TanneR Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Mam jeszcze jedno pytanie związane z zakupem Cooper Shima z 4MAX-a którego mam zamiar założyć na mojego Durona 850. O tóż zastanawiam się czy nie bardziej opłacało by się kupić Cooper Shima TB (Athlon) niż XP (cała reszta). W końcu różni się on tylko tym, że jest przeznaczony dla Athlona, a on ma przecież większe jondro niż Durom. Więc moim zdaniem nie będzie z nim większego problemu. What do you think :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Bardziej oplaci Ci sie IMHO CS na XP Rozni sie tylko tym ze jest bardziej wyciety, nie zwiera mostkow XPka wsadzisz na kazdego, TB nie , jak zmienisz proca (domyslnie na AMD) to CS dalej bedzie Ci sluzyl, czy ceny ich az tak sie roznia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Bardziej oplaci Ci sie IMHO CS na XP Rozni sie tylko tym ze jest bardziej wyciety, nie zwiera mostkow XPka wsadzisz na kazdego, TB nie , jak zmienisz proca (domyslnie na AMD) to CS dalej bedzie Ci sluzyl, czy ceny ich az tak sie roznia ? Co to jest IMHO CS ???? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Krótko mówiąc będzie pasować czy nie???? :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 shim XP pasuje na wszystkie Athlony i Durony a shim TB pasuje na wszystkie Durony i "stare" Atlony tzn. te bez XP bierz tego XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 OKi, krotko i wezlowato : najlepszym wyborem jaki mozsz zrobic, to kupic CopperShima XP bedzie pasowal do wszystkiego jasniej juz qfa nie moge IMHO ? patrz TUTAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...