kelcior Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 he he ale cyrk no nie wierze... może winą jest moja wersja bety? zassałem z p2p... Tez zassalem z p2p, rozpakowales do poprawnego folderu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) kurczę :( musze pobierać jeszcze raz bo tej z p2p nie przyjmuje ale leci 2Mb/s :> także luz za pół godziny się okaże czy komp leci przez okno czy nie ;D kurczę :( musze pobierać jeszcze raz bo tej z p2p nie przyjmuje ale leci 2Mb/s :> także luz za pół godziny się okaże czy komp leci przez okno czy nie ;D kelcior gdzie to wrzucić? ok już wiem Edytowane 29 Września 2011 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 mnie nie lubią, tylko 500KB/s ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 U mnie pobrało kilka plików teraz instaluje, o mogę już grać, a folder jet teraz "Beta Battlefield 3" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Też pobieram ;-) Na moim antyku nie spodziewam się cudów w 1280x720. Mnie origin też nie kocha, ściągałem ostatnio mirror's edge, teraz tę betę i jakoś nigdy nie ściągałem od nich z pełną prędkością, a żeby tego było mało to przy ściąganiu gry z origin internet zamula jakby był w pełni obciążony na downloadzie i uploadzie jednocześnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 A u mnie w zakładce sklep jest szare tło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kekq Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Origin strasznie muli. Chyba mam szczescie bo sciaga mi z max predkoscia i za 10min juz bede mial, ale przetestuje dopiero wieczorem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 dziwie się że leci tak szybko bo origin wymięka ogólnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Ok numer z podmienianiem katalogu działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 z kont pobrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 z "kontowni". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Z Origin! Czytaj poprzednie posty i kÓp słownik. U mnie ledwo wszedłem do sklepu, ale leci nieźle bo 3.6 MB/s z 5.8 (50 mbit). Zobaczymy jak to będzie śmigać u mnie. Edytowane 29 Września 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Ciekawe jak to ściągacie. U mnie w sklepie sie czasem pojawi pare linków (bez obrazków), ale klikanie na nie nic nie daje. A jak nie to, to error o przeciążeniu. Na klocku mi ściągnęło błyskawicznie, dziś sie M$ spisał, bo też nie raz lubią mulić. Edytowane 29 Września 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Co za debli zablokował bindowanie dodatkowych klawiszy myszki !?:mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Dlatego z rana na rybki się wybrałem odstresować bo wiedziałem że będą później nerwy z betą. Właśnie mi się orgini zmęczył i [gluteus maximus].... Ehhh oby działała ta beta co zassałem wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Próbujcie cały czas. U mnie po kilkunastu resetach Origin, po kilkudziesięciu kliknięciach w link bety - zadziałało. Leci 170KBps na neostracie 2Mbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 I u mnie pobiera się maxem przepustowości łącza... choć to tylko 2Mbit/s więc do wieczora poczekam :) Trochę dziwi mnie, że beta wychodzi do testów tak późno - ledwie miesiąc przed premierą. Przecież pewnie właśnie teraz płytki z grą trafiają do produkcji. Więc jak tu mogą być zaimplementowane poprawki do bugów znalezionych w becie? Czyżbyśmy na starcie mieli otrzymać Welcome-Patch'a? Bo wątpię, aby premiera miała być przesunięta. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Działa komuś ta wersja ściągnięta wcześniej nie z orgini? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Ja próbowałem coś ale nie bangla i pobieram z origin - za chwilkę już będe miał (5min) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Podawajcie swoje ID na Battlelogu, zaczne: K3LT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 A gdzie to niby jest do pobrania? Ja widzę tylko info na stronie sklepu ze beta już jest dostępna ale z skąd ściągnąć to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 A gdzie to niby jest do pobrania? Ja widzę tylko info na stronie sklepu ze beta już jest dostępna ale z skąd ściągnąć to nie wiem. Origin/Store/Darmowe Gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 A u mnie w zakładce sklep jest szare tło. to samo : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 kliknij właśnie na ta grafikę a pokaże Ci się opcja pobrania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) Jak w sig-u. Bez AA AF Motion blur - średnio 45 fps na ultra all 1080p Z AA i AF, all ultra - średnio 35 EDIT: I pobiera z 2GB ramu EDIT: I kolejna głupota, nie można join-ować jak serwer zmienia mapę :x Edytowane 29 Września 2011 przez krudki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Tak myślałem ale nie działa jak wyżej klikam na zakładkę darmowe i nic się nie zmienia. OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 ok gram sobie spokojnie , i nie słuchajcie ze taki sprzęt nie pociągnie BF-a 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Origin: Pwaell Jakby ktos chcial pograc z vent/ts2/mumble to ja bardzo chetnie bo mnie juz nudzi granie solo jako rambo medyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Trochę dziwi mnie, że beta wychodzi do testów tak późno - ledwie miesiąc przed premierą. Przecież pewnie właśnie teraz płytki z grą trafiają do produkcji. Więc jak tu mogą być zaimplementowane poprawki do bugów znalezionych w becie? Czyżbyśmy na starcie mieli otrzymać Welcome-Patch'a? Bo wątpię, aby premiera miała być przesunięta.Może być też tak, ze dostaliśmy jakiś wczesny build, a prace są bardziej zaawansowane. Poza tym dziwi mnie czas trwanie betatestów. Niecałe dwa tygodnie... W BC2 był chyba miesiąc o ile pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 @SubMaFioZo na jakich detalach/rodziałce? U mnie chyba procesor w porządku, ale jak Tobie działa na 9600gt, to na moim 250GTS tym bardziej powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...