Skocz do zawartości
Drunk_ZoZol

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś jeszcze czeka na lutowego patch'a, to raczej się nie doczeka.

Twitter

zh1nt0 confirms that the February patch isn't coming out in February... - Electronic Arts UK Community

zh1nt0 DICE

I don´t know why February was announced. To be honest, I was on vacation at that time after we launched BF3 + Karkand and I turned my phone off and disconnected from e-mails and everything.

I can see a scenario where someone said "These are all the fixes we need" and someone put a tentative date on the package. Someone thought it´d be nice to tell the community and so he did.

It´s a really big patch. Me and Joe Grant are going to go through the fixes and verify them with QA and the people who´ve checked in the changes to see that they are actually in and actually work. We will also try to get you guys a date although, getting a solid date has always been kind of tricky.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie obecnie najlepiej kupić battlefielda 3? Wiem, że są kody na allegro, ale obawiam się, że mogą pochodzić z nielegalnych źródeł, a nie chce dostać bana. Macie jakieś pewne i niedrogie źródło?

Przykładowo:

http://allegro.pl/battlefield-3-powrot-do-karkand-cd-key-klucz-pc-i2120372896.html

Czemu połowę taniej niż najtańsze pudełkowe?

Edytowane przez Sławomir Guzik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.02.2012 o 13:02, Sławomir Guzik napisał(a):

Gdzie obecnie najlepiej kupić battlefielda 3? Wiem, że są kody na allegro, ale obawiam się, że mogą pochodzić z nielegalnych źródeł, a nie chce dostać bana. Macie jakieś pewne i niedrogie źródło?

Przykładowo:

BATTLEFIELD 3 POWRÓT DO KARKAND CD-KEY/KLUCZ PC (2120372896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czemu połowę taniej niż najtańsze pudełkowe?

Dużo moich znajomych kupiło ruską wersję i gramy do dzisiaj, to samo z bc2, także nie ma powodu do obaw. Dostajesz skan klucza, pochodzą w legalnych boxów.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 16.02.2012 o 22:40, kkNd! napisał(a):

@Mario2k, a nie ciekawi Cie jak to jest byc pedalem np? :D nie wszystkiego trzeba samemu probowac...

Sprawdzemie jak to jest byc pedalem pozostawiam Tobie moze Ci zapasi .

Ja jestem zainteresowany cheatami do BF3 w celach czysto Edyukacyjnych , wroga przeciez trzeba poznac , nieprawdaz ?

• Upvote 1
  • Downvote 18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi się coś popsuło ;/ tylko nie wiem czy po ostatnim update czy po update sterów od radka. Fps mi spadł o ok 10, na caspianie momentami spada do 30-40 !!! toż to grać się nie da ;/ Zmiana detali i rozdziałki niewiele pomaga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie dlatego bo ostatni patch wniósł tyle innowacji, ze chopaki z dice stwierdzili że tak dopracowana gre beda od teraz sprzedawali drozej

Edytowane przez ptys
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.02.2012 o 16:06, ptys napisał(a):

pewnie dlatego bo ostatni patch wniósł tyle innowacji, ze chopaki z dice stwierdzili że tak dopracowana gre beda od teraz sprzedawali drozej

Nie bądź śmieszny. Ta gra powinna kosztować pół ceny jaka była ustalona na początku. DICE wydało taki bubel, że się w pale nie mieści i jeszcze mają czelność zwiększać kwotę jaką mamy za nią uiścić? Lepiej wbijać na Allegro i kupować klucza, albo po prostu wersję pudełkową.

Nie wiem jak wam, ale mi działa i Origin i BF.

Edytowane przez Szakalowski
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szakalowski, to była raczej ironia ze strony ptysia ;] Spójrz na poprzednie posty, nie ukrywa niezadowolenia z postawy DICE. Bubel straszny, ale kto wie cóż takiego DICE wniesie do tej gry za parę tygodni.. miesięcy..

Właściciel symthic.com otrzymał od Demize (twitter) dane zawierające przyszłe parametry broni i dodatków (forum symthic.com), które mają obowiązywać od kolejnego patcha. Wartości te mogą jeszcze ulec zmianie, ale przynajmniej widać co DICE kombinuje w kwestii broni.

rendezook to nic przy tym ;] W jeden dzień gość nabił sobie 150k wyświetleń ;0

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LrOIgxQ--Tc

Edytowane przez vinoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać przy tym kombinowaniu przy broni, że "usa" m4X czy m3X sprzęty najlepsze. Po co buff G18 ? Po co nerff An-94 czy AKS-74u? Po co buff SCAR-H ? Niektóre decyzje są kuriozalne.

Zmiany

Pokaż ukrytą zawartość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na scara narzekali, że został osłabiony to widać ulegli w końcu. z abakanem mało ludzi lata, sam nie próbowałem, ale jeżeli namiastka ludzi gra tą bronią to świadczy, że nie jest taka dobra, więc faktycznie dziwne że zwiększyli ten recoil początkowy. AEK dostało się również, mam nadzieję że m16a3 nie schrzanią.

Edytowane przez vinoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

Od wczoraj nie moge sie podłaczyc do serwera.

Po tym ostatnim patchu mnie wywala, ktos miał taki problem?

Przeinstalowałem juz raz bastera i nic.

update:

chyba coś poprawili bo juz nie mam tego problemu

Edytowane przez grudzio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie może czemu nie mogę zalogować się do origin? Wpisuję poprawne passy, a origin odpala się w trybie offline... Nie można przełączyć w tryb online. Na battleloga normalnie się loguję.

Do gry zawsze wchodziłem przez battleloga, pomijając origin. Teraz kiedy w battlelogu wybieram serwer, wygląda tak jakby się łączył w między czasie odpala się origin i prosi o passy, wpisuję na bank poprawne i nic się nie dzieje...

Coraz bardziej wpieniają mnie te originy i batlelogi... Zamiast ułatwiać życie tylko utrudniają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orgin to beta czego się spodziewać, wczoraj nie działało dziś też, może jutro przywrócą pełną stabilność.

Tu ładnie widać kiedy orgin beta nie działał: http://www.gamestat.co.uk/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie co 10 , 15 min wywala Punk Buster. Damn. Można jakoś w prosty sposób założyć własny serwer ? :)

A najbardziej to mnie interesuje LAN, czy jest legalny sposób na własny LAN serwer ?

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 19.02.2012 o 13:50, Sens napisał(a):

Do gry zawsze wchodziłem przez battleloga, pomijając origin. Teraz kiedy w battlelogu wybieram serwer, wygląda tak jakby się łączył w między czasie odpala się origin...

Normalne, zawsze tak jest. Jako że mam wyłączone uruchamianie wraz z systemem to uruchamia mi się podczas próby wejścia na serwer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi