c0r Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dużo osób gra na konsolach w multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 U mnie w pracy wszyscy grają toteż wersja PC leży i się kurzy :( Pomimo skopanego systemu MM i tworzenia drużyny gra się całkiem miodnie. Kto to widział, żeby po wejściu do gry rozwalało drużynę i rzucało ludzi do innych drużyn w tym wrogich a nawet na inny serwer. Wcale się nie dziwię, że ludzie wolą grać w CoD. Tam przynajmniej można pograć ze znajomymi. pzd 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Może ktoś miał taki przypadek - co odpale gre - chce mi zasysać dwa patche - jak klikne w originie "napraw instalacje" to gra hula bez problemu. I tak za każdym razem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak ktoś nie ma jeszcze dodatku do BF3 - Walka w zwarciu to wystarczy w Originie dodać grę za pomocą kodu: BF3E3 - dodaje się bezpłatnie. Sprawdziłem i przyjęło mi kod, mimo, że mam już dodatek. Sprawa dotyczy też się xboxa - wystarczy (nie)zapłacić punktami M$ :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzięki Stivo za kod.Sprawdziłem i niby mi dodało walkę w zwarciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadi0615 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam, Mam problem z uruchomieniem battlefielda, który dotąd u mnie nie wystąpił, i który uniemożliwia jakiekolwiek granie. Otóż, z pewnych powodów musiałem przeinstalować system, a z nim poszedł cały BF. Później zainstalowałem origina i zacząłem ściągać battlefielda. Po ściągnięciu i instalacji, chciałem uruchomić grę lecz niestety nic się nie działo. Origin nie uruchomił przeglądarki ze stroną logowania battleloga. W menadżerze zadań pojawia się w tym samym czasie proces bf3.exe, który nie znika do czasu aż sam go ręcznie zamknę. Próba włączenia gry poprzez stronę battlelog wygląda tak samo, że pojawia się proces bf3.exe jednak origin nie współpracuje tzn. nie pojawia się informacja np. o synchronizacji plików, czy po prostu że gra się uruchamia. Klikając na ikonę znajdującą się na pulpicie uruchamia się sam proces w menadżerze zadań, natomiast nie ma żadnej reakcji ze strony origina. Nie wiem co może być nie tak, że gra nie chce się uruchomić. Posiadam najnowsze sterowniki do karty graficznej, system także jest zaktualizowany. Może ktoś ma jakieś porady, które mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu, bo ja sam już nie wiem co może być nie tak. Próbowałem uruchamiać bf'a w trybie zgodności, naprawiałem instalacje, nic nie poskutkowało. Specyfikacja komputera jak w podpisie. Gra: Battlefeld 3 + premium. Mam nadzieję, że znajdzie się jakieś rozwiązanie tego problemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Na mój problem (trochę inny od Twojego) z BF3 po reinstalacji systemu pomogło... zainstalowanie DirectX od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadi0615 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Mnie niestety ponowny reinstall systemu nie pomógł, dalej problem jest taki sam, spróbuję z directx, chociaż wątpię w to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 A co się dzieje jak uruchamiasz grę bezpośrednio z przeglądarki (przy włączonym Originie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadi0615 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Origin nie reaguje, natomiast pojawia się w menadżerze zadań proces bf3.exe. Tak samo klikając na ikonę na pulpicie nic się nie dzieje, oprócz procesu w menadżerze zadań. Próbowałem odpalić grę u kumpla, co też ma bf'a zainstalowanego i ku mojemu zdziwieniu gra normalnie działa. Próbując natomiast włączyć u mnie, z jego konta, gra również nie reaguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wszystkie netframeworki i inne "paskudstwa" zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadi0615 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Wszystko, czego wymaga BF jest zainstalowane. Aktualizowałem PunkBuster'a, kartę graficzną, wszystko co się dało. I dalej nic. U kumpla na moim koncie wszystko działa, Po mojemu coś jest nie tak z systemem, bądź sprzętem? Dziwna rzecz że np. Crysis'a 3 jak włączę z Origina to normalnie działa. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Hadi0615 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z jakiej przegladarki korzystasz? Po ostatniej aktualizacji Battleloga ten nie bardzo chce dzialac z Opera co objawia sie wlasnie nie odpalaniem gry. Moze tu problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 To samo co wyżej, jaka przeglądarka, i czy próbowałeś innej przed napisaniem posta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKondziox Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam,Mam pytanie odnośnie Battlefielda 3 Czy na multi da sie grac na takim sprzecie?Intel Pentium Dual Core G860 Pamięć: 4GB DDR3 GoodRam 1333mhz CL9 Karta Graficzna: PowerColor Radeon HD 6870 1Gb GDDR5 MOBO: AsRock P67 Pro3 (B3)OS: Windows 7 Ultimate 64-bitsingle chodzi na ultra ~40FPS z rozdziałką 1280x960Zagram na multi? Ile mniej wiecej Fps, jakie ustawienia low, średnie może?Mam jeszcze pytanie czy warto teraz kupować Bf3 premium, dużo ludzi w to gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCleVer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) @UP Na srednio-wysokich.Sporo ludu gra :)Wysłane z mojego GT540 Edytowane 25 Czerwca 2013 przez OCleVer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKondziox Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 xKondziox Ustawienia graficzne w grze dostosuj tak zebys mial stabilnie ciut powyzej odswierzania ekranu powiedzmy 65-70 fps , do gry multiplayerowej plynnosc jest wazniejsza niz wizualizacja . Szczegolnie w dynamicznej rozgrywce jak na Ziba-Tower tam framerate jest na pierwszym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKondziox Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzięki tak zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654490099421775/1/ Czy tylko ja tego doświadczam? Szlag mnie już trafia jak po 3-30 min gry mam crash/artefakty, etc. Obniżać takty karty, żeby tego nie mieć? Wow, to po co kupowałem wersje OC ;] Próbowałem już grać na 314.22 (same crashe), 320.18 (artefakty), 314.16 (crashe po 3 minutach gry). Szkoda, bo jakbym wiedział, że takie cyrki będą z GeForce'em to zdecydowałbym się na Radeona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Probuj 320.39. podobno poprawialy artefakty na 770-tkach wiec moze i tu pomoga. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348555331719/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Spróbuję i napiszę tu.Sprawdzę też 310.90 Edytowane 30 Czerwca 2013 przez forthal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 forthal Ponoc na NVidi BF3 chodzi lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Przez 3 min do testów pewnie tak Na cóż mi FPS większy na Nvidii skoro takie jaja mają miejsce ;( Edytowane 30 Czerwca 2013 przez forthal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 A jak obniżysz takty to dalej występuję? U siebie tak mam jak karta wyżyłowana i tylko przy odpalaniu za pierwszym razem. Jak raz się wysypie już drugi raz odpala jak należy i można grać godzinami pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 No jak obniżam takty to spoko (core -50MHz, ram -50MHz), ale pisałem wcześniej, że nie po to kartę kupiłem w wersji OC, żeby jej takty obniżać ;DBoli mnie to, bo gram w 1920x1200 i każdy FPS się liczy ;( Zjechałem z ustawieniami na medium/high, obniżyłem takty i wczoraj było spoko (314.16, ~5h gry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 No to czego płaczesz na grę? Karta nie wyrabia i tyle, ale to temat nie w tym dziale. Jak tam bardzo Cie bolą obniżone takty to oddaj kartę na gwarę i po problemie pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) No, tylko dziwi mnie, że tylko w BF-ie nie wyrabia, (Skyrim z HD teksturami + mody, Wiesiek II, Metro 2033 - spoko i śmiga). Z resztą, czytając podlinkowany przeze mnie wcześniej wątek na forum battleloga można sobie poczytać, że nie jest to przypadek jednostkowy EDIT: UDAŁO SIĘ!!! Podkręcona karta (z podpisu) i na 320.49 nie ma artefaktów (jeden crash póki co, gdzieś po kilku godzinach gry), także polecam każdemu. Edytowane 3 Lipca 2013 przez forthal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, na origin wystartowała promocja właśnie na tą grę. Bardzo bym chciał sobie w nią zagrać, tylko interesuje mnie czy pójdzie mi na tym sprzęcie: Procesor: Intel Core i5 3470 Karta graficzna: Nvidia GeForce 9500 GT Pamięć Ram: 8GB 1600Mhz CL9 Kingston Hyperx Beast Płyta główna: Msi Z77a-G45 System operacyjny: Windows 7 64-bit Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Na tej karcie graficznej to raczej nie warto kasy wydawać. Odpalić, odpali, ale o komfortowej grze możesz zapomnieć. Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...