sthEn Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Premium za 59,50 :) Grzechem było nie kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 @sthEn dzięki za info.Jutro zakupie.Wie może ktoś czy będzie działać z rosyjską wersją?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 To chyba nie ma znaczenia. Ja kupiłem premium w PL, a podstawkę mam UK i wszystko hula pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inheak Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Świeży news z linii frontu: Battlefield 3 nie lubi Windowsa XP Ciekawe w którym roku premiera 2011, 2012? wcale mnie ten fakt nie dziwi co do ''nie lubienia'' xp mimo, że tak doskonały zestarzał się a kuracji odmładzającej Microsoft na pewno mu nie zapewni. Możemy jedynie czekać na kolejne i kolejne odsłony .. wodotryski Edytowane 15 Marca 2013 przez inheak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Panie, cytowany post jest z 2010 roku.... do bf'a wyszło pewnie ponad 20GB patch'y i myślę, że już nie ma problemów z xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Tryb CTF jest mało grywalny i raczej powoduje frustracje. Nie wiem dlaczego nie zrobili żadnych stref zamkniętych dla wroga w bazach. Teraz wygląda to tak, że większość wcale nie jest zainteresowana braniem flagi, a zasadzeniem RPGa w startujący helikopter. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Mnie irytuje jak wszyscy się rzucają na flagę przeciwnika i przy naszej fladze nie ma nikogo.... gram agresywnie i wolę przejmować, ale nie chcę przegrać więc muszę sam bronić, a gdy już pójdę i zdobędę wrogą flagę to zabierają naszą i do końca rundy mogę czekać na nią w bazie. Bez kumpli nie ma co grać w ten tryb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Wy tu o premium BF3 a juz mozna zamowic pre-rdera BF4+premium expansion pack only 54.99 funtow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Pół roku to szmat czasu, a BF3 jeszcze długo długo nie umrze :) Sent from my HD7 T9292 using Board Express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Tez mi sie wydaje, ze doczekam obnizki BF4 grajac w BF3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Pozatym pewnie trzeba bedzie hardware wzmocnic u niektorych z nas :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 No bez radka 7950 do BF4 podchodzic nie bedzie mialo sensu , tak na low-med detale powinien on styknac ale do full detali to i 7990 moze byc ograniczony do 30-40 klatek :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Skąd takie info? Nic jeszcze nie było o wymaganiach o ile sie nie mylę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 bf3 mi chodzi na 7950 OC w max bez aa w 80-120fps a bf4 ma chodzic na low ? Aż takiego skoku graficznego nie ma aby gra chodziła 4x gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Też mi się tak wydaje, że kolega przegiął ciut, nawet podał ile klatek będzie na 7990, cóż za precyzja. Frostbite 3 raczej będzie ewolucją a nie rewolucją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 pamiętacie pierwsze trailery z bf3 też wyglądały obłędnie, efekt końcowy nie był już tak piękny, z bf4 będzie podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pierwszy trailer, ten z single'a wygladal dokladnie tak jak pozniejsza gra. Tu tez raczej inaczej nie bedzie. Z multi bylo inaczej, ale to glownie za sprawa tego paskudnego niebieskiego filtra i przesadzonego efektu slonca/latarek czy zmian na samych mapach. Pokazowka 4-ki smigala na PC z i7 (nie podali jaki) i 7990 w 60 klatkach w rozdzielczosci 3k (3072 x 1728), przy czym sami stwierdzli, ze to niezoptymalizowany kod. FB3 nie wyglada na rewolucje wiec poza dodaniem tesselacji i bajeru symulujacego ptaki (czego w multi pewnie i tak nie bedzie) wiele sie dla gracza pod katem wydajnosci nie powinno zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Grywa ktos na 2x7970 spietym w CF , jaja jakies 60-170 fps Te 60 wlasnie mnie wkur..... na maxa co za zjeby robia te sterowniki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nagle masz takie spadki ? Robiłeś monit taktowań i użyciu GPU na obu kartach w tym czasie ? Jak to wygłąda. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Karty kupilem i polaczylem w CF dopiero 3 dni temu wczesniej gralem na 7950 z taktami 1160MHz / 6400MHz spadki sa w specyficznych momentach zadyma paru graczy w jednym miejscu , kilka miesiecy temy mialem cos podobnego na CF z radkow 7950 tyle ze mniej mnie to wkurzalo bo i wydane pieniadze byly mniejsze ;) jako ze jeden radzio 7950 wyzionol ducha zostalem na pojedynczym konfigu przez kilka meisiecy teraz wracam do CF i lipa na maxa :/ Rozumiem ze CF jest niedoskonaly i spadki w wyswietlaniu kaltek zawsze beda ,ale nie z 170 do 60 klatek bo to potrafi z rownowagi czlowieka wytracic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 @Mario2k Też miałem problem ze spadkami w bf3,i to do 23fps.Nie wiem to chyba wina gry.U mnie pomogło utworzenie pliku user.cfg w folderze z grą i dodanie tej linijki WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 1.Sprawdź może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Moze wiecie czym sprawdzic obciazenie obydwu GPU podczas gry w BF3 najnowsza wersja zapisuje w log'u tylko obciazenie jednego gpu , podczas 15 minut na mapie Kiasar Railroad gpu bylo obciazone max 80% :/ jaja jakies chyba ze nie wykozystuje sprzeta . Tyle dobrego ze fps nie spada tak drastycznie jak ostatnio ,trzymal 90-160 fps . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 pewnie sterowniki są do [gluteus maximus] jakią wersje masz zainstalowaną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Mam zainstalowane najnowsze oficjalne 13.1 jutro sprawdze betki 13.2 beta3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 spróbuj 12,6 jak mialem na moim radeonie tylko te sterowniki chodziły na nie których w bfbc2 mialem lagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ok panowie pomocy bo juz nie mam sily. niestety siedze na play online wiec nie jestem w stanie sciagnac gry od nowa. Przesiadlem sie na innego laptopa, zrobilem backup folderu z gra. Wgralem origina, zaczalem sciaganie. W miejsce nowego BF3 + wszystkie dodatki wgralem backupa, Po restarcie origina gra wykryla 17gb z 21 sciagniete. Ok przebolalem to i zassalem. Teraz mi chce dwa ostatnie dodatki sciagac po 4gb kazdy. Wybaczcie jesli bylo poruszane ale 169 stron to za duzo do przebrniecia. Macie jakiś pomysł jak moge spokojnie odpalic gre z backupa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 13.1 ssą, weź co innego...np te bety z 18 marca...mój syn na rozsądnych detalach i w fhd gra na kompie 2 z syga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ok panowie pomocy bo juz nie mam sily. niestety siedze na play online wiec nie jestem w stanie sciagnac gry od nowa. Przesiadlem sie na innego laptopa, zrobilem backup folderu z gra. Wgralem origina, zaczalem sciaganie. W miejsce nowego BF3 + wszystkie dodatki wgralem backupa, Po restarcie origina gra wykryla 17gb z 21 sciagniete. Ok przebolalem to i zassalem. Teraz mi chce dwa ostatnie dodatki sciagac po 4gb kazdy. Wybaczcie jesli bylo poruszane ale 169 stron to za duzo do przebrniecia. Macie jakiś pomysł jak moge spokojnie odpalic gre z backupa ? Troche to jest nieprzewidywalny sposób nie dający 100% pewności, że pójdzie wszystko ok. Zdarzyło mi sie pare razy przywracać gre w ten sposób po formacie i niestety raz też coś mu nie pasowało i musiał sobie też dociągać. U Ciebie dochodzi też sprawa innego laptopa, choć teoretycznie nie powinno to mieć znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ręce opadają. przedwczoraj wszystko zassalem i gralem na legalu. Dzis odpalam BF a on mi krzyczy ze musi zrobic update 2 dodatkow ... 8 gb wtf ? Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez ZIBI_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...