introvert Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To jeszcze ja dodam swoje 3 grosze do dyskusji kilka postów wyżej. Kupiłem limitkę w wersji pudełkowej, a premiuma na fabrykakluczy.pl i śmiga ładnie, ea nic mi nie zablokowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroner Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pytania dla posiadaczy dlc premium do bfa3. 1. Gdzie kupowaliscie swoje dlc ? 2. W jakiej cenie ? 3. Warto to kupic ? 4. Waszym zdaniem kupno premki z keye/pl/fabryki kluczy za 120zl nie ejst glupota ? Tzn znacie kogos z banem na konto za te keye ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Już od jakiegoś czasu krąży trailer "Armored Kill" @up - jeśli planujesz kupować wszystkie dodatki to premium się opłaca. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Co tu duzo gadac ,zaden ale to zaden developer gier nie probuje nawet sie zblizyc do tego co oferuje cala seria BF smutne to ale prawdziwe , DiCE choc ostatnio zmienilo nam troche BF3 w kierunku arkade to jednak dalej jest nie doscignionym studiem . Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Mario2k 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Co tu duzo gadac ,zaden ale to zaden developer gier nie probuje nawet sie zblizyc do tego co oferuje cala seria BF smutne to ale prawdziwe , DiCE choc ostatnio zmienilo nam troche BF3 w kierunku arkade to jednak dalej jest nie doscignionym studiem . Świetna ironia, uśmiałem się 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) ...dalej jest nie doscignionym studiemMoim zdaniem troszkę sie zagalopowałeś. Dzisiejszy Dice nie ma nic w społnego z tymi ludzmi którzy tworzyli BF1942, BF2 i BF2142, ba nawet BF3 nie ma nic w wspólnego, po za kilkoma pierdólkami, z wcześniejszymi odsłonami serii. Dice to świetny przykład ja studio potrafi obniżyć loty, to samo zrobiło Blizz (Diablo 3), mimo całego "hajpu" jaki te gry zebrały. BF3 to dobra gra, ale to już nie Battlefield. W BF3 siedzi skryta o wiele lepsza gra, tylko Dice z jakiegos powodu postanowił ja tam głęboko zakopać. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez KaszaWspraju 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Potrafi mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć politykę cenową dodatku Close Quarters na platformie ORIGIN ?? Gdy wyszedł dodatek kosztował chyba 49zł ... po jakimś czasie - 54zł ... dziś za ten sam dodatek 59zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Chcą cenami zmusić ludzi do zakupu premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zmusić?? :) nieźle ... podejrzewam, że kto miał kupić premium to kupił od razu ... gdyby cena schodziła niżej to może więcej osób kupiło by sam dodatek. Może. Kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Potrafi mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć politykę cenową dodatku Close Quarters na platformie ORIGIN ?? Gdy wyszedł dodatek kosztował chyba 49zł ... po jakimś czasie - 54zł ... dziś za ten sam dodatek 59zł ... Origin czesto miesza cos z cenami. Tuz po zapowiedzi wersji "Premium Eddition" mozna ja bylo zakupic w preorderze za 149zl co bylo cena nizsza niz za samo premium. Teraz jak widze skorygowali blad i warta jest juz 249zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zmusić?? nieźle ... podejrzewam, że kto miał kupić premium to kupił od razu ... gdyby cena schodziła niżej to może więcej osób kupiło by sam dodatek. Może. Kto wie. Prosta kalkulacja, dodatek poszedł w górę, inne dodatki pewnie będą w podobnej kwocie, a więc lepiej wziąć premium niż kupować wszystko oddzielnie. Polityka EA jest chora, a wyrzucanie na rynek "tuzina" dodatków (sytuacja rodem z Simsów) jest jawnym wyciąganiem kasy od ludzi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Masz rację ... kalkulacja prosta. Ale może nie każdy chce kupić premium a odczuwam, że EA w jakiś sposób chce mnie do tego zmusić czy jakoś sprać mi mózg. Może i naprawdę opłaca się kupić całe PREMIUM, ale chciał bym kupić pojedynczo każde dodatki. Najlepiej w jakiejś przecenie (jak to miało miejsce z B2K) :) 60zł za ACW-R i kolorową kosę to stanowczo za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 I właśnie o to chodzi, ceny dodatków są absurdalne więc zmuszają tym samym ludzi do zakupu premium. Nie opłaca się kupić jednego dodatku za prawie połowę ceny premium. Sam bym kupił interesujące mnie dodatki, ale jeśli mam zamiar zakupić je oddzielnie to zapłace więcej niż za premium... Polityka EA nastowiona na kasę. Bad Company 2 miało darmowy support w postaci nowych map, a Vietnam był jedynym istotnym dodatkiem zmieniającym kompletnie scenerie i realia gry, za który trzeba było płacić (swoją droga warto było). Tutaj w praktyce płacimy głównie za mapy, przypomina mi się sytuacja rodem z COD'a i polityki Activision. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bad Company 2 miało darmowy support w postaci nowych map, a Vietnam był jedynym istotnym dodatkiem zmieniającym kompletnie scenerie i realia gry, za który trzeba było płacić (swoją droga warto było). Tutaj w praktyce płacimy głównie za mapy, przypomina mi się sytuacja rodem z COD'a i polityki Activision. Bad Company 2 w zasadzie nie mialo nowych map. To co widzielismy to inne warianty tych dostepnych originalnie i import z BC1. W BF3 placisz za zupelnie nowe (poza Karkandem, ale ten byl gratis dla tych co skladali zamowienia wstepne) mapy, nowe bronie, nowe pojazdy i nowe scenerie wiec sytuacja jest zblizona do Vietnamu, choc jednak calkowita konwersja w tej samej cenie wciaz wygrywa. Do CODa nie porownuj, bo tam masz tylko mapy a i te ciezko porownac z tymi z BF3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tak, mapy były z BC, ale zauważ, że pierwszej części nie było na PC, a więc gracze pecetowi dostali coś zupełnie nowego (mało tego, coś świetnego!) i to za darmo. Za Karkand płaciłem normalne pieniądze (niektórzy dopłacali w sumie za preordera, ja dałem 99zł za zwykłą wersję gry), a mimo to mapy były z poprzedniej części. Rozumiem, jakby wrzucili jeden większy dodatek za cene do 100zł, ale wrzucanie dużej ilości małych dodatków i zmuszanie ludzi do zakupu premium, które jest droższe od gry to kpina. Dodam, że zmarnowałem kasę na Karkand, a teraz i tak wypada kupić premium i de facto zakupić ten dodatek ponownie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Pytanie co nazwac wiekszym dodatkiem. W porownaniu do CODa kazdy DLC do BF3 jest wiekszym dodatkiem, porownujac do Vietnama troche brakuje. Z drugiej jednak strony nie widze zmuszania do premium. Przy zalozeniu, ze ktos nastawiony jest na walke z uzyciem pojazdow na ta chwile powinien byc zainteresowany jednym dodatkiem wiec cenowo ujdzie. Pozostale 2 DLC to niewiadoma, ale nawet jesli beda interesujace dla tej grupy osob to lacznie (liczac po 49zl) wyjdzie koszt drugiej gry. Sama ilosc DLC mnie akurat cieszy bo pozwala przedluzyc zycie grze. Lepsze to niz wrzucanie tych samych map w innych trybach. Premium ma ta zalete, ze zmniejszy nieco podzial graczy na tych z danym DLC i tych bez niego. Bez tego typu oferty (premium to calkiem spora grupa) podzial bylby niepotrzebnie wiekszy. Oczywiscie idealnie bylo by, gdyby wszystkie dodatki byly darmowe a jeszcze lepiej gdyby upubliczniono edytor, ale EA dyktuje warunki i te czasu odeszly w zapomnienie. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Byc moze jest to powiazane z spadajaca cena akcji E.A na gieldzie , polecialy ostatnio dosc sporo w dol ,moze chca odrobic straty ;) Ja kupilem Premium jeszxze w cenie 39.99 Funta teraz tylko czekac na dodatki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tyle ze dla takich osob jak ja - ktore malo maja czasu na gre i chcą np 1 dodatek tylko to polityka bez sensu . No ale wiadomo nie na takie osoby się nastawiają , dodatkowo patrzymy przez nasze polskie realia:) Ja tam kupie sam dodatek z czołgami - reszte olewam:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to w czym problem? Kupisz za 60 zł dodatek z czołgami i tyle, bedzie taniej niż premium. Ile miałby kosztować? 10? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A ja sie skusilem na premium po 8 miesiacach przerwy i nie zaluje bo juz jest spory fun z gry, a jeszcze 2 dodatki wyjda w tej cenie:-) tez mam malo czasu na gre. Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Po dość długiej przerwie, bo mineło pół roku, postanowiłem sobie odpalić gierkę. Odpalam MP lub Campaign.... i lipa. Przez cały czas jest w trybie initializing. W czym może być problem? Update został wykonany automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Corso Origin zapodal Ci kare za dluga przerwe w grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja się pytam poważnie w czym jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie wiem jakie masz łącze ale ja miałem ostatnio to samo, i odinstalowałem sam program origin, restart zainstalowałem ponownie i już działało, jak to nie pomoże to odinstaluj gre i ponowna instalacja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroner Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kupowal ktos takie cos ? http://allegro.pl/battlefield-3-pc-physical-warfare-pack-uzbrojenie-i2579612643.html Oplaca sie to ? Glownie chodzi mi o ta amunicje penetrujaca, ona jest do kazdej broni ? Posiadam to majac premium ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kupowal ktos takie cos ? http://allegro.pl/battlefield-3-pc-physical-warfare-pack-uzbrojenie-i2579612643.html Oplaca sie to ? Glownie chodzi mi o ta amunicje penetrujaca, ona jest do kazdej broni ? Posiadam to majac premium ? ;p Pisze wyraznie, ze amunicja do DAO-12 wiec tylko do twj broni ona jest. Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie wiem jakie masz łącze ale ja miałem ostatnio to samo, i odinstalowałem sam program origin, restart zainstalowałem ponownie i już działało, jak to nie pomoże to odinstaluj gre i ponowna instalacja UPC 60 mb/s. Zrobie tak jak Ty i zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wqrwia mnie to EA - double xp weekend tylko dla premium users. co za dyskryminacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) No proszę, proszę, kto przejrzał na oczy: http://youtu.be/d2BymuX9lSs Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Fajnie "weekend" double xp potrwa az do przyszlego piatku godz. 14 naszego czasu LOL :-) Info z FB Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...