Sewer Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 coż lamerskie dzieciaki muszą mieć łatwiej , żeby wykupowali wiecej dodatków i premium :( ehh szkoda ze nie dodali autocelowania LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Można już ściągać aktualizację. Patch ma dokładnie 2277,93 MB i leci na pełnej szybkości łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 A u mnie ma dokładnie 2278,99MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) U mnie patch zajmuje 21 072,56MB ;D Ps. też poleciało pełnym łączem [/img] Edytowane 4 Września 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroner Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Jak sie zalogowac i to sciagnac skoro jak chce wejsc na strone wywala mi komunikat: Battlelog login is currently disabled, please try again in a while Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Ściągaj przy pomocy origina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Ci amatorzy z EA/DICE znowu posypali co tylko się dało. Friends w Battelogu, gra zupdatowana, a i tak woła o aktualizację. Czy te matoły nie robią żadnych testów? Banda nieudaczników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 U mnie to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Ci amatorzy z EA/DICE znowu posypali co tylko się dało. Friends w Battelogu, gra zupdatowana, a i tak woła o aktualizację. Czy te matoły nie robią żadnych testów? Banda nieudaczników. Przecież od początku BF3 to jeden wielki test na uzytkownikach. Kolejny test, ehem, znaczy patch za 3-4 miesiące co by naprawić co posuli dzisiaj Nowe mapki z konsolowej wersji: http://mordorhq.com/viewtopic.php?f=2&t=3373&start=25#p76124 Edytowane 4 Września 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Co do wołania o aktualizacje to wystarczy przeczytać komunikat ;p Kliknijcie prawym na ikone BF3 w originie i wybierzcie "napraw instalację", mi zassało dodatkowe 101mb. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Wielkie dzięki pawelekmal, teraz gierka śmiga!!!!!!! PS. Mi dossało 105mb. ;) Edytowane 4 Września 2012 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Ja tez naprawiam instalke (sam na to wpadlem ) bo battlelog wolal zebym zainstalowal BF3 :/ Kupilem sobie joya bo pomyslalem, ze fajnie bylo by polatac.... no i w zasadzie na tym mysleniu bym poprzestal. Moze ktos ma jakis fajny konfig joya pod latadla w BF3 ? Jet'a to jeszcze ogarniam jako tako chociaz wprawy trzeba, ale heli nie moge ogarnac. Toz to w ARMA II na padzie od X360 smigalem heli jak glupi, a tu nie idzie na joy'u, pada tez juz kiedys probowalem i klops. Edytowane 4 Września 2012 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 To co zrobili z czołgiem to porażka, przy takim czasie przeładowywania to po max drugim strzale już leży w starciu z APC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 A mi origin wyskakuje z błędem "System Windows uniemożliwił aplikacji tworzenie folderu do zapisania pobieranych plików. Aby rozpocząć pobieranie gry, zaakceptuj monit UAC." A UAC w win jest wyłączony I próbowałem z tym walczyć na kilka sposobów i mi się nie udało, to jest czego mi brakowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Czy tylko ja mam problem ze zasztyletowaniem kogokolwiek nożem spod zbindowanego przycisku? Macham nawet nad leżącym snajperem i nic, żadnego efektu. EDIT: Jednak wszystko jest ok. Ale dziwne wrażenie zostaje :-P Edytowane 5 Września 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Nie ma to jak porządnie wykonana robota przez Dice i ich patch http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/zibog/rbattlefield3_is_it_time_for_another_black_out_we/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Forumowicze mam jedno skromne pytanko. Mianowicie niedługo wprowadzam się do nowego mieszkania, gdzie będę żył pod jednym dachem z trzema innymi kumplami z przynajmniej dwóch z nas będzie miało zamiar grać w BF3. Teraz nurtuje mnie pytanie, czy w przypadku gdy mamy internet od UPC, a co za tym idzie jedno stałe publiczne IP, to czy BF3 nie będzie się jakoś gryzł gdy będziemy chcieli z kumplem zagrać w tym samym czasie i to na jednym serwerze ? OFC na dwóch różnych kontach. Edytowane 7 Września 2012 przez Spisaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Nie ma problemu. Gram z bratem, mamy stałe IP i wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Nie ma to jak porządnie wykonana robota przez Dice i ich patch http://www.reddit.co...r_black_out_we/ Spokojnie, nie ma stresu, wszystko bedzie poprawione... w listopadzie kiedy wyjdzie Aftermach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Spisaczek W moim przypadku na niektorych serverach podczas gry gdy drugi gracz probowal dolaczyc do gry ( moja siostra tez grywa w BF3 ) to albo mnie wywalilo z servera albo siostra nie mogla na niego wbic , na moje oko jakies 10% serverow mialo to przypadlosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroner Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 juz jest AK ! Jak wrazenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Duzo nowego ,trza sie bedzie uczyc taktyki godzinami . Narazie Alborz Mountains przypadla mnie najbardziej do gustu w trybie rush tyle ze jeszcze nei gralem na wszystkich mapach :/ malo serverow 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 nowe mapy są wielkie i nieźle zbudowane, każdy znajdzie coś dla siebie, na tych z jetami to lotnictwo decyduje o wygranej, dwóch ogarnietych w jetach wygrywa grę, a to dlatego że jak dobrze ochraniają ac-130 i smigłowce to te bezkarnie lataja po mapie i przejmuja bazy do tego ac-130 daje niezłe wsparcie z powietrza aczkolwiek na mój gust powinno być wytrzymalsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Chciałem sobie zakupić dodatek na Originie, Walka w Zwarciu i mam problem, od kilkudziesięciu minut wyskakuje mi taki komunikat. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Pisać umiesz a nie umiesz czytać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Umiem tylko, że to nie jest kilka minut a ponad godzina! Ile można czekać? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Dla mnie jakies cienkie to AK. Pogralem z godzinke i Tank Superiority wogole mi nie lezy. Jakos nie moge sie odnalesc na tych wielkich mapach. I co to ma byc ten tank destroyer ? Bo osobiscie nie widze roznicy miedzy nim a zwyklym Abramsem czy T-72. Chyba tylko wolniej strzela,ani pancerzu grubszego nie czuc, ani jakiejs razacej sily ognia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Chyba tylko wolniej strzela,ani pancerzu grubszego nie czuc, ani jakiejs razacej sily ognia. Czyli pierwszy raz przewidzieli reakcję społeczności "OP OP OP! nerf nerf nerf!" i zbalansowali na starcie, Słuchanie społeczności to szczyt debilizmu. Nie ma to jak dać w grze sto broni i 50 pojazdów a wszystkie takie same, bo jak coś sie wyróżnia to nerf nerf nerf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Tez mnie jakos nie przypasil ten dodatek , wprawdzie mapy sa wspaniale ale grywalnosc jak narazie chaotyczna jedynie w trybie rush jakos moge to przelknac . Pewnie z czasem bedzie lepiej jak ludziska sie rozegraja na nowych mapach . Dzis gralem jakies 45 minut na Bandar Desert ubilem jakies 6 sztuk miesa , na Ziba Tower w tym samym czasie mam lekko 50 trupow na koncie wiec troche ta rozgrywka na tych duzych mapach przynudnawa jak narazie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 mapki sa fajnie zrobione, jak na razie chaos, bo malo ludzi gra i glownie premium gracze ;) te nerfy sa okropne to prawda, ale np. tank destroyery sa ponad 2-3 razy szybsze od czolgow, pancerz moze maja mnie wytrzymalszy ale one sie glownie na flanki nadaja/ew. zasadzeczka gdzies w krzaczkach.. IMV przykozaczyli i czolgi padaja po jednej serii- zonk.. ;/ troche wiecej taktyki i zgrania wymagaja te mapki, pkt wiecej i bronic te strategiczne to lekkie wyzwanie ale sprawny zespol sobie poradzi ;) no i tu widac ze wszystkie klasy musza wspolgrac ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...