Skocz do zawartości
Drunk_ZoZol

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Na razie chyba tylko ta mapa jest, a na niej nie ma chyba nic poza tym jakimś małym pojazdem opancerzonym. Ja akurat na heli i samoloty nie czekam, bo to tylko powód irytacji dla mnie, na czołgi za to bardzo, a przede wszystkim otwarte mapy w trybie Conquest, bo w liniowy Rush nie gram wcale. Mam nadzieje, że na gamescomie pokażą coś innego, no i że w betach także dostatniemy inne mapy/tryby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.07.2011 o 09:04, Harry Lloyd napisał(a):

...na czołgi za to bardzo, a przede wszystkim otwarte mapy w trybie Conquest, bo w liniowy Rush nie gram wcale...

No to jest nas dwóch.

Musze jeszcze po marudzić ale ten dźwięk przy zdobywaniu punktu pochodzący z BC2 bardzo mnie wkurza. Znów wole wciąganie flagi z BF2..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już nie mogę się doczekać mogli by jakąś betę wydać tak jak było z bc2, Harry, Rafa inni pancerni, mam nadzieje że nie raz będziecie mnie przeklinać jak będę latać myśliwcem czy w heli, aż się łezka w oku kreci jak kasowałem suchojem po 6-8 fragów jednocześnie i wygrywałem rundę latając, grając wraz z beznadziejnym teamem, te bluzgi w moja stronę, kicki i bany zdesperowanych adminów już nie mogę się doczekać, na razie ćwiczę tylko w bc2 na heli ale to nie to samo max 120kili na rundę i jednorazowo 3-4 fragi, samoloty rulez, piechota i to co na ziemi ssie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd
  W dniu 22.07.2011 o 13:38, yooguruto napisał(a):

Ciekawe zagranie z tym spawnem lidera. Poszedłbym dalej, mianowicie ze medyk w liczbie max. 1 na skład i brak możliwości spawna medyka na liderze.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Może od razu po jednym z każdej klasy na squad, i wiele innych ograniczeń żebyśmy mieli symulator a nie grę dającą fun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.07.2011 o 12:34, ptys napisał(a):

już nie mogę się doczekać mogli by jakąś betę wydać tak jak było z bc2, Harry, Rafa inni pancerni, mam nadzieje że nie raz będziecie mnie przeklinać jak będę latać myśliwcem czy w heli, aż się łezka w oku kreci jak kasowałem suchojem po 6-8 fragów jednocześnie i wygrywałem rundę latając, grając wraz z beznadziejnym teamem, te bluzgi w moja stronę, kicki i bany zdesperowanych adminów już nie mogę się doczekać, na razie ćwiczę tylko w bc2 na heli ale to nie to samo max 120kili na rundę i jednorazowo 3-4 fragi, samoloty rulez, piechota i to co na ziemi ssie

Mam pełny szacun dla dobrych pilotów ale jednocześnie ich nienawidzę!

Lubie też jako gunner w heli latać i z dobrym pilotem w bombowcu który wystawia mi cele :razz: ale jednak odgłos wystrzału działa czołgu...bezcenny... :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rafa

Jako gunner w smiglowcu z dobrym pilotem , miod malina

kiedys w nocy na Atacama Desert z jednym gosciem w ciagu 30-40 minut gry zaliczylem wiecej kill'i niz w ciagu kilku godzin normalnej walki.

Jak wchodze na mape i widze dobry squad w heli to poprostu sobie odpusczam gre ,szkoda nerwow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni flmik 3:34. Ciekawy efekt uniku nabojów. Schylenie się, szybki skręt lewo, prawo. Dosyć ciekawie to wygląda. Poza tym mapa w parku - mega duża i NIC się nie dzieje. Owszem, bieganie po pagórkach, skakanie przez murki i ławi fajne, ale mało walki. Kilka akcji ze strzelaniem ze środka ścieżki - idealna pozycja do zdjęcia ze snajperki (nie, nie jestem camperem). Odczucia pozytywne, ale...

Ponawiam pytanie: gdzie będzie można kupić wersję pudełkową, bo mam za słabe łacze do ściagania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.07.2011 o 18:26, ath napisał(a):

Play hard go pro, sztuką jest mierzyć się z silniejszymi od siebie. :]

No ba, zawsze jak wchodzę na karkand biorę strone słabszą z mniejszą ilością oficerów. Ale walka karabinem na samolot to chyba nie odwaga tylko samobójstwo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.07.2011 o 10:55, rafa napisał(a):

No ba, zawsze jak wchodzę na karkand biorę strone słabszą z mniejszą ilością oficerów. Ale walka karabinem na samolot to chyba nie odwaga tylko samobójstwo :)

Niekoniecznie (to samo tyczy się heli) - tylko trzeba przebić szybę i trafić pilota prosto między oczy. (najprościej jest z karabinu snajperskiego, najlepiej z nie za wielkiej odległości). Takie sytuacje nie zdarzają się często, ale czasem mają miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.07.2011 o 00:17, Popiół napisał(a):

Jest ładna animacja czołgania z bronią, ale rozbrajanie bomby nadal jest telepatyczne...

Te telepatyczne rozbrajanie daje nam jednocześnie możliwość obrony przed wrogiem. Jak dla mnie animacja roz/uzbrajania jest zbędna. Za to punktacja jest skopana. Za zabicie dwóch gości (za jednego 100pkt) dostajesz tyle samo, jak za uzbrojenie M-coma (200pkt), nie wspominając już o zabiciu nożem (300pkt)... Gdzie tu logika?

@Kubab

Proponuję zamówić w gram.pl tym bardziej, że mają oddział w twoim mieście. Można wybrać u nich pre-ordera z odbiorem i płatnością w dniu wydania gry. Zyskujesz wszystkie dodatki i oszczedzasz 20zł ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.07.2011 o 11:10, Vinoo napisał(a):

Te telepatyczne rozbrajanie daje nam jednocześnie możliwość obrony przed wrogiem.

Super, jest wiele realistycznych smaczków, ale rozbrajanie bomby i międzyczasie strzelanie to dla mnie jakieś nieporozumienie :D Jeszcze z pistola to bym zrozumiał (jedną ręką)... ale to tylko takie tam moje głupie czepianie się :rolleyes: Edytowane przez Popiół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale to nie będzie kolejny symulator pola walki, wybredni niech pograją w arme bądź pro moda. Jak ludzie z DICE powiedzieli, BF3 będzie grą dla każdego. Jak już się czegoś czepiać to moim zdaniem powinni usunąć cały ten wynalazek z zaznaczaniem przeciwników. Na forum EA nieustannie próbują coś wskórać ludzie w sprawie 3D spottingu i commo rose, zobaczymy czy DICE w końcu ulegnie.

http://www.youtube.com/watch?v=0fnVsMUko7Q

10.55 - jak komentujący mówi, chyba widać refleks światła odbijający się od optyki lunety snajperskiej

Edytowane przez Vinoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.07.2011 o 11:18, ptys napisał(a):

dobrze kombinując można mieć bf3 za 80zł (w wersji elektronicznej) ja tak zrobiłem bo pudełek nie mam gdzie trzymać

Ja dokladnie to samo, preorder zlozylem w Marcu za bodajże 78zł. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do testów alpha może się dostać każdy, wystarczy mieć wysoką rangę veteran na koncie battlefielda (http://www.battlefieldbadcompany2.com/veteran), i trochę szczęścia w losowaniu. Wylosowany otrzymuje e-mail z prośbą o zalogowanie do strony BATTLEFIELD 3 ALPHA TRIAL gdzie otrzymuje klucz i klienta gry.

Na youtube są filmy od zaskoczonych graczy którzy otrzymali zaproszenie, wczoraj widziałem ruska grającego na 640x480, i gościa który zupełnie nie spełniał minimalnych wymagań gry - grał w 10 fps.

Na stronie alfy w prawym górnym rogu jest FAQ, można przeczytać jak dostać się do testów i czemu one służą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi