsługa super, kontakt rewelacyjny no i dostałem gratis to co tak naprawdę i tak miałem zamiar kupić, bo kupowałem dodatki a nie samo konto premium ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem BF3 w poromocji i B2K też :)

BF3 za ok65zł (była promocja na Originie - jeśli kupisz dwie gry to płacisz połowę ceny - brat w tedy ze mną kupił crysisa 2 za 25zł :) )

a na B2K była promocja .... Wybrane tytuły 50% taniej ... akurat trafiłem.

Teraz czekam na promocję QQ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ruski klucz od premiery + b2k też z allegro tylko pl i działa do dzisiaj.

Co daje posiadanie konta premium ? Jak jakieś [ciach!]ły to mi nie zależy, chciałbym tylko dodatki jak już.

Zobacz tutaj: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654625069597302/

U mnie wczoraj cały czasz PB wykopywał z błędem 9006 OCB ??? Nigdy nie miałem żadnych problemów z PB Dołączona grafika

A Ty Zobacz tutaj: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654489860422228/

-----------------------------

I jak ? Nie narzekacie na tago RU bf3 ?

Te patchowanie jezyka nie jest uciazliwe ?

Nie ma zadnych innych problemow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi