adrian1024 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 No widzę ,że większości chodzi o grafike ,a nie fun.Pakować kupe kasy w pieca ,żeby pograć sobie w 1 gre ,a za chwile i tak sprzęt będzie za słaby.Ktoś niby wkońcu przyznał ,że konsole ograniczają rozwój grafiki itd.Jakby nie patrzeć jeszcze do niedawna wizualnie wszytko wyglądało dość podobnie dla szarego użytkownika.Konsole obecnej generacji już są ładne pare lat i obecnie do kupienia za pare zł.Kompa w tym czasie trzeba było wymieniać pare razy. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 No widzę ,że większości chodzi o grafike ,a nie fun.Pakować kupe kasy w pieca ,żeby pograć sobie w 1 gre ,a za chwile i tak sprzęt będzie za słaby.Ktoś niby wkońcu przyznał ,że konsole ograniczają rozwój grafiki itd.Jakby nie patrzeć jeszcze do niedawna wizualnie wszytko wyglądało dość podobnie dla szarego użytkownika.Konsole obecnej generacji już są ładne pare lat i obecnie do kupienia za pare zł.Kompa w tym czasie trzeba było wymieniać pare razy. 64 graczy na PC vs 24 na konsolach... no tak nam wszystkim nie chodzi o fun :) I naucz się zasad pisowni znaków interpunkcyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 heh uprzedziłeś mnie o minute :D Ogólnie ślina cieknie.Tylko to strzelanie z przybliżenia dziwnie wygląda troche.Efekt jakby cała broń latała we wszystkie strony i cięzko było wycelować. To sie nazywa recoil, i im wiekszy i lepiej dopracowany (shooting patter) tym lepiej, a nie byle kto sobie stanie na drugim koncu mapy, zapoda full auto i nawet myszka nie musi operowac, by utrzymac bron bo ta stoi w miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 To sie nazywa recoil, i im wiekszy i lepiej dopracowany (shooting patter) tym lepiej, a nie byle kto sobie stanie na drugim koncu mapy, zapoda full auto i nawet myszka nie musi operowac, by utrzymac bron bo ta stoi w miejscu. swieta racja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Ja nie mam odczucia ze recoil w BF3 bedzie czyms odstajacym od kilkuletniej normy. Recoil w BC2 nie jest zły, aczkolwiek DICE mimo ze zmieniał go pare razy na rzecz prosb graczy i tak wypalił glową w mur wydajac przeciez pamiętnego MOHa ktory nie mial recoila prawie w ogole! Notabene gra w MOHa obecnie nie ma miejsca z tego co wiem z powodu, ze PB zaniechało prac na rzecz antypiracenia w tym tytule. Chciałbym zeby następna odsłona serii dała poczucie rywalizacji nie tylko na teamplay ale własnie na celność ktorą bedzie można wyćwiczyć godzinami treningów nad recoilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 No widzę ,że większości chodzi o grafike ,a nie fun.Pakować kupe kasy w pieca ,żeby pograć sobie w 1 gre... Ty widać nie pakujesz i jesteś bardzo szczęśliwy, my pakujemy i jesteśmy co najmniej równo szczęśliwi...żyj i pozwól żyć innym...to nie Twój portfel! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Ja nie mam odczucia ze recoil w BF3 bedzie czyms odstajacym od kilkuletniej normy. Recoil w BC2 nie jest zły, aczkolwiek DICE mimo ze zmieniał go pare razy na rzecz prosb graczy i tak wypalił glową w mur wydajac przeciez pamiętnego MOHa ktory nie mial recoila prawie w ogole! Notabene gra w MOHa obecnie nie ma miejsca z tego co wiem z powodu, ze PB zaniechało prac na rzecz antypiracenia w tym tytule. Chciałbym zeby następna odsłona serii dała poczucie rywalizacji nie tylko na teamplay ale własnie na celność ktorą bedzie można wyćwiczyć godzinami treningów nad recoilem. Co jest takiego pieknego w tym slowie recoil ze wszedzie go pelno? jest bardziej pro niz po prostu "odrzut broni"? :wink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Lepiej brzmi, zajmuje mniej miejsca ... lecą na to laski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=AYJ28dB6DAQ Ogladac szybko, bo zaraz lemingi z yt go zdejma ;) Edytowane 4 Marca 2011 przez kucyk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Pfff EA EA :| Zdążył ktoś stargać ? Edytowane 4 Marca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 2shared - download Screen 04.03.mp4 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Widac, ze maja jeszcze sporo do zrobienia. Ale o ta produkcje jestem jakos dziwnie spokojny :D bedzie kosmos :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 ja obejrzałem przed chwilą pod tym linkiem http://www.youtube.com/watch?v=B_s5movJ7Zw&feature=player_embedded dla mnie bomba..czekamy na lepszą jakość , particle lighting wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Powiem, że masakra. To się nazywa oświetlenie! Jest niesamowite, tak bardzo realistyczne, a nie ten cyrk co widzimy w grach pokroju crysis... i ten ogromny teren jak w OFP i ArmA-ach! Genialne! Edytowane 4 Marca 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 No co ty. Lighting w CryEngine 2.0 i 3.0 ssie w porównaniu z tym co tu pokazali. Oby tylko w finalnej wersji nie okazało się to kolejną zagrywką marketingowa, których nie mało ostatnio. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Scena z pękającym asfaltem i walącym się wieżowcem mnie rozwaliła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Fajnie jak napiernicza z tego CKM na samochodzie to celu w ogóle nie widać :) pięknie się to zapowiada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Zapowiada sie pierwsza gra w pelni pod DX11 , moze w koncu wykozystaja liczenie geometri na GPU co moze zaowocowac kilkukrotnie wieksza iloscia polygonow w kazdym levelu a co za tym idzie mnostwem detali ,obiektow itp. Poczekam jeszcze na filmy w lepszej jakosci i zamawiam preordera wersji limitowanej , bodajrze 39 funow ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Przyznam, że już miałem odpuścić fps ale dla BF3 zrobię wyjątek. Jestem ciekaw jak całość się będzie prezentować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Zapowiada sie pierwsza gra w pelni pod DX11 , moze w koncu wykozystaja liczenie geometri na GPU co moze zaowocowac kilkukrotnie wieksza iloscia polygonow w kazdym levelu a co za tym idzie mnostwem detali ,obiektow itp. Poczekam jeszcze na filmy w lepszej jakosci i zamawiam preordera wersji limitowanej , bodajrze 39 funow ;) Właśnie, bardzo mnie ciekawi dlaczego taka cena jest, identyczna jak wersji konsolowych. Każda inna gra na PC kosztuje 25 funtów w dniu pemiery, wynalazki jak Call of Duty tylko bywały droższe. Biorąc pod uwagę, że tylko DLC dodają w tej edycji, to raczej mocna przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 ostatnio niestety gry pc w uk poszly w gore i teraz w zaleznosci od sprzedawcy jest to 25-29 funtow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 ...Poczekam jeszcze na filmy w lepszej jakosci i zamawiam preordera wersji limitowanej , bodajrze 39 funow ;) To korzystaj z promocji http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Battlefield-3-Limited-Edition/~r353982/?s=Battlefield+3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 To korzystaj z promocji http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Battlefield-3-Limited-Edition/~r353982/?s=Battlefield+3 Po co zamawiać z UK jak w Polsce za 129zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Nie każdy mieszka w pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Ty widać nie pakujesz i jesteś bardzo szczęśliwy, my pakujemy i jesteśmy co najmniej równo szczęśliwi...żyj i pozwól żyć innym...to nie Twój portfel! Widzę, że długo nie trzeba było czekać aż się zagotujecie.Nawet swojej opinii wyrazić nie mozna.Ludovic jak cię tak ta interpunkcja boli to trzeba było przestać czytać posta... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Battlefield.pl - Co nowego z Battlefield 3? •• Battlefield 3 na okładce nowego numeru magazynu PLAY | => Gamezilla.pl http://www.gameinformer.com/games/battlefield_3/b/xbox360/archive/2011/03/04/talking-battlefield-3-multiplayer.aspx Google Traduction EA DICE PKM Gun Recording Microphone Type, Position & Pre Amp Comparison - ben(dot)minto(at)dice(dot)se on Vimeo •• Pokaz Battlefield 3 w Bostonie zwraca uwagę na parę nowych faktów | => Gamezilla.pl Edytowane 13 Marca 2011 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 15 new, high-res Battlefield 3 screenshots - Battlefield 3 screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SLf3bV0Ueyw 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Im więcej widzę filmów i zdjęć z tej gry tym bardziej nie mogę się doczekać. Kupiłem wszystkie bf'y i we wszystkie grałem, a tego chyba w preorderze zamowię. Byle tylko była dobra optymalizacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Nie wiem w co ten snajper strzelał, ale na pewno nie w nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...