ZIBI_PL Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 jeśli z detali ma się ustawiony "geometria" czy jakoś tak na niskie to z daleka znikają różnego rodzaju elementy które mogą się wczytywać jak podejdziemy bliżej (słupy itp) nie pamiętam jak dokładnie ten parametr się nazywa ale może o to chodzi ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) m1xer Troche zle sie wyrazilem ,ZIBI_PL jednak zalapal o co mnie chodzilo niektore obiekty sie doczytuja z opoznieniem , wczesniej tego nie mialem , gram na mieszanych ustawieniach High/Ultra z przewaga high i cieniami na medium tak zeby framerate nie spadal zbyt czesto ponizej 100fps probowalem juz roznych steroww , 13.1 13.2 beta4 widac sie cos gdzies w widndzie zagniezdzilo ze ten problem ciagle wystepuje Edytowane 25 Lutego 2013 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Gram w BF3 prawie codziennie i właśnie wyskoczył update... 6 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 end game się ściąga chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 noooo 6 gb to ponad moje play onlinowskie siły w dzień :D premiera 12 dla premium - świetnie będę na poligonie co prawda strzelał z prawdziwej ammo ale wole jednak tą wirtualna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 23minuty i mam na dysku update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Origin leży WOLNA SIEĆ Niestety nie udało się pobrać zawartości Twojej biblioteki gier. Spróbuj ponownie za kilka minut. Edytowane 5 Marca 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 ja juz po update szlo w sumie niecale 20 minut, nie wiem czy przypadek ale juz zaliczylem crash gry a dawno tego nie mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) end game się ściąga chyba Raczej nie. Z reguly w BF3 masz najpierw duzy patch, wazacy prawie tyle co DLC a pozniej jeszcze raz tyle w postaci DLC w dniu premiery.O ile nie zmienili taktyki od Aftermatha to w kolejny wtorek trzeba bedzie pobrac kolejne 6GB. Poza tym, klasycznie Origin lezy co tez wiaze sie z premiera SimCity w niektorych regionach czego nie sa w stanie ogarnac od wczoraj ;P Edytowane 5 Marca 2013 przez KrzychuG 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) No, w końcu upgragniony orzełek Pułkownika 36h gry http://battlelog.bat...tats/819607985/ Od czasu CS'a mnie żadna gra na tyle czasu nie przyciągnęła Żałuję, że tak późno kupiłem. Na TV 40" gra się wyśmienicie mimo oczywiście słabiutkich parametrów w stosunku do monitorów typowych. Edytowane 9 Marca 2013 przez sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Co ty zapomniałeś o apteczkach? Ja mam już nastukane ponad 400h http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/chemic4l_ali/stats/395422808/ Ogólnie to czasami mnie leją niemiłosiernie, czuję się jak dinozaur pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Jestem typem gracza, ktory bierze karabin i wbiega w sam srodek rzezni. Nie ma czasu na apteczki :) Nienawidze kampic i snajperzyc, wole dynamiczna gre dla zabawy, a nie punktow. Wysłane z ASUS Transformer Pad TF300TG za pomocą Tapatalk HD Edytowane 9 Marca 2013 przez sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 No ale co to za problem przebiegając rzucić apteczkę tu i tam. To się nazywa gra zespołowa Ale co tam kto woli, ja tam lubię jak mam dobry squad który wie jak grać czyli medyk leczy i reanimuję, a support robi swoją robotę. Mechanik, ze względu że nie gram pojazdami, dla mnie trochę schodzi na dalszy plan, chociaż czasami jestem zmuszony nim zagrać jak jakiś opancerzony uprzykrza życie Snajperem trochę też grałem, ale ogólnie za słaby ze mnie strzelec, chociaż rozstawianie sprzętu do spawn'owania jest również użyteczne pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Ja tam od czasu do czasu gram pojazdami, ale i tak pierwszą gwiazdkę mechanika dostałem dopiero po 675h gry http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/1/56905519/238332244/. Gram czasem na caspian czołgiem i używam optyki 3x.Zauważyłem że pewne obiekty jeszcze istnieją (np .wieżyczki snajperów),a gdy zrobię powiększenie to widzę że te obiekty już nie istnieją, albo są zniszczone,to chyba ustawienia grafiki ale co?Co do patcha 6gb, ale o różnice ciężko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Od momentu pobrania nowego patcha na laptopie cały czas wywala mnie z gry po ~1-2min. Myślałem, że to wina patcha wiec sciagnalem na nowo 21GB gry i dalej to samo. Potem myslalem ze cos sie przegrzewa więc odkręciłem karte i dalej to samo. Po prostu BF3 zamyka się bez zadnego komunikatu. Bo długich bojach doszedłem do tego aby zaktualizować PunkBuster ... i updater nie działa Edit1. Auto updater nie działa więc dodałem ręcznie aktualne pliki (ze strony punkbustera) do folderu: x:xxxBattlefield 3pbhtm pliki: wa001386.htm oraz wc002325.htm Do folderu x:xxxBattlefield 3pb pliki: pbsecsv.htm pbsec.htm i dalej wywala ... :/ Edytowane 10 Marca 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Moze usluga PunkBustera sie w ogole nie zainstalowala, albo nie dziala. U mnie zawsze tak sie dzialo po reinstalacji czy przywroceniu systemu na nowo. Teoretycznie, reinstalacja gry powinna to zalatwic, ale sprobuj po prostu odpalic pbsvc.exe z __Installer/Punkbuster/redist w katalogu z gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Przed instalacja Bfa usunalem Punkbustera. Zainstalowałem gre a nastepnie od nowa Punkbustera z folderu PB/redist. Gra dalej się wywalała więc zrobiłem ręcznego update opisanego wyżej i nic Mogli by to średniowieczne dziadostwo zastąpić czymś normalnym Usunąłem folder PB. Włączyłem PBSetup wybrałem BF3 daje update i ... ERROR: The attempt to download "http://webfile1.even...3/lc002325.htm" failed because the connection timed out. Please make sure that you are properly connected to the Internet and try updating again later. k**** Edytowane 10 Marca 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r888 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Można jeszcze z oficjalnej punkbustera pobrać instalkę http://www.punkbuster.com/ z tego co pamiętam ostatnio tak zrobiłem i działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) sciagnalem instalke pbsetup z oficjalnej strony ale nie pobiera update'a. ostatnio tez mi dzialalo a teraz nie Edytowane 10 Marca 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 mam dla ciebie złą wiadomość, jak nic nie pomaga to pomaga tylko cały reinstall...ostatnio mnie to spotkało, nic nie działało. Najgorzej, że ćwoki z origina/ea udostępniają tylko podstawkę dościągnięcia, a potem sie patchy sciągają dopiero...zamiast trzymać ostatnią aktualną wersję na serwerach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Reinstall gry czy systemu? Reinstal gry juz robilem (21 gb) Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Ja zrobilem tak, pbsetupem wykasowałem pb, wykasowałem wpisy w rejestrze, wykasowałem śmieci zostawione przez pb w kat użytkownika, potem (bo reinstale samego pb nic nie dawały) odinstalowałem gre, pokasowałem śmieci od niej i zainstalowałem ją od nowa. Przy instalacji pb się prawidłowo zainstalował. W końcu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) @kaijitsu bfa wywala bez żadnego komunikatu??Sprawdzałeś podgląd zdarzeń?Musi coś tam być. Wywal punkbustera i spróbuj pograć na serwach bez pb. @edit co jest do cholery z tym bfem,w grze pokazuje ping 45-47 żadnych skoków, a serwer krzyczy że mój ping jest większy niż 100ms wtf?? Edytowane 10 Marca 2013 przez Seba66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Sprobuje po pracy wywalic wszystko co zwiazane z bf i pb. Jak nie mam wlaczonej przegladarki z battlelogiem to nie ma zadbego komunikatu. Jak mam wlaczona to wyswietla komunikat.ze zostalem wykppany przez admina z powodu punkbustera. Na serwerach bez pb moge grac... Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Edytowane 11 Marca 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Nieraz tak jest, że po prostu serwery punk bustera nie działają i nie idzie go uaktualnić. Kumpel ostatnio też miał problem. Co ty zapomniałeś o apteczkach? Ja mam już nastukane ponad 400h http://battlelog.bat...tats/395422808/ Ogólnie to czasami mnie leją niemiłosiernie, czuję się jak dinozaur pzdr Zauważyłem, że mało zadań robicie. Dla mnie to spory fun. Mam zaledwie 250h i 3/4 zadań wykonanych. Zostały te najtrudniejsze, albo po prostu jakoś nie mam ochoty tym grać http://battlelog.bat...tats/187643729/ Co do stylu gry też nie lubie kampić, i nawet nie umiem, a z JNG to PKA 3,4x i między kontenery Jeszcze co do dodatku, mogliby dać go już dziś ciołki ściągnąć, żeby jutro już po odblokowaniu można było grać, myślenie boli... Edytowane 11 Marca 2013 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Mozna juz pobierac DLC. Tak jak wspominalem wczesniej, kolejne 4.2GB wiec jednak troche mniej niz wczesniejszy patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 A ja sobie zakupilem premium'a z checia sprawdze czy bylo warto wydac to 83 zlote na dodatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Po 100 godzinach super dynamicznej rozgrywki w CQ a szczegolnie na Ziba Tower te nowe mapy to kolejne flaki z olejem :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Plusikowanie mi się popsuło, ale podpisuję się recami i nogami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Po 100 godzinach super dynamicznej rozgrywki w CQ a szczegolnie na Ziba Tower te nowe mapy to kolejne flaki z olejem :/ niby tak ale jetami można fajnie polatać, choć przyznam że dice pomysły na rozgrywkę się skończyły, także zaczynam się obawiać o losy bf4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...